LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (139)
Raspunsuri - Pagina 16
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana_jors Uf, sanatate multa! noi tocmai ce am trecut peste asta, inca ii caut bacterii sa ii refac flora intestinala...Ela, ma bucur ca ti-a placut ![]() Diana de Alex (23 aprilie 2007)"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek) When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley) |
puteti incerca Dicoflor 30 pt refacerea florei intestinale, un pliculet pe zi.
Sanatate tuturor.
Kitty spune:
Foarte bun dicoflorul, a pus-o pe Giulia pe picioare, ATUNCI
...dupa 3 luni si ceva de stomacel stricat.
Sanatate la toti puii!
Rein
!
Vazut printesa fermecatoare Arianna!
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
sanatate bolnaviorilor. 
matei are scarlatina! tabloul in mare este f grav: tata maine pleaca in dubai, schimba 4 avioane. deja se simte rau si are simptome de scarlatina. are 55 de ani, poate sa faca o forma f grava. asteptam sa vedem ce se mai intampla.
sa aveti o zi buna!
ddana spune:
Buna dimineata!
Am disparut din peisaj din motive de forta majora. M-am mutat la ai mei cu D cu tot, pentru ca sotul mi-a plecat. Si acolo nu am internet.
Imi pare tare rau de toti copilasii bolnavi. Sa va faceti bine repede repejor! Si tata de Ioana, sa fie sanatos si sa-l ocoleasca boala!
Si La multi ani! pentru sarbatoritii carora nu le-am urat in timp util cele de cuviinta!
Editez, ca reiese ca m-a lasat barbatu' cu copil mic si cu burta la gura. El vine inapoi, daaa? Se perfectioneaza...![]()
diana_jors spune:
Uf Ioana, tin pumnii sa fie bine...
Matei, sa treaca repede...
Totusi, de unde scarlatina??
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
ioanaradu spune:
scarlatina e luata din ... aer.
mai ales ca el n-a mai fost la gradi dinainte de paste.
pisikuta spune:
si mie, diana, mi a placut povestea-parabola. dar luuunga, frateee, data viitoare pui una mai scurta, varianta prescurtata, sau te nregistrezi citind si ascult in masina, la bariera pe care o prind aproape zilnic 
tzuna, adelutza, sanatate la burticile mici si bolnavioare!
jo , pupic lui mateescu, sa treaca repede-repede si mult noroc tatalui tau, sa ajunga pe picioare in strainataturi si...poate, nu e scarlatina, e doar emotia la plecare!
m am uitat un pic pe albumul dom'soarelor si dom'sorilor nostri. mai lipsesc destui pe acolo ca sa fie tabloul complet. ca remarca, mi a placut mult freza lu' winnica, un breton d ala visez si eu...(kitty, nu te baga, ca tu nu filezi din forfeca, tu lucrezi cu masina si mie mi e frica de c.e.)
ooo, rein! daca tot e la gradi unul din ei, poate ai timp de noi mai mult. vino cu pacea pe care o aduci cand scrii si cu albumele tale artistice. sanatate la petrisoru mic!
kit, ce mai face vipia mica? aveti o perioada de acalmie sau e...the calm before the storm? ![]()
nora a invatat sa fie perversa, mi a spus ca ma iubeste si l iubeste si pe "dragul meu tata"(adica tac su')!
pup, pe curand!
tzuna spune:
MARIA e bine, chiar foarte bine doar ca mananca fff putin. Scaun nu a mai avut deloc de ieri, febra deloc de alataieri practic , am vb si cu dr ei azi si mi-a spus ca trebuie sa-i dau hidrasec si debridat 5 zile chiar dc e mai bine si regim la fel. Pe noi regimul ne omoara. Orezul nu-l mananca deloc nici pilaf si nici amestecat cu mar copt sau branza. Supa de radacinoase e un mare cah dar pana la urma mananca putin. Ce a mai mancat asa cate potuin a fost paine cu cascaval si piept de pui fiert si banana. iaurtul e bun in regimul asta sau nu? Dr ei a zis nu, pe net am citit ca s-ar putea da. Voi ce stiti?
DIANA- pentru refacerea florei intestinale i-am dat Mariei Ecoflorina dupa antibioticum intravenos de acum 1 luna si ceva. Doar ca e f scump.
IOANA- ce mai face tatal tau? Nu-si poate amana plecarea? Nu cred ca e ok pentru el sa plece. Stiu ca e o situatie f delicata dar si daca pleaca si se imbolnaveste acolo nu-i va fi prea bine , plus ca va imbolnavi ceilalti pasageri.
Maria doarme si cand se trezeste iesim la plimbare. Ieri si marti nu am scos-o decat ca sa mergem la medic.