LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (139)
Raspunsuri - Pagina 10
diana_jors spune:
| Citat: |
| Stiu ce efect poate avea asupra unei gravidute o asemenea incompetenta a unui laborator. |
Mda, mai tineti minte cand erau eu insarcinata in luna a 8-a, de i-au iesit sotului analizele de HIV neconcludente la 2 laboratoare diferite?
de fapt nu era nimic, probabil sangele lui avea ceva specific, cert e ca ambele probe au ajuns la Cantacuzino la cercetari suplimentare si am primit raspunsul abia dupa vreo 2 luni, eu nascusem deja... (analizele mele iesisera OK la aceleasi laboratoare!) Acum rad cand ma gandesc, dar cand mi-au zis (au evitat sa imi spuna, dar eu am insistat pana am aflat toate detaliile) am facut o criza de plans combinata cu atac de panica in fata ghiseului la laborator, de am speriat toti pacientii Alex a ramas smiorcait la gradi, s-a simtit tradat de "prietenul lui Si" care s-a jucat zilele trecute si cu Matei cand vroia Alex sa se joace cu el
Edit:
Petru, Rianna 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
tzuna spune:
STEFANYA- ti-as sugera mai degraba o broscuta testoasa decat pesti daca vrei sa interactioneze Carl cat mai mult cu animalul respectiv. Si mai bine ar fi un catelus/pisicuta/porcusor de guineea dar banuiesc ca ai motivele tale pentru care nu te-ai gandit la asa ceva. Noi am fost in vizita la un coleg de-a sotului care are o mica gradina zoologica (2 papagali, 4 pesti, o testoasa, 1 porcusor si un iepuras). Ma asteptam ca Maria sa fie topita dupa iepuras si a fost nu zic nu pana a vazut testoasa. Dupa aceea a stat numai cu ea, o tinea in mana, o lasa sa mearga pe jos si era atenta sa nu intre sub mobila... a stat cu ea vreo 2 ore. Cat despre limbajul lui Carl.... stai linistita. Ai un copil destept si are motive sa stie mai putine cuvinte. Ia in calcul ce stie/spune in ambele limbi. Pupici.
Azi lucrez de acasa pe motiv ca bona are copiii bolnavi de varicela si a ramas cu ei la tara (primul a facut in prima zi de Pasti asa ca nu s-au putut intoarce) iar eu nu ajungeam la timp sa o duc pe Maria la gradi si unde mai aveam de mers (daca Bucurestiul asta e atat de mare...). Prin urmare am plimbat-o cu mine pe la banci etc... dar cum s-a trezit singurica f devreme (6.45) am avut timp si de parc si surpriza: ne-am intalnit cu Anastasia , fetita Siutei. O scumpete de fata, micuta ca Maria, cocheta si cu 2 papusi slabanoage si dezbracate dupa ea. Nu si-a amintit de mine sau Maria dar mi-a facut mare placere sa o revad.
Gata fug ca lucrul de acasa pp si treburi casnice asa ca printre mailuri si rapoarte fac si niste aripioare de pui cu legume la cuptor.
tzuna spune:
STEFANYA- si mie imi plac pestii si Mariei la fel doar ca eu vreau sa pot interactiona cu animalele iar cu pestii e mai greu. Eu una sigur nu-mi voi lua. Ca Maria fie ar sta si s-ar balaci toata ziua in apa lor, fie ii va indopa cu mancare, fie va incerca sa-i scoata ca sa-i mangaie putin. Daca ar fi sa-i iau ceva in momentul asta (dar din comoditate nu-i iau nimic)i-as lua broasca testoasa asa cum am mai scris sau un porcusor de guineea desi imi doresc mult un caine ... in fine.... poate vom avea candva curte si ne luam de toate.
Siuta spune:
La multi ani Petru !!!
Tzuna, chiar mi-a povestit Anastasia ieri ca s-a intalnit cu o fetita Maria si s-au jucat .Era foarte incantata.Si chiar am avut un feeling ca e Maria a ta
!!!
Gaia, felicitari pentru Teo ! Sa fie asa in fiecare zi de gradi !
Kitty,
! O dedicatie pentru tine, sa te veselesti !
http://www.youtube.com/watch?v=fJ9rUzIMcZQ&feature=fvst
Noi avem un motan pe care il alearga Anastasia de zor si ii citeste povesti. Amaratul de el , nu zice/ face nimic sta cuminte di asculta !
Duduia Anastasia o sa mearga in deplasare 3 saptamani la ai mei parinti langa Curtea de Arges .Nu e foarte incantata, dar nu avem incotro.Sper sa aiba timp frumos si sa stea afara, la aer curat .
Va doresc we placut si cu soare
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
Kitty spune:
Multumesc Siuta!
Daca ceva ma poate scoate din butoi asta e muzica si poezia. Iar Queen?
Ma adun si vin, acum sunt la servici, nu pot.
ddana spune:
Am primit rezultatele de la al treilea test. Negativ. M-am linistit de tot.
Asa, ca divertisment - ca acum imi permit - cand am facut primul test, ala cu rezultatul pozitiv, stateam in dubii daca sa fac sau nu analiza asta. Nu numai pentru ca nu era compensata, ci mai ales pentru ca stiam ca facusem in urma cu cateva luni testul si era ok. Asistenta m-a "incurajat": cum credeti, dar noi sa stiti ca am detectat rezultate pozitive la gravide"...
Ce si-o fi zis, sa nu-i para rau la asta ca a dat banii... hai sa-i dam ceva in schimb...
ddana spune:
Si inca un mesaj special cu multumiri pentru toate incurajarile si vorbele bune pe care le-am gasit aici si pe messenger. 
madybulancea spune:
URAAAAAAAAA DDANA!!!!!CE BINE IMI PARE!
LA MULTI ANI PETRU!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta razvanel
Kitty spune:
Buna seara!
Ada eu ma mir si de tine ce rabdare ai ...si numai sa povestesti peripetiile voastre cu gradi. Cred ca sunteti clar pe drumul cel bun.
Sunt de acord cu Diana ca trebuie lasati sa isi manifeste emotia, asta e o regula general valabila si pentru copii si pentru adulti, nu rezolvi nimic daca le spui ca nu au de ce sa fie suparati...trebuie sa le spui "te inteleg ca ca esti suparat..."
moamaaa daca ar trebui sa stim doar teorie, ce buna as fi.
Stefaniya imi place ce povestesti tu cu animalutele, e bine ca nu ii e teama. E clar ca daca e bilingv isi da drumul mai greu, dar am inteles ca apoi invata mai usor alte limbi.
Ela mmm....ce biscuiti...dar mai ales ce bucatareasa! 
Ce frumos ca se intalnesc Anastasia si Maria si se joaca impreuna!!
Ddana ma buuucuuuur, dar eram sigura! Neaparat sa ne intalnim saptamana viitoare!
Deci eram ramasa in urma cu povestea fara happy end.
Eu - turata rau de povestile de pe forum , hotarata sa am o atitudine pozitiva. Raul lectii, Giulia insira margele. Margele peste tot, am rugat-o sa le adune. Nuuuu...aceleasi povesti...ma doare maaanaaa...nu vreaaau sa le adun... sa le aduni tu. Am uitat sa spun ca i-am spus de la inceput ca trebuie sa le adune daca le scoate pe toate. I-am spus ca daca nu le aduna ea, le adun eu, dar nu i le mai dau. Nici ca-i pasa. Dupa multe discutii in care am facut mari eforturi sa fiu calma si zambitoare, n-am ajuns la nici un rezultat, le-am adunat eu si le-am pus sus pe biblioteca.
Scandaaaaal..urlete, s-a urcat pe biblioteca dupa ele - se catara tot timpul peste tot. Nu am lasat-o, a inceput sa faca isterii, am dus-o in camera ei si i-am spus sa stea acolo pana se linisteste, plangea si se caina...n-a vrut sa stea, vroia sa iasa, ma puneam in fata ei, incerca sa treaca de mine, se tara pe jos ....n-am cuvinte ce show facea. A intervenit Capca, a inchis usa la camera, urlete in continuare, dupa care liniste. M-am speriat pentru ca am gasit-o zilele trecute cocotata, deschisese usa de la balcon si vroia sa iasa. Am intrat la ea, intre timp a facut camera varza, a scos din sertare, a imbracat papusile si le-a pus scutecele ramase de la ea.
Imi reprim nervii - pe camera facuta varza - si o intreb : te-ai linistit? daaaaa.. esti cuminte? nuuuuuuuuuuuuuu!!! aduni jucariile? nuuuuuuuuuuuu.!!!..sa fie claar nuu adun jucariileee...si iar urlete. Ies si o las acolo. Urla si face urat, merge Calin la ea ...si urla. EL, cat tine gura...Se duce naibii toata educatia mea pozitiva!!
Il iau la rost pe Capca, exasperata ca m-am chinuit atata timp sa-mi pastrez calmul si s-a ajuns tot acolo: de ce ai strigat la ea? El nervos: mi-a spus :IESI AFARA DIN CASA MEA!!!! 
Marti am fost la coafor, ea acum e innebunita: mama ma duci la coafor? imi dai parfum..uite miros urat!!! ai crema? vreau si eu crema!! lac de unghii ai?
Nu stiu cui seamana, eu ma dau cu crema pe fata odata la o saptamana daca imi amintesc. Unghiile mi-s mai des rupte decat lacuite. Prinde din zbor orice cochetarie, dimineata la 7 are chef de haine asortate, de nu vreaaau rochitaaa vreaaau fustitaaaaa, bluza asta e cu nimiiiiiiiic, vreau cu cevaaaaa!!!
Asta dimineata la 7...binenteles dupa ce noaptea la 12 inca bantuie prin casa.
Aaa...si pentru ca dimineata nu vrea sa se spele/imbrace/incalte ii spun ca plecam fara ea. Se bucura, imi tot repeta ca vrea sa ramana acasa. SINGURA. N-are nicio treaba. Luni a plecat singura din parc spre casa sa-si aduca jucarii. Mergeam in spatele ei si ma intrebam cand o sa se uite dupa mine, cand o sa i se faca teama? nuuuuuu, nu i s-a facut.
Zilele trecute eram intr-un magazin. Daca nu eram langa ea cerea jucarii de pe raft de la alte persoane, in general de la copii mai mari. Apoi s-a tot dus dupa rafturi, nu ne-a mai vazut. Calin dupa ea sa vada ce face. Ne-a tot strigat. Apoi s-a dus la o doamna si a intrebat-o foarte hotarata: unde e mama mea? Nici urma de sperietura, de disperare.
Am gasit-o incercand sa aprinda chibrite.
Sa va mai spun? Sa va mai spun ca sunt cu atat mai socata cu cat Raul a fost un inger de copil?
Asa ca, pe langa oboseala, imi ajunge o suparare cat de mica sa ma inchida in butoi.
menuet spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kitty Buna seara! Deci eram ramasa in urma cu povestea fara happy end. Eu - turata rau de povestile de pe forum , hotarata sa am o atitudine pozitiva. Raul lectii, Giulia insira margele. Margele peste tot, am rugat-o sa le adune. Nuuuu...aceleasi povesti...ma doare maaanaaa...nu vreaaau sa le adun... sa le aduni tu. Am uitat sa spun ca i-am spus de la inceput ca trebuie sa le adune daca le scoate pe toate. I-am spus ca daca nu le aduna ea, le adun eu, dar nu i le mai dau. Nici ca-i pasa. Dupa multe discutii in care am facut mari eforturi sa fiu calma si zambitoare, n-am ajuns la nici un rezultat, le-am adunat eu si le-am pus sus pe biblioteca. Scandaaaaal..urlete, s-a urcat pe biblioteca dupa ele - se catara tot timpul peste tot. Nu am lasat-o, a inceput sa faca isterii, am dus-o in camera ei si i-am spus sa stea acolo pana se linisteste, plangea si se caina...n-a vrut sa stea, vroia sa iasa, ma puneam in fata ei, incerca sa treaca de mine, se tara pe jos ....n-am cuvinte ce show facea. A intervenit Capca, a inchis usa la camera, urlete in continuare, dupa care liniste. M-am speriat pentru ca am gasit-o zilele trecute cocotata, deschisese usa de la balcon si vroia sa iasa. Am intrat la ea, intre timp a facut camera varza, a scos din sertare, a imbracat papusile si le-a pus scutecele ramase de la ea. Imi reprim nervii - pe camera facuta varza - si o intreb : te-ai linistit? daaaaa.. esti cuminte? nuuuuuuuuuuuuuu!!! aduni jucariile? nuuuuuuuuuuuu.!!!..sa fie claar nuu adun jucariileee...si iar urlete. Ies si o las acolo. Urla si face urat, merge Calin la ea ...si urla. EL, cat tine gura...Se duce naibii toata educatia mea pozitiva!! Il iau la rost pe Capca, exasperata ca m-am chinuit atata timp sa-mi pastrez calmul si s-a ajuns tot acolo: de ce ai strigat la ea? El nervos: mi-a spus :IESI AFARA DIN CASA MEA!!!! ![]() Marti am fost la coafor, ea acum e innebunita: mama ma duci la coafor? imi dai parfum..uite miros urat!!! ai crema? vreau si eu crema!! lac de unghii ai? Nu stiu cui seamana, eu ma dau cu crema pe fata odata la o saptamana daca imi amintesc. Unghiile mi-s mai des rupte decat lacuite. Prinde din zbor orice cochetarie, dimineata la 7 are chef de haine asortate, de nu vreaaau rochitaaa vreaaau fustitaaaaa, bluza asta e cu nimiiiiiiiic, vreau cu cevaaaaa!!! Asta dimineata la 7...binenteles dupa ce noaptea la 12 inca bantuie prin casa. Aaa...si pentru ca dimineata nu vrea sa se spele/imbrace/incalte ii spun ca plecam fara ea. Se bucura, imi tot repeta ca vrea sa ramana acasa. SINGURA. N-are nicio treaba. Luni a plecat singura din parc spre casa sa-si aduca jucarii. Mergeam in spatele ei si ma intrebam cand o sa se uite dupa mine, cand o sa i se faca teama? nuuuuuu, nu i s-a facut. Zilele trecute eram intr-un magazin. Daca nu eram langa ea cerea jucarii de pe raft de la alte persoane, in general de la copii mai mari. Apoi s-a tot dus dupa rafturi, nu ne-a mai vazut. Calin dupa ea sa vada ce face. Ne-a tot strigat. Apoi s-a dus la o doamna si a intrebat-o foarte hotarata: unde e mama mea? Nici urma de sperietura, de disperare. Am gasit-o incercand sa aprinda chibrite. Sa va mai spun? Sa va mai spun ca sunt cu atat mai socata cu cat Raul a fost un inger de copil? Asa ca, pe langa oboseala, imi ajunge o suparare cat de mica sa ma inchida in butoi. Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=76030397" target="_blank">my idea of heaven |
Haide Kitty capul sus...e o faza care va trece.Nu vreau sa rascolesc prea mult trecutul dar sunt convinsa ca atunci cand ati trecut prin acea experienta neplacuta cu Giulia si la cate a indurat mititica iti spuneai ca ii vei suporta orice numai sa se faca bine.Nu e termen de comparatie sau,,,cred ca intelegi ce vreau sa spun..

Cat despre cochetarii si Ana e mare amatoare cu toate ca eu ma aflu in aceeasi situatie ca si tine..oja, creme..rarissimo!
Intr-o zi ca eu si mama sa putem avea o conversatie linistita i-am dat o cutie de crema.Si a inceput sa o cremuiasca pe mama pe maini pe picioare..In concentrarea ei o intreb:Ana de ce o dai pe buni cu crema?Raspuns: Ca sa o iubeasca baietii!

Pupam