LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (139)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Arianna
Mada

Confirm si eu cosmar de trafic, mai ales ca s-a gasit cineva destept taman acum sa razuiasca asfaltul si sa nu poata turna altul asa e la mine in Berceni, azi am avut surpriza sa fie la fel si pe Splai la Unirii... am facut mai bine de o ora de acasa pana la gradinita (14 km)... am luat si niste gropi zdravene ascunce strategic sub pelicula aparent subtire de apa... sper sa se indrepte vremea pana vineri, sa nu ma plimb cu tortul prin ploaie

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Berceni? Berceni si noi. La ce gradinita mergeti voi? Om fi colegi si noi cu Si si nu stim

Mergi la inceput

Berceni pe Obregia, spre Cinema Cultural.
Gradinita e prin zona Sala Palatului/Radiodifuziune, aproape de serviciul meu... nu, sigur nu sunt picii colegi, sunt doar 8 in grupa (vreo 23 in toata gradinita) si am apucat de i-am invatat pe toti, va dibuiam imediat daca ati fi calcat pe-acolo

"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Noi suntem pe Oltenitei.
Ma-am tot gandit si eu daca sa ii duc la gradinita langa serviciile noastre... dar cum amandoi lucram in Piperia... de acum si pana incep munca cred ca inebuneam in masina cu totii ore intregi zilnic.

Frumos asa putini copii in grupa, la noi sunt mai multi, 10 la radu si 15 la teo, 3 grupe in toata gradinita si vor sa mai inceapa una.

Mergi la inceput

Am stat si noi pe Oltenitei acum vreo 4 ani, chiar in primul bloc pe stanga, langa centrul de afaceri sud .
Sotul a lucrat in Pipera pana acum o luna, dar el mergea cu metroul, doar noi mergeam cu masina... Acum s-a mutat la Piata Victoriei, eu pe Calea Victoriei, dar pe la Universitate pff, mare-i Bucurestiul asta Oricum, noi luam masina numai pe ploaie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani Mada!
La multi ani Arianna!

traficul in bucuresti tocmai de asta se aglomereaza mai mult, pt ca multi scot masina doar pe ploaie (no offence diana).

matei are cativa muci, putina febra, ii dam cu nurofen si calpol.

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

nuuuu..... eu am observat ca se aglomereaza atunci cand este politist in intersectiile cheie. Si da, e adevarat, apar numai pe ploaie...
Si stim si de ce. Smecherilor le e jena sa se mai lanseze pe liniile de tramvaie si pe contrasens... si brusc se aglomereaza intersectiile, fix la politist sub nas.

Mergi la inceput

Hm, eu as avea alt punct de vedere (eterna mea privire asupra jumatatii pline a paharului): tocmai de asta traficul e mai liber pe vreme buna, ca unii (ca mine ) scot masina numai pe ploaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

La multi ani Arianna!!!!
Doamne acum 3 ani ce te mai astepta maica-ta si ce intrase in disperare ca eu nascusem si ea nu mai nastea.
Laura sa va aduca Arianna numai bucurii si satisfactii, sa fiti sanatosi cu totii !!!!
Distractie placuta!

Mergi la inceput

Hm, exista unele zone mereu aglomerate, de exemplu intre Fantana Florilor si Piata Sudului in Berceni, cand masinile de pe vreo 6-8 benzi (la rondul Fantanii FLorilor se strang 4 strazi cu cate 2 benzi pe sens) trebuie sa se stranga pe 2 benzi, ca pe a treia a facut-o dom' primar parcare... normal ca se aglomereaza, acolo pierdem si cate 15-20 minute pe un km...

Despre politisti - concluzia mea este ca reusesc sa fluidizeze traficul dupa aprox 15-20 minute de la ajungerea in intersectie, din pacate apar in intersectii undeva in jurul orei 8:50-9, si noi trecem cu masina exact inainte sa apuce sa fluidizeze... noi am nimerit si sa asteptam in spatele politistului cate 2-3 schimbari de culori la semafor pana s-a fluidizat traficul (golit intersectia), si apoi s-a merg perfect...

Mergi la inceput