Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 8
bumblebee spune:
Nela, da, ai pus bine poza, se vede profilul bblului, off, m-am topit
Alina 23+ cu
gargarita
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Dragaica,si flacaii tai au meciuri? Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 22+ Carla Maria si Cristian Alexandru http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Ce mai meciuri, mai nou raspund cand ciocaneste tati la burtica, mama ce se emotioneaza, mi-a tocit burta cu pupaceli.
La cate saptamani ai facut testul de non-stres fetal?
Cel de diabet si anemie?
Doamne aici lucrurile sunt asa de diferite, am impresia ca s-au saturat sa ma tot auda:"Da testul asta nu-l faceti" iar raspunsul este mereu acelasi" Da, stim ca in Europa se face , aici nu"
Am intrebat de listerioza si toxoplazmoza, se pare ca mi-au facut deja toxoplazoza si am imunitate in schimb cel de listerioza nu se face Bine ca am intrebat, pe astia tre sa-i tragi de limba ca sa-ti zica ceva, nu-ti zic decat totul e ok
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam
nela_didea spune:
citat din mesajul lui bumblebee Nela, da, ai pus bine poza, se vede profilul bblului, off, m-am topit Alina 23+ cu gargarita |
Eiii daca sta treaba asa, atunci in weekend-ul asta o sa pun mai multe si cu burtica
20 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
nela_didea spune:
O bruneta era casatorita de aproximativ un an. Intr-o zi ea a venit de la serviciu si s-a apropiat de sotul ei, sarind de bucurie. El nu stia cum sa reactioneze, asa ca a inceput sa sara si el de bucurie, impreuna cu ea.
- De ce suntem atat de fericiti? a intrebat el.
- Draga, am niste vesti foarte bune pentru tine!
- Mare minune! a spus el. Spune-mi de ce atat de fericita?
Ea si-a oprit rasuflarea si a zis:
- Sunt insarcinata!
Sotul era in extaz de vestea aflata. El a apucat-o, si a sarutat-o!
- Este minunat! Nu as putea fi mai fericit!
- Stai dragule, ca asta nu e tot!
- Ce vrei sa spui ?
- Ei bine, nu vom avea doar un copil, vom avea gemeni!
El a ramas uimit.
- Cum asa?
- Simplu. M-am dus la farmacie si am cumparat 2 teste de sarcina. Ambele teste au iesit pozitive!
Si din nou subiectul soacre:
Care e asemanarea dintre o soacra si o bere?!?
Pe amandoua le vrei reci, pe masa" si cu spume la gura!!!
Doamne iarta-ma
20 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
Iulia_N spune:
citat din mesajul lui nela_didea Vazut burticute superbe cu delfinasi. Iulia- ochit butica de invidiat ( glumesc), Corina pe ale tale nu le pot viziona, Senty_mary vei fi o mamica foarte frumoasa, Crispro nici cu tine nu mi-e rusine Toate sunteti niste mumoase si va pup cu delfinasi cu tot. 20 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
multumim, multumim!
am si investit in ea...cele 7 kg s au pus si ele undeva
pupici!!
19+ Bianca-Maria
Dragaica spune:
citat din mesajul lui nela_didea O bruneta era casatorita de aproximativ un an. Intr-o zi ea a venit de la serviciu si s-a apropiat de sotul ei, sarind de bucurie. El nu stia cum sa reactioneze, asa ca a inceput sa sara si el de bucurie, impreuna cu ea. - De ce suntem atat de fericiti? a intrebat el. - Draga, am niste vesti foarte bune pentru tine! - Mare minune! a spus el. Spune-mi de ce atat de fericita? Ea si-a oprit rasuflarea si a zis: - Sunt insarcinata! Sotul era in extaz de vestea aflata. El a apucat-o, si a sarutat-o! - Este minunat! Nu as putea fi mai fericit! - Stai dragule, ca asta nu e tot! - Ce vrei sa spui ? - Ei bine, nu vom avea doar un copil, vom avea gemeni! El a ramas uimit. - Cum asa? - Simplu. M-am dus la farmacie si am cumparat 2 teste de sarcina. Ambele teste au iesit pozitive! Si din nou subiectul soacre: Care e asemanarea dintre o soacra si o bere?!? Pe amandoua le vrei reci, pe masa" si cu spume la gura!!! 20 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
Tare, la subiectul soacrea ma mananca limba da nu ma bag, soacra mea e exemplara, mai nou, de cand cu nepoteii s-a schimbat complet ma intreb cat o sa-i tina.
A nu v-am spus ca m-a cerut la telefon acum 3 saptamani ca sa-mi multumeasca pentru sansa de a fi bunica, ca apreciaza toate sacrificiile mele pentru a-i da sotului urmasi. Mai ca ma muiasem toata, da mi-a trecut repede
La vara daca nu ma asteapta cu covorul rosu la aeroport nu ma dau jos din avion
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam
anagia spune:
Alina,
Cred ca e vorba de Dr Ioan Parvu, eu nasc cu el la Elias.
georgiana 27+ cu & amalia (06 august 2006)
carla_2008 spune:
Dragaica,
de testul pt non stres fetal nu mi-au spus nimic.Tu il faci?
Cel de glucoza il fac peste 2 sapt,iar teste pt anemie special nu mi-au facut,decat hemoleucograma lunar ,de unde reiese valoarea hemoglobinei.Si am o anemie maaare!!!!Vezi ca cele cu gemeni majoritatea au si trebuie sa ia fier mai mult!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
22+ Carla Maria si Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
btz_ovi spune:
Ha ha,facem ce facem si tot la soacre ajungem.Eu sunt asa nervoasa pe a mea,aseara dupa ce l-a tinut pe al meu o ora pe langa usa ca madame a schimbat yala,a mai si comentat ca de ce nu a dat nici un semn de viata de Paste,ca unde umbla.Sa zica mersi ca il plimb pe fiu-so ..ba la mare,acusi la munte...Iar pe la 12 am vazut pe Discovery la emisiunea "Dirty Jobs" cum inotau ei pe langa rechinii din Triungiul Bermudelor...ahhh..ce as fi vrut in loc de bucatile alea de carne sa o sau eu pe soacra mea cea scumpa...Doamne sa imi fie cu iertare..
25+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
carla_2008 spune:
Fetelor cand trebuie sa apara colostru?voua v-a aparut?mie mi s-au modficat varfurile sfarcurilor,in sensul ca ,cateodta miros ciudat si se vad asa niste punctulete multe mai umflate,banuiesc ca sunt canalele care se pregatesc pt laptic.
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
22+ Carla Maria si Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP