Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 9
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Neatza! Haircut daca tu stii ca ai lapte nu ii da LP. S-ar putea sa ai chiar prea mult laptic si Maia sa pape doar lapticul ala mai apos. Incearca sa te mulgi putin inainte de alaptat sa manance direct lapticul ala mai consistent. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Multumesc, o sa incerc si asta
Tocmai i-am dat 90ml de LP si abia i-a papat, ar trebui sa pape 180ml la varsta ei...am plans cu ea in brate...o sa incerc s-o pun la 2 ore la san, s-o fac sa pape mai des...o scoatem noi cumva la capat...nu stiu cum inca, dar reusim...
Tu cum ai ajuns sa-i dai lui Sebi completare?
de Maia Ilinca (29.01.10)
mamidepuiuti spune:
ce sunt...in mesajul anterior am scris LP...in loc de LM......imi cer scz pt cele care l-au citit needitat...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
Andre_lina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_g
1.79 si 65 de kile si tot mai vrei sa slabesti? oricum, din poze se vede ca esti deja f slaba, dupa parerea mea umila...asa ca nu inteleg...de ce sa mai slabesti?...ca nu te simti bine asa probabill....dar nu stiu...nu cred ca e sanatos, serios...eu la 1.76 (cum imi scrie in pasaport..)-1.78 cum am eu impresia, arat scheletic daca scad sub 65. a, buna dimineata tuturor! mama lui STEFAN |
cel mai bine ma simt la 56-58kg... am un fix sa fiu slaba... dar de cand am nascut imi plac dulciurile:D
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
ana_g spune:
bebelusii pot visa urat? al meu azi-noapte mi-a urlat/plans de vreo 2 ori in somn. prima data m-am si speriat, a strigat...asa a sunat..s-a trezit, asta era pe la 12 si ceva, apoi , a adormit la loc, iar peste o ora iar a inceput sa miorlaie in somn. de data asta nu s-a mai trezit, dar parea f framantat mititelul, as fi vrut sa-l iau in brate si sa-l linistesc, dar ar fi insemnat sa-l trezesc si am renuntat la idee. of, sper sa nu mai faca asa, ca mi se rupe inima......poate il durea burtica? pe la 10 il luasera niste colici destul de usori, dar suficient cat sa il faca sa planga...si se uita mititelul cu ochii mari, in lacrimi de mi se rupea inima, si plangea....fara urlete, doar cu "aaaauuuuu....", si se uita insistent la mine probabil sperand sa fac ceva, ca deh, eu-s mama, iar eu mai mult decat sa-l mangai pe burtica nu puteam. a trecut repede partea asta, insa ieri am mancat un pic de varza si ma astept la un pic de show...sau poate nu.
mama lui STEFAN
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel mai scriu unu' si ma opresc sa va astept eu incap in haine, ok, chiar daca inca nu-s "lejere", ci dimpotriva, dar am constatat alta problema: unele nu-mi vin la sani. cum se poate asta, daca sutienele imi vin (un pic micutze, dar nu ma revars...)?? am ramas lata in umeri ori what?. vroiam o rochitza anume sa imi pun si...pocneste peste sani. nu am chef de cautat/luat altceva... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
aceeasi prolema:incap in pantaloni si fuste,dar nu reusesc sa-mi inchei bluzele peste sani...ma ia cu groaza cum vor arata sanii dupa alaptat,dar asta e...
asa creste Alex
alexutzzza spune:
din cap trecut
al3csa merci d welcome
sunteti draguti si cresteti mari
chiar tine singur bibe????
Andrelina...sa-ti fie d bine chinezescu, imi pare rau c a urlat Tdorica, dar mai bine , mai mergeti si in alta zi nu t plictisesti
Ce tare cascatul lui Tudorica la Hard Rock, ca un om mare sictirit
nikole merci d urari
de Yannis
ana_g spune:
haircut, nu renunta!!!! insista cu ea la san, nu te mira ca cere la 2 ore, al meu cere si dupa o ora, fiecare are ritmul sau. isi potoleste setea cu partea apoasa a laptelui, apoi mai incolo vrea sa si "manance". dar poti face faza aia de ti-a mai zis cineva, sa te mulgi un pic si dupa aia sa-i dai sa suga partea mai consistenta.
dar cate kg a avut la nastere si cate are acum?a?
mama lui STEFAN
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ONiTZA, ce ati luat nasilor? noi tot nu stim. e aiurea sa le dau un card cadou pt Ikea? sa isi ia ei ce vor? (nu-s din bucuresti, dar vin des). ma gandesc ca altfel spargi banii pe prostii cand ii primesti asa.... asta pe langa ceva "mic" ptr fiecare, un parfum, ceva.. pareri, pliiiz Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
eu am luat nashei un set pt whisky din cristal de bohemia
asa creste Alex
haircut spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti asa zic si eu...... nu renuntza la LM,mai ales ca de azi veti scapa de gipsuri...... Doamne-ajuta! cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Multumesc de sfat se pare ca maine dimineata mergem la ortped, ca azi e plecat din Buc...mai e putin...
cum a fost noaptea? a dormit bine Alex?
de Maia Ilinca (29.01.10)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza fetili...dam noi cafelutza.... am aj la zi...cu greu... scuze de absentza....am fost dupa cortina si sunt cam supi. miercuri am fost in mall sa-mi iau ceva pt botez....am vz o rochie la tina r pe care s-o asortez cu un sacou de la mango....luat rochia....sacoul se vanduse. oricum acu nu-mi mai place rochia. astea erau mai casual....incercasem una mai eleganta....nr 40 aveti? hm...stiti...mai bine 42 ca nu intratzatzele....da 44? auziti voi 44.....44....m-a luat k capul. ce-i drept era de vina modelul k cea pe care am luat-o e 40. cris.d...m-am gandit la tine....la vointza ta....pupici mami...cu muuult respect. a pt masculi stiti unde gasesc sacouri casual? noi nu suntem genul 4 ace....in general puram blugi...asa ca tre sa gasim ceva casual-elegant...xxxl... jiji e ok...incepe si el sa reactioneze la jucarii. sa rada...il distreaza cand ii recit...somnoroase pasarele...asta pt ca o spun haios....dar tot de 2-3 ori se trezeste pe noapte....am inceput sa-l alaptez mai mult la orizontala...k la cat suge ma termina la operatie...a descoperit k daca isi ridik la 90 picioarele si le lasa pe-o parte se duce k totul...asa k deja s-a intors....doarme putin ziia si nu sta mult singur asa ca tre sa balangai toata ziua. io sunt un pic racita sper sa nu-l influentez.. sper sa intru mai des...ma doare spatele k adorm langa el can suge si nu-i tocmai f comod....trec ele toate...de s-ar duce odata k kg...offfff Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....,7, LA NAIBA, e de bine..... |
felicitari pt jiji ,iar tie multi sa treaca raceala ... naspa cu durerea de spate...vorba aia "stiu cum e " si io am...
asa creste Alex