*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (396)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

simo ff frumoase pozele..ptiii pai la cat e de scump sam cred si eu ca face furori..ai 3 baieti frumosi foc,sa-ti traiasca si sa fie sanatosi

eu am facut un gratar cu cartofi prajiti si salata de rosii..

bubu pai si ce mai astepti..treceti la treaba sa-i faceti baiatului pe plac

luny iote sa te bag si eu in sama...ti-am admirat poz(n)ele pe FB..superbe....imi pare rau pentru scarpinatul Mufariciului ,cu munca deh asta este ..iar cu soacra la fel...dar ma bucur ca zici ca a inceput mufa sa mai papaceasca si ca e OK...in rest sa stii ca nu te-am uitat si te astept pe craca cand poti si ai timp...

acu' va pupacesc ..ma duc la dansez si sa culc baiatul...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Olga

sa fie intr-un ceas bun, bb sanatos
ma bucur tare ... vad ca incepe serie noua de burticute, sper sa se lege si de mine

gudinde, ti-am zis ca vin la rammstein, de aia mu vrei sa pun si muzica, hm?!

eu rupta de oboseala, acum au plecat musafirii. sa-mi amintiti cu alte ocazii ca azi am zis ca nu mai fac eu TOT, ci comand de acum inainte. eu, care abia gatesc in rest (ca, na, e maica-mea cu noi in casa), fac cu hei-rupul cand ma apuc si nu-mi dau rand. bineinteles, a ramas mai mult de jumatate din ce am facut

Luca si el rupt, a adormit mancand.

bai, ce ma bucur pentru Olga. te apasat

ma duc sa beau si eu o bere, ca n-am stat jos si nici nu m-am "cinstit" pana acum.

si de dragul lui gudinde nu pun muzica

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI, LUCA!!! SA FII FERICIT, SANATOS SI SENIN!
miha, sa te bucuri mereu de puiutzul tau si sa apara curand si un surior sau o fratioara

olgutzuleeeeee!!! sa fie intr-un ceas bun si Doamne Doamne sa-ti trimita o mica minunatie ca si Soph!

acum fug...ma iau de mana cu nico si cu ramo, cu invazia rusa si cu nervii aferenti.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mi-am amintit cand zicea Olga de un forum cu cheie sa ne spuna ceva si sa nu ne citeasca nimeni din ext... Olga, am memorie buna? Asta era, nu?

Ma bucur ca va place de pustii mei.

Simo, ce frumos a fost la botez! Si ce frumosi copiii!

------------------
A venit primavara!

Mergi la inceput

Valii, ce scumpel bebelinul! Si ce grasunel!!

------------------
A venit primavara!

Mergi la inceput

I-am mai vazut si pe David-cretulinul cum se inchina el! Si Matei se inchina, cand nu ii iese ne cere ajutorul.

M-am intors la pagina 6 la pozele lui Ramo cu piticii, cel mai pitic si cu ochii cei mai albastri este deja mare!!

------------------
A venit primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Miha, daca vii la Ramstein stii cu cine te imbulzesti ,da? Nu stiu cum de ai ratat ACDC sau Aerosmith la care ma duc chiar si eu
Mai era ceva de zis ...hmmm...ceva asa frumos, imi scapa ...hmmm....mi-am adus aminte
Olgule
1. ce-a zis sefa vreau sa stiu
2. i-ati spus Sofiei?
3. traiesti ca sa mananci ,hai?
Ma duc sa vad pozele Micului si sa-mi mai rod nitel unghiile ca Teo inca n-a venit de la munte

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Si ca mi-am amintit! Ioana, tu esti la cura mai? Ca ziceai ca gata cura, ca ai slabit prea mult... Cum au domle unii norocul asta?

Care ati mai slaslabit si cat? Ca altfel nu ma apuca dorul de cure! Si Ramo, te-am vazut in poze, nici urma de

------------------
A venit primavara!

Mergi la inceput

mihap si

nico da e mare piticul meu e mare si pe zi ce trece tot mai dragalash...ca toti puiutzii de aici dupa crenguta

mimo pai stai asa..adica cum nu a venit?...trebuia sa vina azi si a mai amanat sau cum lumineaza-ma?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta
Ramo, te-am vazut in poze, nici urma de

------------------
A venit primavara!
de o saptamana o tin intr-un mancat...si cel mai mutl dulciuri deci cine stie ce va urma....

Mergi la inceput