Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

deveghe bine ai revenit! Adevarat a Inviat!

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Michelle, am auzit si eu parerea asta, ca e mai bine sa te rupi, ca se rupe exact unde i se permite... dar aici sunt pareri si pareri, si eu sunt interesata de masajul perineului, dar sunt curioasa daca muschii vaginali isi mai revin...

Alina 23+ cu
gargarita
Matusa mea zicea ca s-a rupt si in 2 saptamani alerga deja
Bine, sa nu uitam ca fiecare organism e diferit, insa si eu vreau ca pe 15 august sa merg la jogging deja

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

eu la prima sarcina am inceput sa cumpar din vreme ce imi trebuia pentru bagaj, dar cu adevarat nu am terminat de pus in valiza decat cu cateva minute inainte de a pleca la maternitate iar cand am ajuns acolo m-a luat dr pe sus si nici n-am avut timp sa0mi scot camasa, mi-au dat de la spital

iar pe bebe l-au infasat in scutec roz imediat dupa nastere, i-au at papitatii lui tati

dar ce mai funny faza (nu stiu daca v-am mai povestit) a fost cand mi-au adus alt bebe la alaptat, erau langa mine mama si sotzul si nu s-au prins, dar eu recunosteam dupa freza (cu carare pronuntata pe mijloc, foarte caraghios), iar cel pe care mi-l dadusera era cu par multtt si negru, l-a revendicat pana la urma o colega de salon, iar tanti asistenta l-a lasat si a plecat foarte calma scuzandu-se ca "erau acolo in paturi apropiate"

cu bobinache 21s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Iulia, acum am terminat de vizualizat superbele tale poze.

Am citit ca acuma uterul e cam cat o minge de fotbal.... a mea unde-o fi? unde mai pui ca ar trebui sa fi ajuns la buric, la mine inca face misto de mine la capitolul asta, o zi cu buricul afara, una cu el inauntru si bineinteles ceva discomfort...

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

eu la prima sarcina am inceput sa cumpar din vreme ce imi trebuia pentru bagaj, dar cu adevarat nu am terminat de pus in valiza decat cu cateva minute inainte de a pleca la maternitate iar cand am ajuns acolo m-a luat dr pe sus si nici n-am avut timp sa0mi scot camasa, mi-au dat de la spital

iar pe bebe l-au infasat in scutec roz imediat dupa nastere, i-au at papitatii lui tati

dar ce mai funny faza (nu stiu daca v-am mai povestit) a fost cand mi-au adus alt bebe la alaptat, erau langa mine mama si sotzul si nu s-au prins, dar eu recunosteam dupa freza (cu carare pronuntata pe mijloc, foarte caraghios), iar cel pe care mi-l dadusera era cu par multtt si negru, l-a revendicat pana la urma o colega de salon, iar tanti asistenta l-a lasat si a plecat foarte calma scuzandu-se ca "erau acolo in paturi apropiate"

cu bobinache 21s+

Foarte funny faza , asta acum ca a trecut, dar pe moment cred ca te cam ia cu sperieturi.

Cristina 26+ cu

Mergi la inceput

Vaaai CD, paturi alaturate zici, ca sa va dea emotii, eu am zis ca in luna a 7-ea bagajul meu o sa fie gata la usa, dar pt moment nu m-am apucat de luat nik pt acest bagajel

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

eu am zis ca in luna a 7-ea bagajul meu o sa fie gata la usa, dar pt moment nu m-am apucat de luat nik pt acest bagajel

Alina 23+ cu
gargarita
Mai exact la cate saptamani incheiate?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu

Mergi la inceput

Michelle, inca nu-s hotarata, ca vad ca ma puturosesc, dar la 30 s incheiate ar trebui sa fie gata, zic si eu

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

eu aveam o nebunie cu asta, sa nu-mi incurce copilul si le-am inainte alor mei sa se uite bine la el si sa ii faca poze, l-am vazut si eu dupa nastere dar rapid...n-am retinut cine stie ce, nu l-am atins, de la distanta l-am vazut
dar l-a pozat sotzul si plangea cu gura pana la urechi, mult timp a semanat cu prima lui poza cand urla deci e el sigur

eu chiar nu stiu ce sa fac cu nasterea....merg al Badescu Sorin la CMU si la Tutunaru, tinand cont ca am avut complicatii la prima nastere (din ce am citit e foarte posibil sa am si acum) as merge cu Tutunaru, dar spitalul Elias e groaznic si pacientele lui nu sunt tratate chiar extraordinar...
Badescu e un tip ok, comunicativ...dar, in primul rand nu m-a asigurat ca va fi la nastere, si apoi nu stiu cata experienta are cu cazuri mai complicate
am senzatia aia groanica de TIC TAC in cap, trece timpul si nu stiu ce decizie sa iau
fetelor care mergeti la acesti 2 medici, am nevoie de o parere

cu bobinache 21s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Ce parere aveti fetele de www.inglesina.com/en/collection/modular-systems/zippy-free-system" target="_blank">carut
Mersi

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu

Carmen mergi in magazin si manevreaza-l daca poti inainte de a-l cumpara. Eu sunt obisnuita cu bara dar tu nu ai nevoie de o mana libera pentru un copil mai mare.
Landoul e fain ca este aprobat pentru folosinta in masina, mai trebuie un kit cu centuri.
Imi place ca se poate ridica putin spatarul landoului si are sistem de ventialtie.
Nu m-am prins daca are plasa de insecte care se poate prinde pe fermoarul de la landou. Ca fiind luni de vara, e tare placut sa faci plimbari seara numai sa nu se aleaga bb cu intepaturi.
Cosul e normal sa fie mare ca acolo trebuie sa intre si o gentuta cu schimburi, un biberon (eu am o geanta cu fermoar care se monteaza pe maner, foarte utila).
Si se strange usor sasiul, e si compact, se pot scoate rotile usor in caz de spatiu mic.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 22+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Alina , asa ma tot gandesc si eu, cu nasterea prematura, desi nu am nici un motiv. Colul e lungut, bebe ok, dureri nu, dar poate am eu prea mult timp liber

Si eu am de facut cam 1 ora jumate pana la spitalul unde voi naste. Dar ma bazez pe faptul ca fiind primul bebe nu nasc asa usor, si ca voi ajunge cu bine la nenea doctor.

Cristina 26+ cu

La mine situatia nu e asa roz, am colul scurt si intredeschis...

Asta sper si eu, sa nu nasc in masina

Te pup, esti tare frumusica

Alina, 26+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput