Fulgusori Nov-Dec2009(58)
Raspunsuri - Pagina 19
Lalu_79 spune:
Seara buna
Tocmai ce-am ajuns acasa si am bagat nasul sa vad ce mai faceti.
Diana, la multi ani pt Teo!!!!Multi pupici pentru ea si de la Ariana .Vad ca ai lansat discutia despre robot...si pe mine ma tenteaza, desi am un mixer vertical similar cu cel de care spunea Stephy ca ar fi bun.
M-am uitat putin pe net si... petit terraillon are bolul din policarbonat iar cuva pt vapori din polipropilena.Acum din ce am citit pe un forum de mamici din Franta, e mai bun babycook.E mai rapid, mai usor de curatat, etc...
Pupam fetele care au intrebat de noi. Suntem bine, iritatia a trecut, dar nu de tot.Ramonika, am cumparat crema si la gatut nu mai are nimic dar la picioruse si la o manuta cand trece, cand e iar rosu.Oricum, e mult mai bine decat a fost.Incerc sa iau toate masurile sa nu explodeze...Sper sa ajung si la un dermatolog sa ma lamuresc daca e dermatita atopica sau nu, le iau pe rand, deocamdata trebuie sa facem vaccinul.
Lumi, si voi aveti eczema atopica?Pupici frumoasei Annabelle, am admirat-o cum papa ea singurica banana
Monica, ce mai faceti?Abia astept sa ne vedem. Mariuca cea cuminte.
Strumfy, am vazut ca m-ai sunat, dar cand sa te sun inapoi mi-a murit bateria...eram la Bacau, la sora mea...si bineinteles ca am fost cu capu'n traista cand am facut bagajele si am uitat incarcatorul.
Sincer, ma minunez cat pot fi de aiurita de cand cu sarcina, inainte eram f organizata dar acum sunt dezastru.Daca va povestesc ce am patit in Carrefour o sa-mi dati dreptate...Eram cu sotul si mama soacra.La un moment dat Ari a inceput sa planga, era in scoica montata pe carut..soacra a luat copilul in brate, sotul caruciorul cu cumparaturile si am continuat....am ajuns si la casa, toate bune, am iesit din magazin si ne-am dat seama ca am uitat caruciorul in interior....zapacita de mine l-am lasat acolo. Noroc ca nu l-a luat nimeni si l-am recuperat, desi trecusera vreo 20 de minute. Ooof, nu ma recunosc!Daca ar trebui sa ma intorc acum la serviciu, ma intreb sincer cum m-as descurca, ca tare nu ma mai duce capul sa fac cele mai simple lucruri
Monis
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!!!
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga Miany eu te pup cu mare drag! imi pare rau ca Davidutzu s`a pricopsit cu Roshu in gat...dar bine ca nu a fost nevoie de antibiotic! Pup u Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu |
esti o dulce ,ca intotdeauna...multumesc si de mesajul trimis de sarbatori...scz eu am devenit cam delasatoare la acest capitol...
miany75 spune:
am uitat sa felicit fulgusorii nascuti intr-o zi de 11: Sa fiti sanatosi ,voiosi si inconjurati mereu numai de dragoste !!
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Ma tenteaza un babycook Terraillon All in one Food Processor 90 euro BPA??? ratinguri excelentehttp://www.terraillon-shop.com/050.010@0890/Terraillon-All-in-one-Food-Processor.htm |
Uite www.zrecsguide.com/products/category/food-prep/petit-terraillon/410/578" target="_blank">aici poti sa verifici
Ma duc sa citesc din spate ca am ramas la post-ul tau
mami de Mariuca
Lalu_79 spune:
Lavi, iti spun si eu cu intarziere condoleante.E tare trist, nu am cuvinte...
Am vazut ca ai strigat catalogul .Noi am fost din casa in casa...de la soacra-mea la mama, apoi la sora mea, din nou la soacra si abia acum acasa.Sper sa fiu mai prezenta de acum in colo, numai sa ma lase gogoasa.Acum vad ca e cam maraita.
Dymomo
Cu diversificarea....eu una nu ma grabesc deloc, tot am senzatia ca mai e timp...numai ca timpul zboara!Sa vad cum stam cu greutatea si ce mai spune d-na dr.
Ramonika, nu stiu daca e de actualitete intrebarea, dar eu raspund...Mie mi-a intrat indemnizatia, nu stiu exact pe ce data, abia ieri am verificat cardul...Am depus pe 12 februarie si a intrat pt feb si martie.Pupici lui Ruxi cea carliontata
grigore_tina spune:
eu am luat pentru mancarica un philips hr1372 cu mixer vertical,2 borcane polipropilena de 100,200ml,cana gradata de 1 litru si tel din inox.are si lama pentru gheata pentru tocatorul xl.
mai am un storcator de fructe de la rhonson.nu mai stiu care model.are 800 wati si un storcator de citrice electric.
vreau sa achizitionez si un aparat de gatit cu aburi de la philips.am vazut unul la aproape 2 mil. cu 3 tavite.
am luat mai multe piese pentru ca nu stiam de babycook si m-am gandit ca vreau ceva care sa ma ajute cu tot ce am de facut.
eu cu hr1372 tai acum si zarzavaturile ca nu mai am timp sa toc la cutit.
sper sa va fie de folos.
Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze de pasti
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848
DianaR spune:
Ariadna, sa-ti traiasca frumosii! As trage eu o fuga la Budapesta, dar trebuie sa iau matza mica dupa mine ca ea doar tzatza papa si inca nu i-am facut pasaport. Dar e in plan. Mai naspa e ca ne expira si noua pasapoartele la toamna deci anul asta trebuie sa fac 4 pasapoarte (Vlad are pe al lui de anul trecut).
Miamy, pupici sa treaca rosu in gat. Bine ca ati scapat fara antibiotic.
Lili, gasisem si eu aia dar e asa sec, ca nu prea pricepusem ce vor sa spuna. Acu ca a scis si Lalu vad ca partea esentiala de la steamer e polipropilena (parca asta era ok). Totusi cred ca iau un Beaba, desi imi placea terraillonul ca-i micut si cu husa perfect pentru calatorii. De fapt asa l-am convins pe sot de babycook.
Tina, pai eu zic ca ai lapte destul, doar ca suge des, nu? Cum a luat in greutate? E ok daca ii dai cereale (n-am inteles le faci cu lapte muls sau apa?) daca tu crezi ca e momentul. Doar ca da-i cereale dupa san, si poti si la 2 mese daca ii dai asa ca o completare.
Eram datoare cu un raspuns la D-na Capison si Andre, am zis eu ca bebe n-are de unde sa stie ca exista si alt papa decat laptele, asa ca treaba cu papa putin lapte=se cere diversificat mi se pare un semibabism, asa mai fara logica. Normal ar fi sa pape mult si des semn ca i-ar mai trebui ceva pe langa lapte.
Lauriciu pusi multi, multi!
LauraB, respectele mele esti o femeie deosebit de puternica! Tinem pumnii pentru Diana!
Stephy??? Doua vorbe sa stim ca sunteti bine, te roooog!
Revin sa ma laud cu progresele noastre, imediat.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
Lalu_79 spune:
Tina, si eu am ceva similar, numai ca e Braun.Impreuna cu steamer-ul cred ca o sa fie suficient.
Lidia74 spune:
Dragele mele va pup. O sa lipsesc o saptamana. Aveti grija de voi si mai ales de micile comori.
Vazut poze de RALUCI, CAMY, AVALON si inca cineva da nu mai stiu cine.
DianaR spune:
Deci: Timeea a invatat azi sa mearga fara roti ajutatoare la bicicleta! Am fetita mare! Iar eu m-am urcat dupa 20 de ani pe bicicleta (cursiera lui barbata-miu) si mi-a placut la nebunie! Asa ca impreuna cu o prietena (nasa lui Timi care azi a invatat pentru prima data in viata sa mearga pe bicicleta) ne-am propus sa facem miscare zilnic pe biciclete. Lasam pruncii in parc cu sotii si ne punem pe pedalat pe malul muresului!
Teo e o comoda, nu prea am cu ce ma lauda, dar nici nu ma ingrijorez ca asa au fost si Vlad si Timeea. Cand s-au prins care e faza cu invartitul imediat s-au si ridicat in fundulet si au luat-o in patru labe. Ma gandesc ca si Teo va face la fel.
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete