Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 14
racusor2010 spune:
am citit acum aici:
http:// reclama/AlaptareaPhilipsAvent.php
(nu stiu sa pun link 
ca se recomanda pompa 2 in 1, electrica si manuala. nu stiu daca e reclama, sau chiar e mai util asa. m-am uitat in continuare sa vad daca au la vanzare, dar nu aveau ![]()
Pompa electronica pentru san Philips AVENT – 2 in 1, manuala si electronica
In primele saptamani (3-4) de la nastere, iti recomandam sa folosesti pompa pentru san in varianta manuala, pentru a elibera cat mai bine canalele galactofore.
Dupa ce productia lactata si programul de alaptare s-au normalizat, este momentul sa folosesti componenta electronica care te scuteste de efort, beneficiind totodata de celelalte avantaje ale pompei manuale.
Bulina
27+ cu
poznas
adrianaBuc spune:
neata
Am o prietena care are o pompa electrica careia ii dai tu "ritmul de lucru"; dai manual de 3 ori apoi ia face restul exact la intensitatea stabilita de tine. O sa o intreb de care este.
CD, stai bine cu 9kg. Eu sunt campioana la 12+. Saptamana viitoare o sa merg si eu la medic sa imi dea hartie ca pot face miscare.
Eu am avut o noapte groaznica, contractii toata noaptea, nici o pozitie nu era destul de confortabila astfel incat burtica mea sa se relaxeze; bebelina a fost foarte agitata. La 3 ma uitam la tv, am adormit pe la 4,30 si la 7 eram in picioare. 
27+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
racusor2010 spune:
am terminat smotru
am facut un pic asa, ca pisica....luni vine femeia sa faca curat si iar ma suna sa ma intrebe ce sa faca, ca nu are acum nici prea mult de calcat...

acum la orizontala, ca la 11 merg la pilates si sa nu ma obosesc prea tare...
voi mai puteti da cu aspiratorul? pentru mine e un chin, ca nu ma mai pot apleca sa dau pe la colturi sau pe sub mobila...
Bulina
27+ cu
poznas
matusa77 spune:
eu am renunat la smotrul din casa las pe mana femeii curatenia si calcatul, datul cu aspiratorul mie mi-a pus capac,din saptamana 20 nu-l mai practic si nu din comoditate mie chiar imi placea sa fac curatenia in casa, dar sincer nu mai pot
saptamana 24
Ducu
racusor2010 spune:
la mine vine femeia o data la 2 saptamani acum, asa ca mai trebuie sa fac si eu...de obicei il pun pe sot sa dea cu aspiratorul, dar cum e pedepsit sa stea pe la service
, am zis sa fac eu...
as chema-o saptamanal, dar cere prea multi bani 

Bulina
27+ cu
poznas
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata fetele,pompa electrica se poate folosi si manual Racusor!
Eu am dormit prost , azi noapte a plecat surioara mea sa vina la mine cu masina ei, sa o ducem la inspectia tehnica, si a avut defectiune pe drum, si cum e automata nu se baga nimeni asa ca vine tractata!Si cu 12 ore mai tarziu!
In rest eu brau o cafea, dupa aceea un capuccino fara cofeina am mancat o clatita cu gem, am baut un suc , un iaurt si cam asta e micul meu dejun de ani de zile!![]()
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu 
michelle1981 spune:
Neata burtici!
Carmen, nu ti s-a taiat deci maioneza?
aelita, ce inseamna "dai drumul si ridici inceeeeet de tot"? e vorba de blenderul vertical? Eu am blender normal din acela de la robotul de bucatarie.. Oare nu se poate si cu ala?
Apropos de maioneza, gasisem o reteta pe blogul retete-vegane blogspot .com insa nu am incercat-o:
Maioneza de avocado
- 1 avocado bine copt
- zeama de la 1/2 lamaie
- 1 l-ta rasa mustar
- sare
- ulei de floarea soarelui presat la rece
Avocado se scobeste de miez, se paseaza la robot pana rezulta o pasta omogena. Se adauga apoi zeama de lamaie, sarea si mustarul si se mixeaza. La urma se adauga ulei putin cate putin, ca si in cazul maionezei clasice, pana rezulta o textura spumoasa si asemanatoare maionezei.
Eu la micul dejun am servit juma de corn de cioco (facut de patiseria de la GMarket (Gima)
.. si acum mi-am facut un shake din: kiwi, banana ff coapta, iaurt, lapte dulce, miere.. Iummm!!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu 
CarmenAlbu spune:
Michelle nu s-a taiat de loc, nu a iesit diferita nici ca gust doar putin mai vartoasa decat cea normala, am pus galbenusurile fierte intr-un castron, le-am pisat cu sare an pus o picatura de ulei, duapa ce am amestecat am pus putina zeama de lamaie si juma' de lingurita de mustar sa-si ia startul si am frecat-o cu ulei ca pe cea clasica, dar la mana ca in blender se taie!
Aelita o sa incerc cu lapte!
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu 
paula_m spune:
Buna dimineata
Un week-end frumos sa aveti, nu ca si vremea de afara.
Tb sa incerc si eu maioneza cu oua fierte, vreau sa fac oua umplute din ouale rosii care mi-au ramas. Pana acum am facut maioneza doar cu oua crude.Incerc reteta lui Carmen. Cate galbenusuri ai pus?
Paula,
24+ cu
Andrei