LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (139)
Raspunsuri - Pagina 17
ioanaradu spune:
medicul ne-a spus ca de la prima doza de penicilina nu e contagios.
nu poate amana. pleaca acum sau peste 10 luni.
pana maine dimineata va avea 6 doze de penicilina, deci nu mai e contagios.
gaia.nevia spune:
Radu nu e prea bine. Cu burta mai bine, dar cu mucii si tusea... vai de el. I-am luat nebulizator si nebulizam.
Teo e ok, a fost la gradi, a aterizat fara probleme si imi zicea sa plec odata ca el are treaba si mamele n-au ce cauta in clasa lui.
Cand l-am luat, l-am dus cu mine la o farmacie sa luam una-alta, si dupa ce am iesit de acolo a vrut sa se plimbe. Si cand am trecut pe langa Ruby Tuesday a zis ca lui ii place acolo si vrea sa mancam in locul acela frumos![]()
Azi nu, altadata poate... ce copil "social" am!!!
BiancaM spune:
Tzuna, eu am citit ca e bun iaurtul, dar sa fie din acela care are culturi de bacterii vii. Si simplu, nu cu fructe sau indulcitori.
Noi suntem bine, ursuletul parca a inceput sa doarma nitel mai bine, dar tot se trezeste noaptea de 2-3 ori. Amalia toata ziua canta, danseaza, vrea sa asculte Lady Gaga...Mai complicat daca vrea sa o si vada
; videoclipurile sunt ceva de speriat.
Ne-am luat bilete, in iulie venim in RO, speram sa se duca norii pana atunci.
Cam astea pe la noi.
stupul
Mami de Amalia si Andrei
Siuta spune:
Of, of pupam copilasii bolnaviori ! Tzuna, eu stiam ca iaurtul nu chiar indicat, mai bine mai stai o zi, doua ca sa fi sigura ca nu mai aveti probleme .
La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile ! Nu am mai intrat decat sa va citesc pt ca am fost foarte ocupata la serviciu. Iar acasa......copil nu am, sot nu am -- e o liniste!
Anastasia e la tara, la parintii mei. Azi mi-a spus ca" e trai neneaca de ea- papa acadea "
.
Eu nu am facut nimic in casa de 4 zile ( nu tu curat, nu tu mancare, nimic !).Savurez momentele mele de liniste, dar deja imi da tarcoale dorul.
pupam stupul
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
Kitty spune:
Bianca am lasat-o nesupravegheata pe Giulia la tv, a vazut un videoclip cu Lady Gaga si am gasit-o dansand in chiloti..cu niste miscari de groazaa! 
Jo sanatate lui Patei si tatalui tau!
Ddana, hai sa nu exageram, inca nu esti chiar cu burta la gura, ca te-am vazut! Si in plus...oricum Thomas era super, acum o sa fie si perfectionat, ma mir ca nu ti-e teama sa-l expui asa. ![]()
Pisiko hai ca-ti tund eu coada, ce zici? 
Trebuie sa-mi "iecsprim" si aici admiratia pentru desenele Norei (n-am uitat ca ti-am spus si in direct
) foarte expresive, am fost foarte impresionata, o fi semanand cupilu cu sufletul artistic al bonei. 
Tzuna si eu asa stiu ca e bun iaurtul, dar cat mai natural, reface flora intestinala. Sa-si revina repede puiul!
Ada sanatate!! si multa rabdare.
Uaau, Siuta ...oare sa te invidiez? Asculti muzica? Citesti? Savureaza momentele...chiar daca ti-e dor.
Giulia? Ce sa spun, nu cred ca ea s-a schimbat in ultimele zile, dar incerc sa fiu eu altfel si dupa discutiile de aici si pentru ca am citit un subiect de la subforumul Psiho...si m-a imbolnavit. Copil captiv se numeste subiectul si in afara de cazurile limita (cu abuzuri grave), sunt multe situatii in care adultul de acum are diferite probleme din pricina atitudini nepotrivite a parintilor in copilarie. Si acum mi-e si mai teama sa nu fac greseli care sa ii marcheze, mai ales ca eu m-am regasit in cateva povesti.
Pun niste poze cu maimutica mea.
Kitty spune:
Revin, ca am vazut poze cu Anastasia. Cat e de dragutaa si finuta!! Si ce mult imi plac pozele de la munte!!
Kitty spune:
Azi este (inca)www.youtube.com/watch?v=PsshvTvq9yY&feature=player_embedded#!" target="_blank">Ziua Pamantului.
Rein cum mai e Petru?
roxanici spune:
si io stiu ca e bun iaurtu....
ca contine 'lactobacilus acidofilus' si bifidus..... care is fix ce e in pliculetele alea de le luam de la farmacie... bineinteles, iaurtul simplu, fara fructe si arome. chiar ala de ii zice... cu bifidus
gaia.nevia spune:
Tocmai am tras o spaima de zile mari. S-a trezit Teo sufocat, cu ochii bulbucati si cu o criza de tuse din aia latratoare, daca n-as sti ca nu avea acum 4 ore cand a fost pediatra la noi nimic la plamani as fi zis ca e tuse magareasca...
Deci se sufoca, si pe deasupra mai si plangea in hohote si nu ma lasa sa pun mana pe el, cred ca s-a speriat in somn din cauza ca simtea ca nu mai poate respira si s-a trezit asa speriat.
Ce era el speriat, si io ma uitam ca proasta la el si nu puteam sa-i fac nimic.
Pana la urma am ridicat nitel vocea la el si parca s-a trezit de am putut sa-i dau niste granule homeopate care cred eu i-au stopat criza de tuse latratoare, am negociat niste aerosoli cu dexa si adrenalina ca tot aveam fiolele desfacute de la radu si "am zburat cu avionul la 12000m" o tura.
Acum ne uitam pe Kiss TV ca doar avem adrenalina...
S-a mai linistit dar mie tot mi-e frica.
Faza criminala e ca la ora 7 cand a fost pediatra la noi, Teo era in perfecta stare. Absolut niciun simptom. Ascultat la plamani, vizionat in nas, gat, urechi... deci una bucata copil perfect sanatos la ora 19 se trezeste la 11.30 cu laringele aproape inchis si tuseste pana i se inrosesc ochii. CE E ASTA?!?!?!
Adaug, ca nu era destul... ca ieri noapte in timp ce dormeam cu radu m-am trezit cu o durere in gat cumplita, care continua si acum, si azi inainte de Teo cu 10 minute am avut si eu o criza de tuse cu sufocare pe care am executat-o in baie ca sa nu trezesc toata casa si pentru ca altfel trebuia sa-mi schimb si pantalonii.
Deci horror.
Incep sa cred ca Radu era intr-adevar spre bine, dupa micul rosu in gat pe care l-a avut saptamana trecuta, si ieri ne-a lovit ceva, ALTCEVA, ca si eu si Teo eram sanatosi si ne-a luat asa, in cateva ore. Eu prima ca am dormit cu subiectul.
Cred ca trebuie s-o sun pe directoare la gradinita sa fie pe faza ca ceva se plimba pe acolo... sper sa n-o supar cu deductiile mele logice.
Deci o noapte de cosmar... anyone joining me? nu in cosmar desigur... la o barfa pe net asa.