*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (396)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Pai vine maaa...dar trenul care face in mod obisnuit 4 ore de la Bv (nu stiu de ce, pe cuvant ca nu inteleg ) a mai avut si o ora intarziere ca venea de la Baia Mare de fapt Acum 15 min era aproape de gara de nord, cat o mai face si pana acasa (o aduc parintii unei colege care sta in zona)...poftim...n-a venit! Si cum e trecut de 12 noaptea, a fost intr-o excursie de doo zile pana la urma

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, bucura-te ca ai platit numai una!

------------------
A venit primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ,ALEXUTZA!!!

LA MULTI ANI,MATEI!!!!!

LA MULTI ANI , TE(R)O !!!!

SA CRESTETI MARI,SANATOSI SI SA AVETI O VIATA FRUMOASA SI LINISTITA...PENTRU VOI MAMICI MULTE

edit:aricel io nu mai stiu sigur dar azi iti sarbatoresti si sotul ,nu? daca DA eiii iote din oltenia un sincer la multi ani si sa fie sanatos,sa aiba incredere in sotia lui ambitioasa si sa o sustina in continuare si ce sa mai sa o faca FERICITA.....

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

mimo mda iti inteleg nelinistea dar hai ca o sa ajunga pana la urma..e tarziu dar uite nu e singura ci cu parintii colegei... si astept povestioare si poze de la munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nicoleto, spune drept,ai ceva sange evreiesc ?
Am vazut si pozicile de la botezul lui Micu, m-a impresionat soborul de preoti (era si tati printre ei?) , mi-a placut de grasunelul mic si cuminte (parca un pic i-a mai trecut paloarea) si m-am amuzat de bataia fetelor pe Sam cu atat mai mult cu cat era atat de calm si de nepasator (astia de mici sunt asa )
Vad ca a inceput o noua zi , zi de mare sarbatoare pe crenguta
La multi ani Teo mic si Alexuta ! Sa fiti cuminti si sanatosi!
La multi ani Mateias, sa cresti mare si harnicut !

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

eiii si astea fiind spuse ma duc si eu la ca si-asa bantui mai mult singurica p-aci..v-am pupat si va doresc o noapte linistita si sper ca maine sa gasesc bombocino cald si pe geckolina prezenta...beyy gecko gluma-i gluma dar te rog daca ne citesti si esti bine da-ne un semn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, nu, niciun strop (cred...). Hai ma, ca ai fata, nu fetita! Se descurca ea! Daca a nimerit intrarea in tren, nimereste ea si iesirea... Of, of, mama stresata ce esti!

La multi ani Alexutza si Teo!! Ariel, sa-ti traiasca frumosii!

La multi ani, Matei! Vali, sa fii fericita alaturi de vorbaretii si frumosii tai!

------------------
A venit primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Multumesc, multumesc, multumesc .
no, acu' sa dau si de baut, cate 2 randuri din fiecare bunatate:

ramo, am ras cu al meu rau de tot! iti multumeste pt urari, insa nu e cazul . cica nici macar eu nu eram in stare de o asa performanta, adica sa nasc 2 copii fix de ziua lui. poate data viitoare (el e nascut in septembrie)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

felelor va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mamei mele

Oluge, m-au trecut fiorii efectiv....sa fie intr-un ceas bun si sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara!!!!

l-am vazut si eu pe David al Ioanei

Simo, ce pot sa zic???ai niste baieti..unul si unul....David in costumul ala gri cu cravata, si Sam cu ala rosu si cu papion...m-au terminat...Siluan mi s-a parut foarte cuminte in ciuda spuselor tale...si tu o frumoasa

Vali ce vorbaretz mic ai tu acolo, |Doamne ce scump era cum facea guritza sa zica el ceva....

Mimo, lasa fata ca vine...........

LAAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTTTTIIII ANIIIIIIIII !!!!!
ALEX SI TEO....sa aveti parte de tot ce este mai bun si se le aduceti bucurii parintilor!!!!!!

Luny eu m-am gandit la tine, dar nu te-am strigat ca stiu ca ori este la job ori ai treaba de nu ai intrat......hai uite un de la mine sa nu mai fi supi, ca nici eu nu ma supi ca nu ma striga nimeni.....glumesc desigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

auzi la ea Zorzela! ce funny suna!
da bre, mi i-a adus iepurasul! sunt pe terminate..

multumim de urari si aprecieri! si baile sunt amandoua mari si cu cada fiecare.. asta de pe hol e a randunoiului mai mult ca sa nu ne deranjeze dimineata cand merge la servici..

Vali un dulcel si alta nu!
mi-a placut de David (si noi ne inchinam la "Dabadi") si de piticul Andrei printre pitici!

Olguleeeee, felicitari!!!! sa fii sanatoasa si sa stea samburica bine acolo!

Luny succes la dermato sa scapati de uscaciune!

da mai si eu fac pie-ul numai cu mere mai acrisoare.. aici gasesti le greu mere din alea verzui ca sunt nebuni astia dupa pie-uri de tot felul...

Simo tare frumos la botez! si subscriu: ai niste baieti tare frumosi!

si nu in ultimul rand:

La multi ani Alexutza si Te(r)o boy!!
La multi ani Matei!

sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput