Fulgusori Nov-Dec2009(58)
Raspunsuri - Pagina 21
miany75 spune:
Lili,Dianamultu' de gand...eu zic ca am scapat; nu a facut febra de miercuri dimineata ,de tusit nu mai tuseste si papa bine...de asta am si inceput sa papam si altceva..
Diana felicitari pt. Timeea!!
ralu_seby spune:
Gagici, va pup! Nu am intrat zilele acestea..nu-s intr-o pasa prea buna, plus ca am fost mai mult plecata. De maine incerc sa fiu mai prezenta.
Trebuie neaparat sa o imbratisez straans pe Lavi, sa-mi prezint condoleantele si in aceasta seara ma voi ruga pt sufletelul ce a urcat la Doamne-Doamne si pentru parintii lui sa le aline suferinta.
Restul voi scrie maine.
Noapte buna!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
grigore_tina spune:
noapte buna.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze de pasti
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
dymomo77 spune:
Diana felicitari pentru Timeea si pentru tine ca ai avut curajul sa te urci pe bicicleta(eu una nu prea am). Si babycookul de la Beba e micut si e BPA free dar nu are husa. Eu i-am facut lui Danut un piure din morcov, cartof dulce, un pic de telina si un pic de pastarnac si vad ca ii place(ma rog nu il refuza). Cerealele ii plac mai mult. Maine vreau sa incerc si un mar copt. Despre cantitate cred ca in el plin iese cam 300-400 de grame de piure ceea ce mi se pare suficient cum ai zis tu pana pe la 4-5 anisori.
Smaranditza cred ca scaunul auto ar fi ok pentru masa. Danut papa in leaganul de la primii pasi dar e aiurea ca ala are doua jucarii si si mai aduce aminte de ele si cand vrea sa le loveasca mai da si peste lingura asa ca imi exersez eschiva. Intre perne nu am incercat si cred ca e si dificil ca ei mai aluneca..
mami fericit de Dan Mihail
mariaandreai spune:
Buna seara fetele,
Intru si eu repede, repede, pana nu trece ziua sa va multumesc de urari si sa va fac cinste cu praji de mascarpone si fructe de padure. Da' sa va grabiti ca mi-a iesit atat de buna, incat e aproape gata!
Maria si Miruna(11.12.2009)
mariaandreai spune:
Nici eu nu scriu prea des ( Ramonika), pt ca sunt varza la capitolul organizare. De citit citesc cat suge buburuza, dar de scris nu prea apuc. Sincer va admir tare pe cele care sunteti atat de prezente, chiar cu copii care nu dorm noaptea. Miruna doarme de pe la 23 pana la 6-7 fara nici o trezire. In schimb in timpul zilei doarme maxim 30 minute intre 2 mese, chiar si la plimbare. Si nu ar vrea sa doarma nici atat, asa ca trebuie sa o adorm. Si in general nu o pot lasa singura mai mult de 15 minute ca incepe sa ma strige. Si degeaba o iau cu mine unde am treaba, pt ca ea vrea toata atentia, nu am voie sa stau cu spatele la ea, sau sa ma uit in alta parte.
In rest, progresam cu sunete noi zilnic, in ajunul Pastelui a ras cu sunet, ne jucam tot mai mult cu jucariile etc. De intors nu ne intoarcem, nici nu inaintam pe paturica, desi ne cam intindem dupa albinuta preferata pe care i-o pun in fata, la cativa cm de unde ajunge cu manuta.
Despre diversificare ce sa va spun eu, ca eu inca incerc sa ajung la performanta de alaptare exclusiva Acum am ajuns la performanta de a nu-i da LP decat inainte de culcare Nu stiu daca pe altcineva impresioneaza, dar sotul m-a laudat. Ii spunea mamei mele ca se vede ca e mai mult lapte si asta numai pentru ca am insistat atat, ca sigur altcineva in locul meu nu s-ar fi straduit atat. Eu nu cred ca e doar vorba de insistat, dar oricum mi-a picat bine comentariul lui
si la toate fetele fara exceptie, sa treaca toate supararile
Maria si Miruna(11.12.2009)
dragonitza spune:
Noi am cumparat Philips 2 in 1, dar inca nu l-am folosit ca sa va pot spune ce parere am despre el. Poate reusesc saptamana asta sa il testez.
Diana e mai ieftin aici http://www.mothercare.com/Philips-Avent-AVENT-steamer-blender/dp/B0030SQ79C/sr=1-17/qid=1271020123/ref=sr_1_17/275-1050738-0208403?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44559031&mcb=core, dar nu stiu cum e cu livrarea in Romania. Tot la ei babycook arata altfel decat ce am mai vazut eu pana acum; o fi generatie mai noua.
Cred ca totusi e util un aparat de genul asta pentru ca spre deosebire de un robot de bucatarie pe asta il poti folosi pentru cantitati mici de mancare.
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariaandreai Nu stiu daca pe altcineva impresioneaza, dar sotul m-a laudat. |
pe mine da felicitari!!!
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
monica_80 spune:
maria felicitari pentru alaptare, e foarte important si stiu cat de mult inseamna pentru tine, am luptat si eu foarte mult pentru alaptare exclusiva
de scump Maria 13.12.2009
pozici
shtephy spune:
Buna dragele mele
Iertati-ma ca nu am mai scris nimic ,nu am fost in stare ,nici acum nu prea sunt ,dar trebuia neaparat sa va salut ,sa va imbratisez strans si sa va zic ca imi e dor tare tare de voi.Va multumesc din inima ca v-ati gandit la noi si sper ca nu v-am ingrijorat prea rau.
Am mai citit ,dar nu m-am putut aduna sa scriu.Sunt inca in urma ,deci nu sunt la curet cu noutatile ,sper ca toata lumea e bine ,sanatoasa.
Mai scriu doar vreo doua vorbe si voi reveni zilele astea cu mai multe detalii.
Cel mai important lucru este ca am facut si noi in sfarsit botezul sambata ,Iustinut a fost un dulce si un dragut ,iar surioara lui o zgatie care a facut armata cu toti .Poze voi primi pe la mijlocul saptamanii cica.
De vreo 3 -4 zile nu ma mai doare mana aproape deloc .Am facut o noua radiografie saptamana trecuta ,s-au miscat oasele putin dar cica nu ne ingrijoram. (cine poate?)
Mi-au desfacut si mana din ghips ,au admirat cotul ,cica stau bine brosele si pare sa fie bine.Apoi mi-au impachetat mana inapoi.Vedem saptamana asta ce-o mai fi la viitoarea radiografie si control.Doamne ajuta ,sa fie bine.
Vreau sa va scriu mai multe ,deocamdata stau prost cu moralul si timpul dar o voi face curand ,promit.
Va pup pe toate ,fara exceptie si va multumesc pt grija .Sunteti MINUNATE!
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_