*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (396)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Teo si Matei

Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!!!

Alina si Valentina, sa va traiasca baieteii, sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Fetelor, si mii de . Nu stiti cat de enervant a fost ca nu va puteam spune nimiiiiiic ( da, Nico, d-aia vroiam forum privat ). Stiu de vreo trei saptamani ( asta pentru ca februarie a fost o luna nebuna, habar nu am data UM- e aproximativa asa, si destul de corecta dupa ce zice ecografia ). A fost important sa anunt mai intai la serviciu, eu cu gura mea, nu sa se afle de pe forum, lucru extrem de posibil. Saraca sefa a fost socata, s-a bucurat pentru mine, dar cred ca i se rupe sufletul de ea. Partea extrem de proasta este ca daca atunci cand am nascut-o pe Sof am avut cui sa impart munca mea, acum este efectiv imposibil. Cred ca va trebui sa aduca un om, pe care sa il invat ce trebuie sa faca. Si tot infect de greu va fi, pentru ca ramane femeia fara una dintre maini, in conditiile in care daca nu se intampla ceva cu salariul lui, colegul-cealalta mana va pleca. Ne vine sef mare neamt, vin schimbari foarte mari in companie, adica din punctul asta de vedere, sarcinea mea a picat ca nuca in perete. De asta am fost extrem de stresata, ca stiu ce las si habar nu am ce voi gasi. Dar s-or aseza toate cum trebuie, probabil asa voi sta si eu acasa cu copiii mei, asa cum mi-am dorit sa fi stat si cu Sof.

Oricum, ma bucur ca le-am spus, nu stiu inca toti colegii, nu stie nimeni din Centrala, deci e posibil sa imi iau cateva rosii in freza, dar ce a fost mai greu a trecut. Sper ca a dormit azi-noapte sefa mea .

De rau, mi-e rau de mor, mai ales seara, am insomnii, imi vine sa mananc non-stop, ca atunci nu imi e greata...

Revin, ca vrea sa luam papa de la figidel

Mergi la inceput

Simo, sa va fie de bine! Foarte frumoase pozici. Micu nu mi se mai pare galbior, asa e?

Luny, nu pui pozici si aici? Eu intru pe FB doar cand primesc vreun mail ca m-a adaugat cineva, sunt bota cu el Hai sa fie intr-un ceas bun cuminteala Muffului.

Mergi la inceput

Mimo, Sof inca nu stie . Am intrebat-o daca vrea sa avem un bebe mic cu noi, a zis ca da, dar cred ca s-a referit la bebe de jucarie...Cum a fost la munte ?

Fetelor, abia astept sa ne vedem maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Hai sa traiti! Cefelute, ceaiuri... fiecare ce pofteste

First of all:

La Multi Ani Teo si Alexuta!
La Multi Ani Matei!

Ioana ce duuuulce e cretulinul cu inchinatul

Simo foarte frumoase pozele de la botez, sa va fie de bine! Poti intr-adevar sa fii mandra, ca ai niste baieti nemaipomeniti!

Olga mda, nasoala treaba cu serviciul, DAR pe de alta parta ce poate fi mai minunat ca bebe mic?

Mimo cum fu la munte? E incantata mandra?

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata!

La multi ani Alexuta si Teo!

La multi ani, Matei!
Sa fiti sanatosi!

Nico, nu, nu mai sunt de mult la cura! Ce cura cu sarbatorile! Ce cura cu atatea bunatati? Iar de la un timp ma simt atat de slabaaaa, ca nu-mi mai trebuie mie cura! Imi trebuie BB2!! Si daca tot ne-am hotarat sa-l facem, da-o in colo de cura!

Bubu, sa stii ca e mai bun pie-ul astazi decat a fost aseara. Poate pt ca il mancasem cald?? Merge lamaie stoarsa peste felie, dar sa cumpar mai intai...

Am vazut frumosii de Simo! Sa fiti sanatosi si veseli si sa se refaca piciorusul!

Noi ne pregatim sa plecam la un party la un loc de joaca, o sa fie in delir David.

Ma duc, ca am vazut un anunt cu "ghicesc in cafea" si sunt tare curioasa sa citesc ce scrie

Olgule, osafiebine!!

Mimo, a venit Teo?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

"Doamna respectabila, serioasa si cu bun simt, ghicesc in cafea. 30 lei/ceasca." Poate doreste careva

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Matei s-a trezit azi la 6.50, ora la care acum doi ani venea pe lume! I-am cantat La multi ani de-am ragusit, si eu si tacsu..
si acum....
- muzica si dansul
- papica
- beuturica

LA MULTI ANI, BAIATUL MEU DRAG SI SCUMP!

lA MULTI ANI, TEO SI ALEXANDRA!!!!

Si eu abia astept sa ne vedem maine...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miradi spune:

Hello !

La muti ani ,Teo si Alexutza !

Ariel ,sa va traiasca micile minuni,sanatosi ,fericiti si sa va bucure toata viata !

La multi ani ,Matei !

Vali ,sa va traiasca puiul,sanatos,fericit si sa va aduca numai bucurii !

Vali ,venim si noi maine ,pune pe listuta Medeea si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui miradi
La multi ani ,Matei !

Vali ,sa va traiasca puiul,sanatos,fericit si sa va aduca numai bucurii !

Vali ,venim si noi maine ,pune pe listuta Medeea si Andreea
Mira mamica de Andreea-Maria(19.08.2004) si Medeea-Elena(19.04.2008 )

Multumim si va asteptam!

Fetelor, aveti nr meu de tel pe mail si interfonul de la gradi, daca e ceva, apelati-ma !

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput