Fulgusori Nov-Dec2009(58)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Diana, uite ce am gasit http://idealbebe.ro/petit-terraillon-preparator-culinar-cu-aburi-p-5664.html. asta mi se pare si mie cel mai ok, dar nu stiu daca e BPA free. daca reusesti sa-l vezi, spune-mi si mie daca e BPA free sau nu, ca m-ar tenta.

de scump Maria 13.12.2009

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna tuturor ! Mi-a fost tareeee dor de voi!!!!

Am fost harnicuta ,am recuperat din urma ..dar,nu mi-a placut ce mi-a fost dat sa vaz ochilor....nu vreau sa comentez ....DAR...vreau sa zic doar atat ,eu astept si citesc cu mare drag orice mesaj de la Bucuresti ,Mangalia,Arad,Reghin,Iasi,Piatra,Italica etc...imi sunteti dragi toate , pe unele va simt mai aproape ,pe altele nu ...nu conteaza prea mult asta... eu zic ca scopul nostru e unul comun : ceea ce e mai bine pt. minunile din viata noastra..si asta trebuie sa ne uneasca inainte de toate...

si acu sa va zic despre noi,ce-am mai facut si "patimit" de cand nu am mai scris...am petrecut Pastele la tara la socri si bunici (ai mei)..bebe a fost cuminte atat cat a rezistat si el la toata tevatura creata in jurul lui...bun..pe luni ,cand am ajuns acasa al meu pui a facut febra ...am plans o data cu el ,cand i-am administrat supozitorul de paracetamol..am mers la medic si ne-a zis ca a facut rosu in gat...alta dandana...am scapat insa fara antibiotic ..am repetat si coprocultura..e k...asa ca am trecut la "NEXT LEVEL"...
Deci,am revenit la lapticul normal ( eram pe HN fara lactoza) si de azi am inceput Marea D...primul pas pot sa il declar un succes ..David a papat piure de morcov vreo 3 lingurite si dadea semne ca mai vrea...dar,am zis stop joc..dupa care a papat 200 ml laptic... sper ca vom continua la fel...

va cu mare drag pe toate si sper sa revin mai incolo ..acu ma duc sa pregatesc apica pt laptic ,ca imediat revin barbatei mei de la plimbarica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

inainte de a pleca,vreau sa o pe norica mea cea draga si sa o felicit pt. implinirea celor 6 lunitze ,cu intarziere ce-i drept SA CRESTI MARE,SANATOASA SI SA FII MEREU BUCURIA PARINTILOR TAI!!

-am si cuscra!!((me and my son)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

m-a atentionat al meu sot ca am gresit denumirea cerealelor... bine ca mai trage el cu ochiul la ce prostii debitez... am vrut sa scriu Topfer, desigur si mi-a iesit un mixaj intre Topfer si Lactana

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

diana ma bucur ca ai revenit.
azi iar am avut probleme ce cel mic.a cerut papa si la 0 ora dupa ce mancase.mananca foarte putin.suge cam 5 min(asa sugea si pana acum dar manca la 3 ore).i-am dat de ieri cereale(orez cu roscove-nu i le fac cu apa.ma mulg.)la masa de la 10.00.a mancat cam 40 ml.dar nici o schimbare.
ba da ,scuze.nu mai plange noaptea chiar daca se trezeste aproape la fel.
mi se pare ca am laptele putin ma lichid,e posibil?
din belsug inca este pentru ca nu termina sanii decat atunci cand se culca si suge cam 30 min.
ce ma sfatuiesti?
joi ma duc si la pediatra.vedem ce se intampla cu diversificarea.
are cam toate semnele ca e pegatit sa pape si altceva.nu doar lapte.
as vrea sa ii dau doar cereale pana la 6 luni.
nu stiu daca reusesc.
vreau sa il alaptez cat mai mult.
fii buna si ajuta-ma,te rog.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze de pasti
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

multumesc de raspunsuri...

azi am facut si eu cerealele mai groase, cum scrie pe cutie, a mancat (un fel de a spune) eva la 10 cam 40 ml (mai mult babetica) si atat nu a mai vrut nici in bibe si nici LP simplu...urmatoarea masa a fost la 11.30 cand a papat 200 ml LP
pe dragos l-am sarit azi de la cereale, la 9 cand a cerut papa nu eram pregatita, iar la 11.30 i-a venit foame , cu ros de maini si plansete, asa ca nu l-am mai chinuit cu lingurita
poate dupa baita sa incerc iar cu cereale....daca nu maine, si o sa incerc si solutia de la Biara, cu cereale in suc de mere

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Tinanu stiu ce sfat sa iti dau. Exact cum s-a mai scris fiecare mama simte cand a venit momentul diversificarii. Si eu vreau sa alaptez cat mai mult mai ales ca sunt la a-N-a cutie de Galafor dar daca tu crezi ca a venit momentul mult succes.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

monis-ule,frumos flacau ai.
este superb in poze.

poze de pasti

Mergi la inceput

dymomo,n-as vrea sa il diversific.eu nu am avut probleme cu laptele,dar i-as da cereale pana la 6 luni la o masa cu laptic.sper sa fie ok pentru el.
ma gandesc ca daca eu am inca lapte si curge bine nu fac nicio afacere daca ii dau si lapte praf.nu prea ii vad rostul.

poze de pasti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Miany eu te pup cu mare drag! imi pare rau ca Davidutzu s`a pricopsit cu Roshu in gat...dar bine ca nu a fost nevoie de antibiotic! Pup u

Mergi la inceput