LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (139)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI ALEX!SA CRESTI MARE SANATOS SI VOIOS!SI SA TE BUCURI ZI DE ZI DE PARINTII TAI MINUNATI!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

La multi ani Alex! Sa cresti mare, voios si sanatos.

Ada - sanatate multa ti esi baietilor.

Citat:
Sunt zero empatica, sunt dependenta de pretuirea celorlati si am in general o parere proasta despre mine. Partea buna a parerii proaste este ca sunt sigura ca ma descurc orice ar fi. Am o obsesie din "ma descurc" asta. La terapie, cand am facut-o, asa putina cata a fost, asta cu descurcatul era subiectul zilei. Ma intreba fata aia, dar daca nu te descuri ce-i? Ma rog, nici nu intra in discutie sa nu ma descurc, da?!!?

Ioana - sanatate multa lui Matei si tatalui tau.

Elpower - pai ce, era corect sa fiu numai eu in butoi cu subiectul ala? Ca si mie tot doamna Kitty mi l-a recomandat. Si de trei zile altceva nu fac. Ba da, ca sa rasucesc si mai rau cutitul in rana, ma uit la Anatomia lui Grey

Dar e week-end, vremea e superba (deocamdata), viata e frumoasa si meritam sa ne bucuram de fiecare clipa. Va pup pe toate si va doresc un week-end minuntat

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Varsta Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Imi pare rau ca v-am dat peste cap cu subiectul acela, n-am scuza, ca si pe mine m-a daramat. Nu am cum sa spun prea multe, as rani o persoana draga. Ceea ce incerc sa fac e sa ma echilibrez pentru copii..sa nu ajunga si ei peste ani de zile copii captivi.
Oricum mi-au redescoperit citind atatea rani...mi-am recunoscut atatea nelinisti si greseli din povestile fetelor de acolo.. E foarte greu sa te simti la varsta mea ca un copil tanjind dupa iubirea pe care n-ai avut-o in copilarie, sa nu poti sa te linistesti pentru ca nimeni nu te-a linistit cand trebuia...sa ai o sete sa traiesti ce n-ai trait la timpul potrivit. Si sa-ti fie teama ca nu esti in stare sa dai copiilor ce ar trebui pentru ca nu ai vazut cum se face asta. Si din pacate noi suntem doi parinti care suntem in aceeasi situatie... amandoi cautand echilibrul pe care sa-l dam mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

hai mai fetelor, ada si kitty, tocmai voi?
adela, nu mi am imaginat ever ca poti avea o parere proasta despre tine..eu am mereu, cand te citesc, imaginea ta de pe blog, fetisoara aia care chicoteste satisfacuta n pumn. iar tu, kitty, daca nu ti ai mai pune atatea obstacole singura, prin cele omie una nelinisti si intrebari, ai descoperi ca drumul spre ati creste cum vrei copiii e usor si la indemana, fara sa implici copilul ranit din tine(ia citeste l si tu pe nea eric berne, te ajuta sa ramai pe margine, sa te vezi doar, fara sa mai implici emotiile alea in viata ta de adult si parinte, din contra, sa reevaluezi totul).

Mergi la inceput

scuzati scrisul anagramat, la repezeala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pisikule, te pupacesc!

Mergi la inceput

la multi ani maya si alex, sa cresteti mari si voinici, cu bucurie in viata si mult noroc!

Mergi la inceput

gaia, sper sa va fie mai bine. oricum, esti tare rezistenta, de cand scrii alaturi de noi ai avut parte de asa multe nopti nedormite...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

pisikule, te pupacesc!

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

daa, lasa vrajeala, mai pune blogul ala tare misto al tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

Maya

Multumim pentru felicitari . Am fost dimineata impreuna cu gradinita la Balonul Copiilor in Herastrau, ne-am intors la gradi, copiii au mancat, apoi tort, si s-au bagat in pat, la 6 ma duc sa il culeg si sa ii dam acasa cadourile (un set de role cu tot ce trebuie, si ce ii mai ia tati azi ).

Copil captiv - eu am incredere ca am depasit treaba asta, si in ultima vreme vad si in sotul meu semne ca e din ce in ce mai ok . La el a fost chiar mai rau decat la mine, nu e usor sa ai un tata care efectiv nu te vrea si iti mai si spune asta (drept raspuns, sotul meu i-a indeplinit dorinta si a iesit singur efectiv din viata lui, nici macar de Alex nu i-a spus nimic). Mergem inainte, important e ce facem de acum incolo...

Poze mai pun deseara, cand le descarc ("mostra" e de la gradinita ).

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput