LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (139)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Va multumim de urari si ganduri bune pentru 15 aprilie!
Nu am mai apucat sa intru desi mi-am propus de ziua lui Petru pentru ca s-au precipitat niste lucruri in ultimul timp: odata cu aniversarea de 3 ani Petrisor a inceput si gradi. E de stat,buna din auzite, copii vreo 12 in grupa lui mica.
Pe 14 a mers doar o ora si au avut teatru asa ca i-a placut primul contact, interesant, pe 15 am dus tort si l-au serbat copiii, i-au cantat frumos, a fost impresionat.
Nu a plans pana ieri cand a inceput sa simta si putin racit si a inceput sa scanceasca si sa ceara ca vrea la mama acasa putin.
Asa ca acum experimentam si prima raceala luata de la gradi si daca starea de rau se mentine vom experimenta si primele antibiotice de raceala. Ni s-a prescris zinnat daca are febra mare si maine si tuseste rau. Asta e.
va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Azi la gradinita Dorel m-a auzit pe hol, si pentru ca nu l-au lasat sa iasa (mancau) a aparut plangand in hohote.
Mi-e cerut masina noua, i-am dat doua vechi... si pe drum l-am intrebat de ce plangea, dragul de el, zica asa rau imi pare cand plangi si esti suparat.
cica
- da, plangeam, pentru ca mi-a dat sa mananc prea mult, ca vroiam sa plec!
- dar era bun, sa imi faci si tu acasa.
Aha, ce era?
- nu stiu!!! niciodata nu stiu ce mananc!
Dar ai mancat?
- da, paine. Foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile. Multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.

Rein - multa sanatate lui Petru.

Gaia - super pustiul.

Nu prea sunt in apele mele zilele astea. Sper sa treaca si sa(-mi) revin.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Varsta Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

buna tuturor si mai ales "LA MULTI ANI !" sarbatoritilor !

Multumim si noi de urarile pentru ziua lui Matei! Si ne scuzati ca nu am ne-am straduit mai mult sa fim alaturi de voi!

Noi am avut bunicii in vizita la noi inainte si de Paste. Apoi au plecat si m-am chinuit sa gasesc "ingredientele" sa fac tortul lui Matei. Dupa ce am sarbatorit cei 3 anisori a plecat si tata nostru pe 3 saptamani in Japonia. A cam stat el cu frica ca nu o sa reuseasca sa mai ajunga inapoi, dar vad ca de azi deja incep a zbura avionele si de acolo ... asa ca pana joia care vine sper sa ajunga si el cu bine la noi! Matei spune mereu ca el e suparat pe tata ca l-a lasat ... dar macar e vremea cat de cat frumoasa pe aici si putem iesi afara sa ne jucam, din cand in cand stam si la volanul masinutei lui tata, asa ca mai trece cat de cat supararea

Va pup cu drag ... Acum ma duc sa imi fac ordine prin casa, ca atunci cand ne vine taticul drag ca fie totul frumos :)

Magda si Matei 9.04.2007 si 23

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Diana, e superba povestea! Intr-adevar, puterea exemplului nu poate fi egalata de nimic altceva. Extraordinar! Te pune pe ganduri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdutah

buna tuturor si mai ales "LA MULTI ANI !" sarbatoritilor !

Multumim si noi de urarile pentru ziua lui Matei! Si ne scuzati ca nu am ne-am straduit mai mult sa fim alaturi de voi!

Noi am avut bunicii in vizita la noi inainte si de Paste. Apoi au plecat si m-am chinuit sa gasesc "ingredientele" sa fac tortul lui Matei. Dupa ce am sarbatorit cei 3 anisori a plecat si tata nostru pe 3 saptamani in Japonia. A cam stat el cu frica ca nu o sa reuseasca sa mai ajunga inapoi, dar vad ca de azi deja incep a zbura avionele si de acolo ... asa ca pana joia care vine sper sa ajunga si el cu bine la noi! Matei spune mereu ca el e suparat pe tata ca l-a lasat ... dar macar e vremea cat de cat frumoasa pe aici si putem iesi afara sa ne jucam, din cand in cand stam si la volanul masinutei lui tata, asa ca mai trece cat de cat supararea

Va pup cu drag ... Acum ma duc sa imi fac ordine prin casa, ca atunci cand ne vine taticul drag ca fie totul frumos :)

Magda si Matei 9.04.2007 si 23

Magda Matei 9.04.2007

Frumos Tort a avut Matei! Si Thea tot un Mickey a vrut de ziua ei . Pupam baiatul smecheras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Fetelor va multumesc de urari

Noi am petrecut in familie,mama i-a facut 2 torturi a fost frumos,ea super incantata de tot,rochita,cadouri.Daca nu plecam la sfarsit de saptamana ii facem un party si cu copii.

Incerc sa pun cateva poze sa vedem daca nu am uitat:http://family.webshots.com/photo/2482584680101685324Nidlns?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

HELLO!

La multi ani ultimilor sarbatoriti! Nu am mai aparut pe aici pentru ca Maria are o enteroviroza de luni noaptea. Ce sa va spun: febra, mataieli, dureri de gat si burta. Ieri am fost la medic si ne-a dat nurofen la 8 ore, panadol intre dc e cazul (dar nu mai e), tantum verde pt gat, debridat si hidrasec ca vomitase si ieri a avut si 5 scaune moi. Azi a continuat cu scaunele moi (tot 5). Nu mananca mai nimic ca nu-i place mancarea de regim. Macar bea apa si cate putin ceai. A mai mancat azi si niste paine prajita, carne de pui fiarta si 1 banana.

Bibi a Oanei a inceput si ea gradinita de azi (ca ieri a lipsit educatoarea ei). Din pacate cu problemele mele nu i-am facut poze dar e o dulce. Parca e la gradinita de 1 an asa s-a purtat. Copiii o plac f mult, fetele mai mari (ca e la grupa pregatitoare pana in tpamne cand educatoarea respectiva ia grupa mica) o ajuta cu mersul la toaleta. Azi a colorat si ea....

Maine e greva la scoli si gradinite. Pentru prima data ma bucur si eu ca e greva ca pot sta linistita acasa cu Maria. ieri mi-am luat eu liber iar azi si-a luat sotul. Bona e tot la tara cu copiii ca nu le-a trecut varicela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Tzuna, Radu are si el enteroviroza, tot cu rosu in gat si burta varza a inceput, apoi s-a complicat cu tuse... si acum e cam nasol.
In fine ce vroiam sa spun este ca ne-a recomandat dr. un ceai, de coaja de stejar, se face decoct si se bea o cana in decursul unei zile.
I-am facut lui Radu azi, a baut toata cana (deci i-a placut gustul, ca a baut-o repede, ce sa-i dau de nu-stiu-cate ori, ca nu s-a mai oprit) si n-a mai facut decat o sigura data azi... ce-i drept... un miros ucigator si tot consistenta moale. Dar perseveram.

sanatate Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Uf, sanatate multa! noi tocmai ce am trecut peste asta, inca ii caut bacterii sa ii refac flora intestinala...

Ela, ma bucur ca ti-a placut

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput