Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Feeeeetelor va invidiez cu mersul asta asa de des la baie...eu si inainte de sarcina, de fapt de cand ma stiu am probleme cu constipatia si ma bucur ca fetele mele nu ma mostenesc, aici au gena lu' tata-sau .
Eu intr-adevar de cand sunt cu bebelic la purtator merg poate de 2 ori pe sapt. si stau o juma de ora minim, fara exagerare pentru un pic de treaba...si zici ca atunci nasc nu fac altceva

Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Dragaica draga despre ce sa vorbim...despre conditiile de nastere din spitalele noastre, cum ca nu lasa medicii care te-au urmarit sa te asiste...despre carucioare, concedii, acum despre constipatie... mai hai si tu cu un subiect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Multumesc fetelor pentru aprecieri! Alina m-am tot chiorat eu pe poze si pe filmulete....dar nimik. O sa incerc sa le pun poate vreun ochi mai ager zareste ceva si-mi da de stire.

20 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Ma pregatesc sa plec asa ca : sa aveti un week-end cat mai placut si vreme cat mai frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Weekend placut si tie, cat despre vreme, nu-s sanse sa fie frumoasa, aici deja a dat o rapaiala ca de vara...

Alina, 26+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Dragaica draga despre ce sa vorbim...despre conditiile de nastere din spitalele noastre, cum ca nu lasa medicii care te-au urmarit sa te asiste...despre carucioare, concedii, acum despre constipatie... mai hai si tu cu un subiect...

La mine cu constipatia e foarte clara situatia, atat timp cat imi beau laptele dimineata si-mi mananc fructele pe tot parcursul zile nu a nimic.......ieri am iesit de 4 ori
Parca de ce ies ai mai des de ce sunt ai bine dispusa

Vinerea viitoare merg iar la ecografia morfologica, v-am spus ca-s paranoica, asa ca am programare si la privat. Nu stiu daca v-am povestit ca astia de la privat imi cer trimitere de la doctorul meu si-mi era asa rusine sa-i cer, era ca si cum i-as fi spus in fata ca nu a incredere in el desi e directorul clinicii asa ca azi am dat telefon la spital ca sa vorbesc cu secretara sa o intreb cum sa fac cu prescriptia. Mi-a zis ca nu are rost sa ma deranjeze pe mine asa ca sa-i dau numarul de fax de la clinica privata si ea se ocupa de tot cu cealalta secretara
Mamaaaa......ce m-am scos , nu tre sa mai merg sa o cer medicului, asistenta mea o sa o faca, o duce la semnata si secretara o trimite celeilalte secretare
Am scapat de un stres, cand am sa merg la 24 de saptamani am sa vad ce zice doctorul ca astia de la privat sunt obligati sa-i trimita si lui rezultatele ca sa le bage la dosarul meu in cazul in care apar diferente.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Vazut burticute superbe cu delfinasi. Iulia- ochit butica de invidiat ( glumesc), Corina pe ale tale nu le pot viziona, Senty_mary vei fi o mamica foarte frumoasa, Crispro nici cu tine nu mi-e rusine
Toate sunteti niste mumoase si va pup cu delfinasi cu tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetelor,

eu de-abia stau si respir.Baietelul meu iubit s-a cuibarit sub coastele mele si acum ma doare de morrrr!Tot ma rog de el sa se invarta putin dar el doarme dus.Ce sa fac??????Pitica in schimb iar baleteaza pe vezica meade ma duc la baie din 20 in 20 min cand face de-astea.

Carmen,rotile mari nu sunt neaparat pt drumuri cu hartoape.Peste tot unde am citit scrie ca sunt mai ok cele cu roti pe aer,mari de 25-30 pt ca au si suspensii,si nu scuturi bebelul ,cand treci borduri,treci strada.Plus ca sunt mai rezistente si nu se strica asa usor.Iar la faza cu manerul sunt total de acord cu fetele,cel mai practic e manerul bara.Poate gasesti acelasi model cu bara.Cei din magazine de specialitate asta imi spuneau ca e f important: roti mari pivotante cel putin 2,pliere usoara,kg putine,material usor de curatat,maner bara si eventual reversibil, cos de cumparaturi mare, 3 gradatii pt spatar si 2 pt picioare.Sa nu te superi,doar ti-am spus parerea mea

CD27 ma bucur ca sunteti mai bine acum cu sotul,casa....si bebe e fericit nu?

Dragaica,si flacaii tai au meciuri?

Maya,Puiutz,Aelita,Bamboletta ce mai ziceti voi?

Aaa ,m-am masurat ieri cu un scanner,ce masoara imunitatea,de fapt gradul de antioxidanti din organism si mi-a iesit un rezultat socant pt cea din domeniu care venise sa ma masoare,adica ffff bun.Iar inainte de sarcina nu stateam la fel de bine.Eu m-am gandit ca e f important faptul ca nu ma mai stresez cu jobul ,ca stau sa ma relaxez toata ziua,ca pap f sanatos si cat de cat bio,ca beau multa apa si ca iau vitamine de calitate.Sunt happy!!ca asta inseamna ca si la bebei le merge bine!!!

Am vazut poze cu bebeii nascuti dea de la odiseea de mai-iunie.M-am emotionat asa de tare!!!!5 floricele s-au nascut deja,printre care 2 perechi de gemene.Si ma ingrozesc cand ma gandesc ca imediat ajung si eu la 7 luni(30 sapt) si poate nasc prematur.....

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
22+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Fetelor, am pus si eu o poza cu profilul bbelui meu, mai mult de proba, nu stiu daca am reusit. va rog sa-mi spuneti daca am facut bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Vazut burticute superbe cu delfinasi. Iulia- ochit butica de invidiat ( glumesc), Corina pe ale tale nu le pot viziona, Senty_mary vei fi o mamica foarte frumoasa, Crispro nici cu tine nu mi-e rusine
Toate sunteti niste mumoase si va pup cu delfinasi cu tot.

multumesc nela

23+ cu Bogdan- Andrei

Mergi la inceput