Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 13
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu30 btz_ovi ai aici linkurile cu printesele floricelelor de liliac http://family.webshots.com/album/575657388UHOlQo http://family.webshots.com/album/575290667OMVUZy enjoy ! Ruxi 33 + cu AMR ... cine stie ? |
----------------------------------------------
my somebody....
25+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
aelita spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc Tocmai am citit ca nu trebuie folosit sapun lichid Sapunurile lichide contin triclosan care poate trece cu usurinta in laptele de mama, ea transmitandu-l apoi nou nascutului daca alapteaza. Acest compus poate influenta copilul atat dpdv hormonal-in speta este vorba de hormonii reproductivi, dar poate afecta si functionarea tiroidei. |
eu una folosesc unul lichid dar dermatologic,antialergic,numai din farmacie,mereu acelasi,ca la restul fac alergie ,MAI ALES la cele solide.
deci au si alea solide cred eu mai multe chestii ...
eu daca ma spal cu un sapun solid din ala clasic ,ma fac praf pe piele imediat.
nu cred ca exista studii stiintifice care sa spuna ca sunt interzise in sarcina,probabil sunt supozitii cum sunt cu multe alte produse.
CARMEN sa incerci si MAIONEZA DIN LAPTE,fara ou.asa poti folosi lapte pasteurizat.
pt cine vrea,v-am mai spus odata.MAIONEZA DIN LAPTE:lapte cam cat un deget in vasul blenderului,cam 4 degete de ulei,lamaie si sare,bagi blenderul pana la fund,dai drumul si ridici inceeeeet de tot,asa incat cand e sus,maioneza e gata.intr-un minut !
CD ma ingrozesc ce spui despre placenta...vorbeste cu medicii din timp,citeste tot ce se poate si vezi ce se poate face din timp,nu se poate sa aiba asa urmari grave si de risc daca se stie dfin timp.zic si eu ca nu se poate..ca nu stiu despre ce e vorba,in speranta ca nu ai sa treci iar prin asa pericol.
eu am cosul de bebe cu picioare,care e destuld e lat,la inceput ii puneam prosopae rulate in jur ca sa se simta mai "strans" si nu e asa dur ca un landou,cand incepe sa dea cu picioarele,e moale .
CARMEN daaa,am vazut semnatura cu linkul
MAYA decat sa te dai tu cu capul de pereti,da persoana care ti-.a facut ziua neagra
RACUSOR-
imi facusem testul de glucoza, dar doar la 1 ora, ca asa a cerut doctorul meu...si asistentele alea m-au lasat sa plec fara sa imi zica ca trebuie sa mai astept pana pot manca..si cand m-a vazut unul de sus de la receptie ca mancam (terminam adica un sandvis) mi-a zis ca nu trebuia inca sa mananc,ca poate fac hiperglicemie m-a si speriat, dar nu au fost in stare sa imi zica de la inceput...noroc ca nu aveam probleme si a fost totul ok! |
nu am inteles,ce ai facut la o ora?ai mancat inainte sa iti ia iar sange dupa o ora de la primul sange sau cand ai mancat,ca nu am inteles..
pompa de san,eu am de la avent la 50 de euro.manuala.nu stiu cum sunt cele electrice in schimb,mie asta mi.a folosit,dar nu o lua inainte,ca poate nu ai nevoie de ea.
eu am luat-o pt ca aveam prea prea mult lapte si nu mai rezistam,scoteam si aruncam,desi nici asa nu e bine..dar nu mai puteam de febra si nesomn..
dar nu toate mamicile au folosit.
localizeaz-o,sa stie sotul de unde sa o ia ,si daca vezi ca o sa ai nevoie,il trimiti dupa ea.
cu asta manuala ,eu care la prima sarcina foloseama la 3 ore noapte de noapte,cand ma puneam iar in fund si dadeam la manivela,ma durea mana deja nu mai aveam putere de somn...cred ca era buna una electrica atunci.
SLING-nu stiu daca e comod pt mama,eu nu am putut sa ii tin in ruksacul ala special cu bretele,ma durea spatele dupa nasteri de muream ! slingul nu solicita la fel spatele ca alea cu bretele?
21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
CD27 spune:
aelita nu am ce face cu placenta, am intrebat dr si nici nu se poate sti inainte de nastere daca e aderenta sau nu, au zis ca tine de organismul meu, nu e nimic de facut, exista si riscul ca placenta sa lucreze in defavoarea copilului, la sarcina anterioara am avut noroc ca l-a ajutat pe bebe, cred ca tot ce pot ei sa faca e sa fie pregatiti cu sange pentru transfuzie... sper sa nu fie cazul
slingul si wrapul sunt comode pentru mama, spre deosebire de chestiile cu bretele, la astea e material care se desfasoara pe tot spatele/pe o mare parte, practic se distribuie greutatea uniform nu atarna numai pe umeri
mi-ar placea tare si mie un cos din ala cu suport dar ....m-am decis sa nu mai fac investitii considerabile
stiu ca vorbeati despre caditza, noi am avut din aceea cu suport si a fost foarte buna, am folosit-o pana pe la 7, 8 luni, apoi l-am pus in cada mare, cumnataii au exact la fel si inca o folosesc pentru copil de 2 ani si ceva si 15 kg, e rezistenta nu gluma
asta este: Reclama
cu bobinache 27s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Racusor daca poti ia de la avent dar electrica pt ca iti va lua timp nu gluma manuala si e mai incomoda, e buna , dar e mai buna pompa electrica pt ca te mulge singura Leticia Doamne Ajuta-ne!!! 23+ cu |
aha, electrica deci...nu stiu de ce retinusem eu manuala
Bulina 27+ cu poznas
racusor2010 spune:
CD inainte de a te decide ce vrei sa faci ti se face un test de efort, sa vada la ce tip de efort rezisti si te intreaba daca ai facut sport sau nu inainte
apoi iti cere si o adeverinta de la medicul tau ginecolog ca esti apta de efort, nu te lasa asa de capul tau...
si sunt doua tipuri:
- mai usoare (pilates, yoga, yogalates, fitball)
- mai active (aerobic, belly dance)
la pilates e usor, lucreaza pe muschi, respiratie, nu e cu topaiala...dar iti stimuleaza circulatia, plus ca altfel sta carnea pe tine dupa la mine orice miscare se vede la picioare, ca sunt mai ferme
eu zic sa vorbesti cu Dna Vania si apoi sa te programezi la testul de efort...si au zilnic parca de la 12-13 si de la 18-19 si sambata de la 11-12..iti alegi ziua in functie de ce tip de miscare vrei sa faci...eu vreau sa merg de 2 ori pe saptamana...
Bulina 27+ cu poznas
racusor2010 spune:
aelita la testul de glucoza se ia sange inainte, dupa 1 ora si dupa 2 ore...mie dr mi-a cerut doar dupa 1 ora sa mi se ia sange, asa ca dupa recoltare m-am pus pe mancat
ideea era sa mai fi asteptat vreo jumate de ora - o ora pana sa mananc (ca si cum as fi facut testul complet) ...si oricum sa ma feresc de paine, glucide...cica recomandat e sa bei multa apa dupa
noroc ca eu nu aveam probleme, mi-a iesit testul f f bun, asa ca nici suplimentul de glucide nu m-a afectat
CD si eu eram disperata cu mancatul..dar dupa ce bei lichidul ala dulce, ti se taie pofta de mancare...nu iti mai trebuie nimic
Bulina 27+ cu poznas
gabrielai spune:
buna dimineata, fetelor!
sper ca pentru voi e una buna, caci eu nu prea m-am odihnit.
merg des la baie, iar bebe se trezeste si el.
o zi buna sa aveti!
racusor2010 spune:
Buna dimineata delfinariu
eu sunt recuperatorul matinal acum astept sa treaca jumate de ora de cand am luat pastiluta de fier si sa merg sa mananc, ca imi e o foaaameee....
Ce doriti sa serviti la micul dejun? O cana de lapte cu croissante sau cereale sau niste branzica, cu ou fiert, rosii si paine prajita...
maine va dau si salata de vinete (fara maioneza )
o zi de sambata minunata!!
eu merg de la 11 la pilates , ne luam deja masinuta de la service si apoi poate ajungem la ceva cumparaturi
Bulina 27+ cu poznas
bumblebee spune:
Neata!
Eu ma bag la un lapte cu cereale, ca m-am saturat de atata cozonac, pasca
Despre pompe, zic ce mi-a zis o prietena, ca aia electrica trage f tare de san, spre deosebire de aia manuala unde trage cand ii dai tu la manivela, probabil e mai comoda aia electrica(pt maini) dar cica trage de sani de mama-mama.
Eu una oricum imprumut una manuala, daca nu ma impac cu ea si totusi imi va trebui, ma duc in prima farmacie si cumpar una electrica.
Alina 23+ cu
gargarita