LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (139)
Raspunsuri - Pagina 18
ioanaradu spune:
ada sper ca deja v-a trecut spaima si dormiti.
eu am niste vise groaznice. nu ma mai culc!
culca-te tu, ca va pazezsc eu.
acum serios ... e ceva in aer, un virus.
Kitty spune:

Maya

Alex

Ada imi pare rau ca ai o perioada atat de grea, nu stiu ce sa zic ca e, clar ceva viral - cu debutul asa brusc! Cum sunteti azi?
menuet spune:
La multi ani tuturor copilasilor si parintilor, prietenilor, parintilor, surorilor, fratilor si intregii omenirii ce azi isi serbeaza onomastica
gaia.nevia spune:
am stat si eu azi noapte ca tot pazeam cupilul si am citit la copilul captiv.

Le am si eu pe ale mele, dar cumva, cu sechele, cu pitici, am reusit sa cred ca ai mei mi-au dat un start bun pe care am cladit singura foarte mult.
Sunt zero empatica, sunt dependenta de pretuirea celorlati si am in general o parere proasta despre mine. Partea buna a parerii proaste este ca sunt sigura ca ma descurc orice ar fi. Am o obsesie din "ma descurc" asta. La terapie, cand am facut-o, asa putina cata a fost, asta cu descurcatul era subiectul zilei. Ma intreba fata aia, dar daca nu te descuri ce-i? Ma rog, nici nu intra in discutie sa nu ma descurc, da?!!?
Subiectul mi-a dat de gandit... abia am citit jumatate din primul capitol. Daca as avea timp si pentru mine as relua terapia. Si sa nu ma intelegeti gresit, ca n-am trecut prin ce a trecut Conchita, chiar am ramas cu impresia ca am avut o copilarie tare fericita, cu mici ajustari care iti schimba viata ![]()
In fine, despre noaptea trecuta, cosmarul a continuat.
Pe la ora 4 dardaia tot si vorbea in somn. Ma doare burtica, pentru ca am condus prea mult bmwul... L-am invelit, i-am luat temp, nu avea deloc, 37.6 rectal... dardaia, cu mainile si picioarele sloi si urechile la fel si se vaita de burta.
Pe la 6 ardea ca focul, noroc ca l-am simtit ca se agita si respira nasol, am pus mana pe el, faceai ochiuri pe burta lui, termometru..pac 39.6... pac novocalmin.
Intre aceste episoade cam la 30 min se trezea si cerea sa sufle nasul, frate, o galeata de muci de fiecare data in 2-3 servetele.
Ma si intrebam daca are sens sa ii pun aspiratorul, nu avea pt ca se adunau treptat...
Asa ca azi noapte am dormit de la 2 la 4 si de la 6 la 7. Si bietul copil nu mai zic ce somn n-a avut. (bai, dar m-am descurcat...)
Acum l-am bagat si pe el pe acelasi tratament pe care e Radu, le-a scazut febra la amandoi, tusesc ca niste tobe si si sunt plini de muci.
Facem si aerosoli, cu borboletinha, ca altfel nu se mai poate.
Si nu au absolut nimic la plamani... ceea ce e super... dar ma ingrozeste ideea ca dupa ce am trecut prin asa ceva se poate si mai rau frate
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui absoluta Ruby Tuesday de pe Decebal? |
da, acela. N-am fost niciodata, nu stiu ce dress code are ce scoruri... nada.
madybulancea spune:
Offff..."Copil captiv"...sunt si eu si celelate surori...am citit azi la munca,m-au napustt amintirile,terorile...am avut sau mai bine nu am avut o copilarie ...nu stiu ce e aia familie unita,frumoasa fara certuri si scandal, am multe sechele, reactionez cateodata asa cum reactionau ai mei,cu nervi,pt ca asta am vazut 20 de ani...acum ma autoeduc,imprumut de la altii...e greu tare,daca as putea si as gasi un terapeut bun m-as duce la terapie....nu cred ca pot sa povestesc prin ce am trecut nici macar acolo la subiectul "copil captiv"!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel

La multi ani cu sanatate si voiosie!