Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

am fost la CMU, astia s-au porcit de tot, mai ca la policlinicile de stat, eu am incercat sa imi fac analizele in Enescu la romana si acum am fost sa il caut pe dr la unirii, unde s-au crucit ca nu mi-am putut face analizele, dr avea multe paciente, n-am asteptat la el, dar l-au intrebat la tel si a zis ca e imposibil, ca trebuie sa mi se faca analizele, pana la urma a ramas sa merg eu la centrul din unirii sa imi faca, la Enescu n-au fost de acord

Otiliav la nastere am avut placenta acreta (cred ca tu mi-ai deschis ochii si am citit despre asta, ca nu mi-a explicat nimeni la spital) am avut hemoragie puternica, nu mai stiau ce sa faca sa opreasca, au chemat un alt medic si au pus un fir....asta e cea am auzit pentru ca, repet, nu mi-au explicat nimic, in timpul operatiei simteam ca imi cade mana, ca mi se rupe de durere, mana de pe partea cu hemoragia
nu aveau ce sa faca mai mult, probabil, din ce am citit, am fost norocoasa ca am scapat cu uterul intreg si fara transfuzie de sange, e foarte posibil sa se intample si acum, mai ales ca placenta ar putea adera chiar pe cicatricea de la cezariana....sper sa fie totusi bine de data asta

Despre CF2 cum am zis, am auzit ca e ok, renovat, frumos....nu stiu despre personal decat de amica asta din toamna...
Despre Parvu de la Elias am auzit si eu de bine

Racusor ce gimnastica faci si unde? am luat apox 9 kg ar trebui sa fac ceva, de fapt sa incerc ca nu stiu ce mai pot sa fac, ma misc ca un greiere bortzos

Mie nu mi-a aparut niciun colostreu la prima sarcina si vad ca sanii sunt la fel si acum....poate totusi apare de data asta, macar dupa nastere

Pe bebe l-am mai pus si eu sa doarma in landou noaptea langa pat, dupa vreo luna nu i-a mai placut se lovea de margini si se scandaliza, dar am folosit landoul pana aproape de 6 luni, se si ridica, a fost practic
In casa aveam si inca am, un fel de balansoar mic, a fost superrrr, in ala statea toata ziua, pe la vreo 4 luni invatase sa dea din picioare incat sa se balanseze singur, avea si o bara cu jucarii, niste vibratii, foarte bunnn, a facut toti banii, ii dadeam si de mancare in el
Acum am cumparat un sling pentru purtat bebe peste tot, imi pare rau ca nu am descoperit minunea asta la prima sarcina cand stateam cu copilul in brate non stop si faceam pishu la pranz cand venea soacra acasa
Si cu Robert am descoperit wrapul pe la vreo 6 luni parca si tare bine a fost, nici nu se compara cu port bebeurile alea care iti rup spatele

cu bobinache 27s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va burticutelor dragi!

Cred ca in viata mea nu am avut o zi atat de stresanta si am fost atat de nervoasa...( urmeaza o serie de injutaturi si iar injuraturi ca mi/ar fi rusine sa le reproduc... si ma buseste rasul acuma)
Imi trebuia un loc unde sa dau pe cineva cu capul de toti pereti...dar nu am avut cum, asa ca m/am dat euetc

Am intrat ca sa ma incarc cu vesti bune de la voi si sa ma relaxez... immmm, acum e bine cand sunt cu voi.

O sa stau in cap... poate imi vine mintea acolo... dar o sa mai pot sa va citesc oare? Daca trebuie si o sa/mi fie de folos... o sa invat alfabetul vazut invers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Bamboleta poate ne pui si noua niste pozici cu patutul si cu leaganul sa ne clatim si noi ochii, ce zici?

21 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Fetelor,eu am o mare problema cu DC!!!!!!!!!NU POT STA LOGATA!!!!!AM TRIMIS MAIL ADMINISTARTORULUI SI NU AM NICI UN RASPUNS DE IERI!!!
NU POT MODIFICA SEMNATURA,MESAJUL,PROFILUL,NU POT ACCESA PM!!!!!!!
Va rog daca puteti sa ma ajutati careva sa ia legatura cu administratorul sa rezolvam problema.

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
22+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

denisa, e posibil sa fie browserul de vina. ce folosesti? si incearca sa stergi toate cookies, sigur va merge

Alina, 26+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Denisa, chiar vroiam sa te intreb daca ai rezolvat problema tehnica.
Alina, exact acelasi lucru cred si eu ca este de vina...
Eu am avut probleme pe FireFox, am trecut pe Internet Explorer si este OK.

Uite asa am rezolvat:
Pasul 1. Am dezinstalat FireFox (te duci in Start, Control Panel, Add or Remove, cauti Mozilla FireFox si dai 'Remove' adica clik pe el si apare o ferastra micuta unde scrie Remove si dai clik pe ea) dar te asiguri inainte ca ai alt 'motor de cautare'(internet explorer.ul).
Daca stergi programul din 'Program Files'(My Computer, C: , Program Files si stergi Mozilla FirFox) asigura/te ca il stergi si din Recycle Bin.
Pasul 2. Am reinstalat programul (cautare pe Explorer... 'Download FireFox' se descarca programul si apoi il faci 'executabil' adica dublu clic pe iconul nou care apare si dai next, next... spune el singurel). S/ar putea sa nu iasa din prima... la mine se mai intampla sa nu/si ia toate driverele sau sa gaseasca el niscavai ramasite pe undeva si sa fie nasparliu de trebuie sa o iau de la capat...(de aceea trebuie sters si din Recycle Bin)
Sper ca nu te/am ametit si ca sunt coerenta...

Daca vrei sa rezolvi... ma intrebi si spun pas cu pas... sau imi dai nr de telefon si te 'asist'.

Cand m/am logat pe site prima oara dupa reinstalare aceleasi probleme am avut dar am incercat a doua oara si e OK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

CD merg la active center, unde mi-ai spus tu de masaj

mi=am facut abonament pentru trimestrul III de sarcina, cu gimnastica, 2 sed masaj, cursuri etc. doar gimnastica am vazut ca e 300 RON - 10 sedinte...

eu merg la pilates, poate o sa merg la fitball, ca de astea am auzit ca sunt mai usoare...nu am curaj sa ma bag la aerobic dupa atata pauza de la miscare....

apropos de CMU, eu la Enescu mi-am facut analizele si nu am avut nici o problema cu ei...la bani ma refer...ca eu am patit altceva

imi facusem testul de glucoza, dar doar la 1 ora, ca asa a cerut doctorul meu...si asistentele alea m-au lasat sa plec fara sa imi zica ca trebuie sa mai astept pana pot manca..si cand m-a vazut unul de sus de la receptie ca mancam (terminam adica un sandvis) mi-a zis ca nu trebuia inca sa mananc,ca poate fac hiperglicemie m-a si speriat, dar nu au fost in stare sa imi zica de la inceput...noroc ca nu aveam probleme si a fost totul ok!

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

CD ce sunt sling si wrap? da-ne mai multe detalii te rog, ca eu una nu inteleg nimic din lucrusoarele de copii

si de care carut ai avut la prima sarcina?

aaa, si inca ceva, de care pompa de san trebuie sa ne luam? eu am inteles ca manual de la avent si stiam ca asta cea mai buna e in jur de 6 mil...azi am trecut pe la sensiblu si pompele manuale erau in jur de 2-4 mil...acum sunt in ceata

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Am facut maionwza cu oua fierte tari! A iesit exceptionala, de fapt nu e nici o diferenta, ce i-a dat aceeasi textura a fost picatura de lamaie!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu

Te admir si pe tine si pe toate burticile care stiti sa gatiti atat de bine

eu nu sunt in stare sa fac decat lucruri simple, dupa ce citesc o saptamana pe internet...

bine,sincera sa fiu nici nu ma pasioneaza prea mult sa stau in bucatarie

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Racusor daca poti ia de la avent dar electrica pt ca iti va lua timp nu gluma manuala si e mai incomoda, e buna , dar e mai buna pompa electrica pt ca te mulge singura

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

btz_ovi ai aici linkurile cu printesele floricelelor de liliac

http://family.webshots.com/album/575657388UHOlQo

http://family.webshots.com/album/575290667OMVUZy

enjoy !

Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

racusor poate ne vedem pe la activ center eu merg la masaj doar, cum e la pilates, e greu? adica ar merge si pentru o lenesa ca mine (lenesa si sedentara si inainte de sarcina, deci iti dai seama cum sunt acum)
am avut carucior 3 in 1 de la chicco, dupa cum am zis raport calitate pret bun si din cand in cand se gasesc oferte prin hipermarketuri in jur de vreo 13 mil toate piesele, e rezistent, stabil...si un pic cam greut doar baza are in jur de 7kg...cum spuneam nu le poti avea pe toate

sling si wrap sunt niste chestii de purtat copii, din material textil, caut niste linkuri ca nu prea ma pricep sa explic, ideea e ca bebeii stau foarte bine acolo, comod si tehnica de punere se invata rapid, aici sunt niste slinguri si wrapuri: http: // www.sling.ro/catalog/ (scoti spatiile din link)

Despre CMu nu mai zic nimic...o sa ma duc la unirii sa fac analizele dar imi peste mana complet si sunt foarte dezamagita de incident...am facut analiza asta cu glucoza si la sarcina trecuta si nu mi-a zis nimeni sa nu mananc dupa sau ce sa nu mananc...oricum abia rezist sa nu mananc inainte de analize dar dupa..

despre pompa imi dau si eu cu parerea si parerea ar fi sa nu faceti investitii mari inca, e posibil sa nu va fie de folos, cel mai bine ar fi daca ati putea imprumuta o pompa initial si vedeti pe parcurs daca chiar va foloseste sau nu, stiu multe mamici care alapteaza si nu s-au folosit prea mult de pompa sau o pompa rudimentara manuala le-a fost mai mult decat suficienta
este mai usor pentru bebe sa bea din biberon decat de la san si atunci cred ca pompa va fi folosita doar in caz de nevoie strigenta (lipsit timp mai mult de langa bebe, stimulat lactatia daca bebe nu o face de ajuns sau pentru rezerve de lapte daca aveti prea mult)
eu am avut una imprumutata si bine am facut, la fel si sutienele de alaptat sau camasile pentru alaptat, in general sunt scumpe si o sa vedeti ca nu sunt chiar indispensabile, ma bucur ca nu am investit prea mult in articolele astea, am luat un sutien special si apoi am descoperit in carrefour stien pentru sport, foarte rezistent, care se incheia in fata, foarte practic, il am si in ziua de azi si o sa imi mai cumpar, 20 ron bucata

cu bobinache 27s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput