Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Citat:
citat din mesajul lui anagia

Alina,

Cred ca e vorba de Dr Ioan Parvu, eu nasc cu el la Elias.

georgiana 27+ cu & amalia (06 august 2006)

hihi sa nu ma spui
cate sapt ai tu?

later edit: am vazut nr sapt, scuze

Alina, 26+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Si eu am fost pacienta lui cand stateam in Ro!
E de treaba , prietena mea a nascut cu el, cumnata ei la fel! Si am inteles ca nevasta-sa e dr de copii!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

www.youtube.com/watch?v=oaFWfOv7csc&feature=related" target="_blank">AICI tehnica

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu

asa am facut si eu.....ce bine a fost am 2 sedinte incluse in abonament, dar am zis ca le las pe final, acum merg cat pot la gimastica...

Carmen, sa stii ca azi nu mi s-au mai umflat picioarele, nu ma mai dor gambele...plus ca al meu cantar arata cat saptamana trecuta...sper sa fie de la gimnastica...mai vad in timp cum imi e...

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

am revenit si eu...mi-a luat ceva timp sa recuperez ce ati scris azi. ati fost harnicute foc

mi-am notat sfaturile de carucioare, in weekend sa ma uit...ca mai am cateva modele de studiat din urma

acum stau cumintica, ca in drum spre casa m-am oprit la un aprozar si mi-am luat cateva bunatati, dar apoi m-am gandit ca am carat cam mult, asa ca am luat si un no=spa

azi asa m-am bucurat ca nu m-am ingrasat in ultima saptamana incat am mancat non-stop carbonara, pate de la patiserie...ce mai, mi-am facut de cap gata, ma opresc, promit

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

racusor, sa nu faci ca mine. Eu nu am luat nici un gram timp de 3 saptamani, si in ultima saptamana am pus 2,5 kg , si asta fara sa exagerez cu mancarea.

27+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Tocmai am citit ca nu trebuie folosit sapun lichid

Sapunurile lichide contin triclosan care poate trece cu usurinta in laptele de mama, ea transmitandu-l apoi nou nascutului daca alapteaza. Acest compus poate influenta copilul atat dpdv hormonal-in speta este vorba de hormonii reproductivi, dar poate afecta si functionarea tiroidei.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

carla, fiecare sarcina e diferita. acum 2 sapt (adica la 23 de sarcina) deja mi se uda pijamaua, la prima sarcina doar dupa nastere... cred ca nu ar trebui sa ne ingrijoram prea tare daca inca nu apare...

rodyka & pintesa Anca-Maria & delfinasul Hannah Isabela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

racusor, sa nu faci ca mine. Eu nu am luat nici un gram timp de 3 saptamani, si in ultima saptamana am pus 2,5 kg , si asta fara sa exagerez cu mancarea.

27+

sper sa nu eu am tot luat regulamentar jumate de kg pana la un moment dat cand am inceput sa retin apa si am crescut 1 kg pe saptamana

desi la cat am mancat azi, nu m-ar mira sa pun 1 kg

Bulina 27+ cu poznas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Tocmai am citit ca nu trebuie folosit sapun lichid

Sapunurile lichide contin triclosan care poate trece cu usurinta in laptele de mama, ea transmitandu-l apoi nou nascutului daca alapteaza. Acest compus poate influenta copilul atat dpdv hormonal-in speta este vorba de hormonii reproductivi, dar poate afecta si functionarea tiroidei.

27+
\
Adriana cand nu trebuie folosit si in ce conditii?
Ca sunt si naturale !

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salut burticile si delfinasii

Ce mult ati scris abia am reusit sa citesc tot
Noi am fost plecati cu treburi la bucuresticam greu drumul..am stat pe scaunul din fata cu el dat pe spate..deci mai mult intinsa

Am cumparat patut si leagan de la graco amandoua cu vibratii abia astept sa vina bb strumf...miercuri am programare la ecografie

Carut si eu vreau sa iau 3 in 1
Am luat 1 kg intr-o saptdar la cat cozonac am mancat nu ma mir ,pana acum am luat 6 kg

ma uit la dansez pt tine....imi place f mult
va

ah uitasem azi schimbam semnatura 20+

Bamboletta 19+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Am facut maionwza cu oua fierte tari! A iesit exceptionala, de fapt nu e nici o diferenta, ce i-a dat aceeasi textura a fost picatura de lamaie!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu

Mergi la inceput