Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 6
btz_ovi spune:
Hello fetelor.Noi ne-am gandit la botez,la nasi oscilam,desi cred ca ii vom alegel pe sora si cumnatul,ei fiind si nasii de nunta.Fiindca stau la curte si am terasa mare si nu imi place zapaceala o sa facem aici botezul.Va fi cu nasii,parintii si inca 2 familii:gratarel,muzica,verdeata si voie buna.Nu vreau sa ne complicam cu restaurante,am ales ceva simplu si lejer.
Alina2005 si eu ma uitasem la filmulet acum cateva zile dar am zis sa nu postez nimic sa nu sperii lumea,si asa sunt eu speriata cu nasterea prematura si alte chestii...insa cand il simt pe bebe ma linistesc.
Am auzit ca nu e bine sa dormim pe spate caci exista riscul sa se sufoce bebe :oare o fi adevarat?Eu daca dorm pe stanga el sta sub coasta iar pe dreapta nu reusesc tot timpul.Voi ce spuneti?
Va pup,sunt la programul manichiura si pedichiura
25+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
btz_ovi spune:
Puiutz bine ai revenit de la Barlad.Cum a fost acasa?Eu tare bine m-am simtit la tine la Cta,mereu imi place sa ma duc pe plaja sa ma plimb,apa era atat de limpede si calda iar vremea superba.Pacat insa ca am facut efort si am avut ceva sperieturi insa e totul ok pana acum,luni sau marti vad exact ce s-a intamplat cu acea pata roz.Te tzuc si iti urez multa bafta cu afacerile tale,sa dea Domnu sa iti iasa cum vrei tu.Good luck!!!!
Us
My Baby Boy
Alina2005 spune:
Creatza, da, de doua ori pe zi...sa va spun sincer, pe mine tata m-a dresat asa, imi tot zicea de mica sa nu plec de acasa fara sa fac si uite asa stateam in copilarie si cate 20 min pe wc pana reuseam. Acum daca ma trezesc dimineata si chiar daca mai stau in pat, nu ma lasa, trebuie sa fug la toaleta. Cred ca e vorba de obisnuinta, ca la cainele lui Pavlov
Tu cu cine nasti la Elias? Pup
Nela, felicitari pentru vestile bune! Daca te uiti la poze si la filmulete, nu poti sa zaresti nimic pe acolo? Sandwich sau hotdog?
Dragaico, vorbim despre ce doresti. Ce-ti pofteste inimioara?
Gabitza, sa ai grija de tine, bebe e cel mai important!
Si eu ma trezesc de multe ori noaptea pe spate, i-am zis dr si cica nu-i problema, atata timp cat nu amortesc sau ma doare ceva, deci, fetelor, dormiti cum va simtiti voi bine, nu cum se zice ca e bine, fiecare organism e diferit!
Alina, 26+ cu Aida Alexandra
Fetita mea
beluistef spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nela_didea Buna fetelor. N-am mai intrat aseara sa va spun ce-am facut la eco, pentru ca am umblat brambura impreuna cu sotul si am ajuns acasa tarziu si rupta de oboseala. Bebele meu e bine, misca foarte mult, are 380 gr, insa nu am vazut sexul nu numai datorita faptului ca se misca foarte mult cat datorita domnului dr. care mi-a spus ca nu vrea sa ma dezinformeze. Pana la 25-26 saptamani nu voi afla. Dar m-am consolat cu ideea, important este ca delfinasul e bine. Am si poze frumoase, filmulete tare haioase, ma uit la ele non stop. Sunt very very happy Va citesc si revin. 20 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
Si nu ne pui si noua niscai poze ???? Hm ?????? Le tii numai pentru tine ???
Mai am si eu un pic si o tai acasa..ce bine ca nu mai pot de spate...ce ma mai fac inca o lunaaaaa ????
Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
beluistef spune:
citat din mesajul lui Alina2005 Daca te uiti la poze si la filmulete, nu poti sa zaresti nimic pe acolo? Sandwich sau hotdog? Alina, 26+ cu Aida Alexandra Fetita mea |
deci sa inteleg ca tu ai sandwich-ul si eu hot-dog-ul ???
Hai ca la asta nu ma mai gandeam
Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Alina2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beluistef
deci sa inteleg ca tu ai sandwich-ul si eu hot-dog-ul ??? Hai ca la asta nu ma mai gandeam *************************************************** Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem ) Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003) |
Fetita mea
Fiecare cu ce are, Elenus Si trebuie sa ne mandrim cu ce avem, chiar daca am comandat invers. Aviz sotul Andreei (dragaica)
Mi-e mila de tine ca trebuie sa te duci la munca, e groaznic cred, eu uneori mai stau cate 1 min in fund pe marginea patului sa-mi iau medicamentele si simt o presiune jos..si nu e prea placut
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui Otiliav CD, ma bucur ca ai revenit in forta si cu vesti bune. Ce complicatii ai avut la nastere, puteau fi evitate cumva? Scoica noastra de la Maxi-Cosi are un material pufos, foarte foarte connfortabil, si daca ar fi transpirat ar fi fost absorbita transpiratia. Si e usoara, are 3 kg dar tot nu e comod sa tragi de ea decat din masina scoasa si pusa pe cadru. Crispro ce par si ce burtica ai Iulia N, spatioasa piscinuta delfinasului ! Carmen, ce mamica sexi si cu stelute in priviri. Esti o graviduta care radiaza de bucurie ca va fi mamica! Michelle, te alinti mai, n-ai burtica uriasa si nici nu pari sa fi luat mult in greutate. Iti curge sange mult prin vene, da ? Laurika, ce poze faine ai pus cu bebe. Super! Am vazut ca va plangeati de picioare umflate, dureri de spate. Eu am fost ieri la piscina si putin la sauna si de dimineata m-am trezit fara dureri si umflaturi. Incercati si voi, miscarea in apa nu cred sa fie contraindicata, sauna cred ca este. Concediii, hmm, mai am mult si bine. Eu o sa iau prenatal la 37 de saptamani, cred ca raman ultima pe baricade Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra |
Multumesc.:*AM baut la apa zilele alea...ca am citit undeva (o sa caut siteul) ca daca bei suficienta apa (undeva intre 2-3 litri /zi) ies foarte bune imaginile la eco.
http://www.babysfirstimages.com/atlanta3d4dultrasound.htm asta e un site american al unora care fac eco..
Hai ca usor usor ne apropiem de mare intalnire cu puii nostri.
eu am o mare nedumerire: oare ne mai face control pe masa inainte sa nstem? adica pe la 32 saptmanai?ca il auzeam pe un coleg a carui nevasta e gravida ca cica unei amice asa i-a facut...
pupici
Laura 24+ cu Cristian Alexandru
btz_ovi spune:
Asa si eu cu dusul la baie.Din iulie 2007 cand incepusem sa beau cafea tranzitul meu s-a reglat,iar acum desi am renuntat la dansa de cand am ramas insarcinata la fel a ramas:de 2-3 oripe zi,in general dupa masa.Si mi-e o mila de mama ca saraca se chinuie cu multe chestii si nu reuseste
Us
My Baby Boy
Creatza11 spune:
Alina, cu Rotaru Octavian nasc la Elias, iar chiuretajele mi le-a facut Strajean. Felicitari si tatalui tau, atunci.
22+ cu un invingator
Alina2005 spune:
citat din mesajul lui Creatza11 Alina, cu Rotaru Octavian nasc la Elias, iar chiuretajele mi le-a facut Strajean. Felicitari si tatalui tau, atunci. 22+ cu un invingator |
N-am auzit de ei, dar sigur ii stiu macar din vedere...Stiu ca e un dr mai ciudatel, inalt, frumusel, cu cercel in ureche si grizonat. Stii cumva cum il cheama?
Fetita mea