Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 5
Alina2005 spune:
De ce zici ca e groaznic spitalul Elias?! Ma sperii, eu nasc acolo cu dr Cristian Rodica si asistentele s-au purtat totdeauna f frumos cu mine, fara sa le dau nimic!
Alina, 26+ cu Aida Alexandra
Fetita mea
deveghe spune:
Sunt cam decalata cu vreo 2-3 capitole, probabil ca au tot fost raspunsuri, dra daca va ajuta cu ceva va scriu si parerea mea.
Cadita/cada, la Ilinca, am avut o cadita pe care o puneam pe pat (nu prea comod pentru spate) si a stat in ea cam pana la 6 luni, Petru a avut o cadita atasata mesei de infasat (deci la o inaltime buna), dar in care a incaput si a stat pana la 5 luni. Apoi am trecut in cada mare, cu mare placere. La urmatorul am sa fac la fel pentru ca am probleme cu spatele si pentru primele luni e mai comod pe masa de infasat. Insa nu cred ca e necesar sa achizitionati cadite foarte scumpe, pentru ca dupa cateva luni chiar nu mai aveti ce face cu ele.
CarmenAlbu, eu am in casa scara si desi am luat de la IKEA portita pe care Stefania a gasit-o nu am folosit-o inca. Petru e destul de cumintel si sunt cu ochii pe el, iar acum invata, incet, incet cum sa coboare scarile. Asa ca vezi mai bine atunci, ce fel de temperament are pustoaica, pentru ca s-ar putea foarte bine sa nu ai nevoie de portita sau aparatoare de priza (si astea au ramas cumparate degeaba).
Ilinca (17.03.2001) & Petru (24.11.2008) & 21+ cu
coteasca spune:
Fetelor stie cineva daca pre si post natalul sunt platite de firma sau de stat??? ca am aflat ca firma noastra e un pic mai mult cu finantele la pamant, in sensul ca nici banii de salariu nu mai au, sper sa nu se inchida pana intru eu in prenatal.
Eu o sa nasc la CF2 si am auzit de la niste cunostinte ca acolo au paturi cu telecomanda si niste conditii super, cica stai cu bblul langa tine tot timpul. Abia astept sa nasc.....
Eu pentru inceput o sa-mi cumpar o scoica ca am inteles ca e cea mai practica pentru bebelusi. In ea poate sa doarma, eventual incape si cu tine in pat, ca de la inceput cica bebelul tre sa il ai aproape mereu mai ales noaptea cand se trezeste ca-i e foame si plus de asta in scoica poti sa-l iei si la plimbare, fie prin parculet fie cu masina...acum sunt pareri si pareri.
Cum pot face si eu ca sa pun poze in contul comun???? Si cum pot sa va vad si eu in poze cu burticile???
Va pup
28+
Corina, viitoare mamica de baietel
CD27 spune:
eu am fost internata la prima sarcina la Elias, cu iminenta de avort, puteam linistita sa avortez noaptea pentru ca mi-au pus o perfuzie si nu i-au drumul si n-a venit absolut nimeni peste noapte, dimineata aveam mana butuc, in plus dr Tutunaru (din cate am ciit din diverse surse) nu este tocmai cel mai iubit p-acolo si ca atatre nici pacientele lui nu sunt tratate cu atentie
imi spun si eu parerea despre scoica, nu dati cu rosii, noi am folosit-o exclusiv in masina, este grea ca sa il cari pe bebe in ea, fara sa folosesti baza caruciorului, poate de la masina in casa si invers, noi nu am mai dat-o jos o data montata in masina si cel mai rau (am si eu un fix) copilul transpira foarte tare pentru ca e din material din acela impermeabil, fas gros, nu mi se pare practica de tinut copilul mult timp in ea, in niciun caz de dormit noaptea in ea, in masina e intr-adevar indispensabila
pre si post natalul sunt platite din asigurari, e un fel de concediu medical, firma iti da doar cei 15% timp de 6 saptamani, daca ii ceri
am auzit si eu ca CF2 este renovat relativ recent, pe mine nu ma incanta ideea de a avea pe bb cu mine in camera (si din cate stiu de la o cunostinta care a nascut acolo in toamana, nu il ai langa tine)tot de la ea stiu ca au dus-o intr-o camera au instalat-o in minunatul pat, au inchis usa dupa ei si dusi au fost, m-a sunat sotzul ei disperat sa imi spuna ca are hemoragie cu cheaguri si nu stiau daca e normal si ce sa faca cam asta stiu despre CF2
cu bobinache 27s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)
Otiliav spune:
CD, ma bucur ca ai revenit in forta si cu vesti bune. Ce complicatii ai avut la nastere, puteau fi evitate cumva?
Scoica noastra de la Maxi-Cosi are un material pufos, foarte foarte connfortabil, si daca ar fi transpirat ar fi fost absorbita transpiratia. Si e usoara, are 3 kg dar tot nu e comod sa tragi de ea decat din masina scoasa si pusa pe cadru.
Crispro ce par si ce burtica ai
Iulia N, spatioasa piscinuta delfinasului !
Carmen, ce mamica sexi si cu stelute in priviri. Esti o graviduta care radiaza de bucurie ca va fi mamica!
Michelle, te alinti mai, n-ai burtica uriasa si nici nu pari sa fi luat mult in greutate. Iti curge sange mult prin vene, da ?
Laurika, ce poze faine ai pus cu bebe. Super!
Am vazut ca va plangeati de picioare umflate, dureri de spate. Eu am fost ieri la piscina si putin la sauna si de dimineata m-am trezit fara dureri si umflaturi.
Incercati si voi, miscarea in apa nu cred sa fie contraindicata, sauna cred ca este.
Concediii, hmm, mai am mult si bine. Eu o sa iau prenatal la 37 de saptamani, cred ca raman ultima pe baricade
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra
nela_didea spune:
Buna fetelor. N-am mai intrat aseara sa va spun ce-am facut la eco, pentru ca am umblat brambura impreuna cu sotul si am ajuns acasa tarziu si rupta de oboseala.
Bebele meu e bine, misca foarte mult, are 380 gr, insa nu am vazut sexul nu numai datorita faptului ca se misca foarte mult cat datorita domnului dr. care mi-a spus ca nu vrea sa ma dezinformeze. Pana la 25-26 saptamani nu voi afla. Dar m-am consolat cu ideea, important este ca delfinasul e bine. Am si poze frumoase, filmulete tare haioase, ma uit la ele non stop.
Sunt very very happy
Va citesc si revin.
20 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne
coteasca spune:
CD27 incepi sa ma sperii. Eu care am auzit numai lucruri frumoase despre CF2, d-aia am zis sa nasc acolo, nu stiu ce sa zic...sunt surprinsa. Cred de fapt ca parerile sunt impartite asa cum sunt impartite si despre medici ca unii-s buni sau ca altii nu-s buni, asa si cu spitalele.
28+
coteasca spune:
Mutumesc pentru parola, sper sa si reusesc sa intru sa va vad si sa pun si eu poze cu bblul, daca nu reusesc o sa va mai strezez un pic
28+
Creatza11 spune:
bua ziua si de la noi...
Multumesc tuturor fetelor care au incercat sa ma incurajeze si va trimit si o gradina de sa miroase si la voi in case a primavara....eu am casa plina de zambile si stiti cum se simte cand intru in casa.....hmmmmmm!!!
Tina te asteptam cu vesti de la eco!
grety bafta multa la morfo de luni, oricum eu am pe la 15.30.....spr sa ne intoarcem cu vesti dintre cele mai bune
CD ma bucur ca s-au mai rezolvat treburile si felicitari pt casa, s-o stapaniti sanatosi! Ce faza tare cu incurcatul copiilor la materitate! Iar despre Elias, intradevar asistentele lasa mult de dorit, eu acolo am facut chiuretajele la celelalte 2 sarcini.... Insa, din pacate, tot acolo o sa si nasc!
carmen super tare carutul insa daca are roti mai mari.
Alina 2005 de 2 ori pe zi? Eu ma chinui cu prune uscate,supozitoare cu glicerina, miere, tarate, etc sa fac si eu 1 data la 2 zile ceva acolo, iar atunci rade sotul de mine ca ,,iar ma duc sa nasc?,, asa de rau ma chinui. Si nici macar nu iau fe.
nela, felicitari pt bebe sanatos si alergator! Asta e.... pana data viitoare mai asteptati cu sexul, sau va uteti duce la un alt eco simplu.
Si , fiindca am vazut atatea burtici frumoase la orizont, mi-am adus aminte ca nu am mai pus nici eu de mult..... si am pus acusica!
22+ cu un invingator
Dragaica spune:
Neata gagibelle, m-am trezit si eu, la noi e iarasi urat afara, abia +7grade
Care mai e subiectul astazi
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam