LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (139)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

La multi ani Maya !

Diana sa-ti traiasca baiatul sa va aduca numai bucurii si satisfactii si sa fie sanatos !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ei, pe blogus nu prea am mai avut ragaz sa scriu cine stie ce... ultima intrare mai masiva descrie primele zile la gradinita.
Nu am mai intrat sa completez ca saptamana aceasta a fost de mare succes, fara discutii de luni si pana azi, cand n-a mai mers din cauza virozei.
Sa vedem cum reluam... dupa atata pupaceala cu mami pe caz de boala
http://gaianevia2008.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani Maya, Alex!!! sa fiti sanatosi

mai ce e cu subectu ala... n-am avut timp sa citesc...da o sa citesc sa vad ce v-o tulburat atat.... nush care ce copilarie ati avut dar sper ca ati depasit momentele grele

Gaio io nush cum rezisti...clar o facut criza de laringita as'noapte si clar ai avut sange rece de ai stat cu el acasa.
Sanatate si insanatosire grabnica.

no, io lipsesc cu motiv oarecum...ne mutam la casuta noua, amenajam cu drag...rares e programat la extirpat adenoizii si am tot umblat cu el pe la dr, analize etc. sa ne tineti pumnii marti ca daca nu se intampla vreo viroza pana atunci that is the day.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Alex Sa fi sanatos si fericit!!!

bolnaviorii cu mic cu mare, sa treceti repede peste probleme

pentru mamicile si taticii care nu au avut o copilarie tocmai fericita. Sunt sigura ca pentru copii vostri sunteti cei mai buni parinti .

Multumim pentru urari. Maya e bine, s-au vibndecat bubitele de la varicela, astazi am ne-am serbat in cerc restrans, eu, tati si ea dimineata, iar dupa amiaza cu inca doi baietei si urmeaza sa o serbam duminica si la Rucar. A fost incantata de cadourile primite, dar nu va inchipuiti de ce a fost cea mai fericita ... de un elicopter gasit intr-o punga de pufuleti.

va pupam pe toti
Maya si Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

LA multi ani micuta Maya! Sanatate si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Maya si Alex!
Sa cresteti sanatosi, sa aveti parte numai de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

next

Mergi la inceput