Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 15
CarmenAlbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Buna dimineata ![]() Un week-end frumos sa aveti, nu ca si vremea de afara. Tb sa incerc si eu maioneza cu oua fierte, vreau sa fac oua umplute din ouale rosii care mi-au ramas. Pana acum am facut maioneza doar cu oua crude.Incerc reteta lui Carmen. Cate galbenusuri ai pus? Paula, 24+ cu Andrei |
Eu am pus 2 pentru ca am avut nevoie de putina, la oua umplute poate ar trebui sa pui mai multe, sa freci doar intr-o singura directie ca la maioneza de usturoi ca altfel se taie!
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu
rodyka spune:
pe mine m-au cam speriat zvonurile despre testul de glucoza, dar a fost floare la ureche. mai greu mi-a fost sa stau linistita o ora pana sa-mi ia 3 eprubete de sange, cu toata forfota ce era in jur: unul intra, altul iese... peste o saptamana o sa stiu si rezultatele. nu cred ca fie probleme, pana acum mi-au iesit analizele perfect. am intrebat medicul daca nu trebuie sa iau ceva suplimente de vitamine, fier, calciu, inafara de yoduk (ac. folic+iod) pe care il iau de la inceput. mi-a spus ca nu e cazul dupa cum reiese din analize. dar din ce-mi amintesc eu de la prima sarcina, de vreo 2 zile daca fac miscari bruste vad stelute in fata ochilor (ma rog, punctulete luminoase de parca ar fi artificii) care dupa cateva secunde dispar. asta e lipsa de fier, asa e?
in rest, toate mi se par ok mai ales acum de cand am intrat in concediu. am pus prin... buzunare 7 kg, dr zice ca e foarte bine, eu inca nu ma simt prea dolofana dar... URMEAZA!!!
rodyka & printesa Anca-Maria (26.06.2001) & delfinasul Hannah Isabela (18.07.2010)
coteasca spune:
Neatza fetele! Ce harnicute sunteti! Eu abia m-am trezit si in timp ce, citeam din urma imi savuram cafeluta cu lapte si miere. Am vazut ca ati vb de constipatie, la mine inca nu s-a pus problema dar am intrebat medicul si mi-a zis ca daca se intampla sa ma constip exista un siropel Duphalac care e foarte bun si pentru hemoroizi ca cica acum in sarcina e posibil sa facem si asa ceva, desi nu doresc la nimeni.
V-am vazut pozele in sfarsit, sunt minunate toate si ma bucur tare mult ca am reusit sa le vad
. Eu inca nu am pus poze pentru ca nu le-am descarcat in calculator dar o sa le pun azi mai dupa-amiaza cand sper sa fiu un pic mai libera ca de, azi e zi de gatit si am niste idei de mancare, abia astept sa le pun in practica, dar mai intai tre sa ajung la piata sa mai cumpar cate ceva.
Va pupic
si va urez un week cat mai relaxand si cat mai placut
28+ 
Corina, viitoare mamica de baietel
rodyka spune:
matusa77, tie ti-a prescris medicul fier sau il iei tu cu de la tine putere?
rodyka & printesa Anca-Maria (26.06.2001) & delfinasul Hannah Isabela (26 sapt)
bamboletta spune:
Buna
Raportez si eu o noapte cu multe treziri si foieli
,aseara bebe era f miscaret...imi era asa drag
Astazi m-am trezit cu fundul in sus
si m-am luat de sot ca nu face cum trebuie curatenia ![]()
Am pus poze patut si leagan
pompa pt muls...e f utila..eu aveam canalele infundate...bebelina nu vroia sa suga...am tip seringa de la Nuk..totusi cred ca e mult mai buna cea electrica...ma dureau mainile cat am dat la pompa la fiecare masa sper bb2 sa fie mai mancacios si sa suga direct de la sursa
va doresc un weekend relaxant 
Bamboletta
20+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
eu Fe il iau dupa ce mananc...la mine in prospect asa scria..voi il luati inainte de masa? 

Bamboletta
20+ si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
matusa77 spune:
Tare frumoase(patutul si leaganul
dupa masa se i a Fe dar sunt ingrozitor de constipata. Tu cum stai la acest capitol Bamboletta vad ca tot dupa masa inghiti Fe
saptamana 24
Ducu