LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (139)
Raspunsuri - Pagina 13
Kitty spune:
Da....super spus Diana (Popa Tanda
), aia cu copilul rau.
Eu am exemplu personal: am avut o perioada rea cu capcaunul acum cativa ani, nu-i placea nimic din ceea ce faceam. Si intr-o zi a comentat din nou si eu i-am spus acra: pai nici nu mai fac nici un efort...am ajuns la concluzia ca oricum nu e pe placul tau orice fac, asa ca nu mai incerc sa te multumesc.
Cred ca asa functioneaza si la copii. Isi insusesc parerea noastra...si se poarta ca atare. "eu oricum sunt rau/rea"
diana_jors spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Fara cactusi insa, ca mi i-a mai scos din pamant odata |
LOL, Alex are 2 "plante la ghiveci" (un www.incasa.ro/P-GOGO_-995-6577.html" target="_blank">GOGO si un iepuras facut de el la gradinita pe acelasi principiu, tot cu gazon) si are grija de ele, le uda, le tunde... Chiar aseara a pus mana pe foarfeca zimtata si l-a "filat" pe GOGO de i-au iesit 2 "vartejuri"
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
tzuna spune:
Legat de plante am avut si noi niste fasole puse la incoltit si Maria tare mult le-a indragit dar ele saracele au decedat cand am fost de Pasti in Italia asa ca i-as lua si eu un GOGO.
SOCIALIZARE cu copiii de varsta lor- nu e nevoie de gradinita. Nu stiu cum e in alte parti dar aici in Titan e plin de copiii in parc si nu e nevoie sa cunosti mamicile ca cei mici sa se joace impreuna. Noi mai avem si vecinii de bloc si copiii bonei dar si fara ei Maria s-ar fi jucat cu copii de varsta ei.
Iar legat de gradi maine la Maria la gradinita (dar nu la grupa ei) va veni Bibi a Oanei. Abia astept. Sper sa nu uit sa iau aparatul sa fotografiez mama si fiica in prima zi.
Noi am avut parte de un week-end superb: sambata dimineata in Gradina Botanica unde a inflorit ciresul japonez, au pus tot felul de lalele si e superb, seara in IOR iar ieri in padure la Cernica unde am reusit si sa ne pierdem la un moment dat.
INTAMPLARE- SEMNAL DE ALARMA: vorbesc azi cu o prietena cu care nu mai vorbisem d emult si care are un copil de varsta Mariei. Imi spune ca au chemat descarcerarea ca cel mic a incuiat-o afara si a ramas singur in casa cu geamurile deschise. Ea a iesit sa-i dea ceva vecinei de langa, nici nu inchisese usa dar copilul a inchis usa si a incuiat-o. Si ea a incremenit mai ales ca stia ca are geamurile deschisa. Asa ca in 30 minute au venit cel de la intervenitii si au spart usa. Copilul era la tv umflat de plans.Morala: au schimbat usa si si-au pus una cu fluturas de ala la yala care permite si descuierea usii din exterior.
CRIZE- cred ca sunt inerente varstei si mai multe ne astepta spre 4 ani cel putin din ce vad la gradi. Dar fetele au dreptate si copiiilor nu trebuie sa li se spuna niciodata rai, prosti, obraznici sau mai stiu eu cum. Ideea e sa nu-l etichetezi ca risti sa se poarte ca atare. Iar de asta sunt mandra ca nici Mariei si nici copiilor de la gradinita/scoala nu le spun asa ceva.
gaia.nevia spune:
intamplare din aia i-am facut si eu mamei, si n-aveam doi ani. Pe foc duduia oala sub presiune.
Mama a escaladat pe la vecini pe geam, si stateam la cinci atunci, mare nebuna a mai fost.
yala n-a schimbat-o i-a zis tata sa-si bage mintile in cap si sa iasa cu cheile de gat.![]()
diana_jors spune:
Mda, eu era sa ramana in afara masinii, cu cheile inauntru si Alex gata sa se incuie... si desi stie cum se descuie, nu are suficienta forta... de atunci nu mai ies din masina fara chei in mana ![]()
tzuna, noi pe Gogo l-am luat din MegaImage, dar daca nu gasiti, uite 2 poze cu iepurasul facut de Alex la gradinita - un pahar de plastic, lipiti 2 ochi, un nasuc si 2 mustati, la spate lipite 2 urechi, pus pamant pana la jumatate si un strat de seminte de gazon. Eu i-am facut si 4 gaurele sa se scurga apa; udat in fiecare zi, dupa vreo saptamana rasare iarba
si creste repede, trebuie tuns saptamanal
O sa pun deseara si o poza de acasa.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
diana_jors spune:
Dupa cum am promis, inca niste poze cu iepurasul si Gogo in diverse faze de evolutie ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
gaia.nevia spune:
Iepurasul e super simpatic, dar ce sa vezi, planse semnate de domnul prieten Si... Ce frumos

Kitty spune:

Arianna

Madarozz!! 
Buna dimineata! La noi ploua si e intunecos, ofer o cafea tare sa ne trezim! 
gaia.nevia spune:
Neatza si de la noi.
La multi ani sarbatoritelor! Sa fie sanatoase si sa aiba un an imbelsugat (asa zicem de ploaia asta, ca sa nu se intristam ca ploua taman de ziua noastra...
)
Cosmar de trafic ce-am indurat pana la gradinita... parca inotam duminica la piscina publica pe gratis intr-o zi cu soare...
gaia.nevia spune:
Deci nu pot sa nu va zic. Ma uit acum pe camera la grupa lui R si ce vad.
Patru bebeloi cu R in frunte s-au coalizat si au scos capacul de la calorifel (din ala de otel, monobloc, are o grila deasupra, cam 1.5m are).
Educatoarea s-a dus la ei, nu avea o atitudine prea amenintatoare (nu se aude pe camere nik, doar se vede).
I-a luat pe rand in brate si i-a mutat prin camere, fiecare langa un dulapior, si si-a facut loc sa puna grila la loc.
Ce nu-mi vine sa cred e ca stau aia mici unde i-a pus, nici un pas n-au facut de-acolo.
Pai sa-ncerc eu acasa sa-l pun pe radu undeva, in secunda doi e fix unde are el chef.