Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

mai scriu unu' si ma opresc sa va astept

eu incap in haine, ok, chiar daca inca nu-s "lejere", ci dimpotriva, dar am constatat alta problema: unele nu-mi vin la sani. cum se poate asta, daca sutienele imi vin (un pic micutze, dar nu ma revars...)?? am ramas lata in umeri ori what?.
vroiam o rochitza anume sa imi pun si...pocneste peste sani. nu am chef de cautat/luat altceva...

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

aceeasi prolema:incap in pantaloni si fuste,dar nu reusesc sa-mi inchei bluzele peste sani...ma ia cu groaza cum vor arata sanii dupa alaptat,dar asta e...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

raportez probleme similare!am niste camasi pe care nu le pot incheie nici sa mor!!! si nu e vorba numai de marimea sanilor (sutienul inca ma incape...), dar si de tesuturile adiacente, ma-ntelegi?....pe spate...prin zona, pe acolo. am constat cu stupoare ca niste blugi care acum luna imi era aproape lejeri, acum ma strang. trebuie sa iau masuri, ca eu m-am culcat pe-o ureche in ideea ca trebuie sa mananc, ca ma suge asta micu de toate cele...si uite ca nu-i chiar asa. lipsa de miscare isi pune cuvantul, painea la fel...of...gata, de azi declar razboi kg in plus, ca pana acum le-am tolerat, in ideea ca o sa se plictiseasca si o sa plece, dar se pare ca incearca sa castige aliati

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Andrelina am admirat pozele din Tineretului si de akas, f tare faza cu prajitura Auzi chestia aia caracatitzoasa cu bratze e ca elefantul meu? adica bratele au ca o trompeta asa cu diferite note muzicale?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

am primit sms de paste....

"ce face un cal pe o plantatie de canabis? PASTE FERICIT!"

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:

Decenuela, eu trishez un pic cu amr-ul. am de fapt vreo 5 pana ajung ca anul trecut aici, dar, deh, si ca la momentul doua liniutze e bine

poze

povestea noastra

spiciles...nici nu ma mai oftic...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Citat:

Decenuela, eu trishez un pic cu amr-ul. am de fapt vreo 5 pana ajung ca anul trecut aici, dar, deh, si ca la momentul doua liniutze e bine

poze

povestea noastra

moama ce sexoasa!! frateeeeeeee!!! si ce locuri frumoase!!

o sa pun si eu poze cu mine slaba moarta de acum un an si mai bine... din locuri simpatice...hehe!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

hai nu ma mai "ienervatzi"....k bag si io poze cu kg putine....io daca mai vad mmulte poze din astea....crap la ranza....aveti mila

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

vorbiti de kg.....cred ca am sa tin dieta cu supa de varza atat cat potsi dupas detoxifierea organismului ma apuc de cea montignac andrelina tinea parca nu?ioiii ca nu stiu cum va fii vara asta ca am ramas si cu superrr vergeturi este o clinica care cica ti le stompeaza cu laser ceva nu am inteles trebe sa ma duc sa vad dar e cam scump ....si trebe sa treaca 6 luni de la nastere si abia atunci se mai retrag unele si raman alea adanci

poze

Bubu, eu am primit de la o prietena Strivectin se gaseste in Sephora, stiu ca tare scump, vreo 5 mil un tub de 150ml, e pentru atenuarea vergeturilor, cicatricilor...am inceput de luni sa-mi dau, numai acolo unde sunt vergeturi, o cantitate cat mai mica, mi-am dat de 2 ori/zi, nu 3 cum zic ei, sa nu se absoarba prea mult pt Maia..n-am gasit pe el ca e contraindicat in alaptare...ddeja vergeturile sunt mai inguste si mai albe...eu zic ca funtioneaza...

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

M-am suit pe cantar... nu stiu cum se face dar la cat am bagat in perioada asta trebuia sa tzopaie acul ala.. (e electronic insa)

Deci, 1.79 si 65 kg... target 58kg, god help me!

poze - Viata de Patriot

TRISEAZA.....VREA SA O FACA PE-A VEDETA...AM VAZUT-O IN REALITATE....BATEA VANTUL IN PARC...NOROC K ERAM LANGA EA,,,,SI AM TINUT-O DE FUSTITZA SCURTA DIN DOTARE...

poze

Mergi la inceput

Citat:

M-am suit pe cantar... nu stiu cum se face dar la cat am bagat in perioada asta trebuia sa tzopaie acul ala.. (e electronic insa)

Deci, 1.79 si 65 kg... target 58kg, god help me!

poze - Viata de Patriot

am si io o intrebare...daca tot veti fi majoritatea asa slabe si faine,pe noi,astea mai mancacioase,nu ne mai primiti in vizita?

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

Citat:

poze

povestea noastra

moama ce sexoasa!! frateeeeeeee!!! si ce locuri frumoase!!

o sa pun si eu poze cu mine slaba moarta de acum un an si mai bine... din locuri simpatice...hehe!

poze - Viata de Patriot

hai nu ma mai "ienervatzi"....k bag si io poze cu kg putine....io daca mai vad mmulte poze din astea....crap la ranza....aveti mila

poze

gata, hai ca pun doar poze "human-less", ca sa ne facem pofta de plecare in locuri faine.

P.S. pune, totusi, ca nu prea ai fost "generoasa" cu poze in care sa fii si tu

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CRIS, am bafta de super nasi! Sunt ffff incantata de ei. In primul rand pt ca exista comunicare...si astfel multe neplaceri se exlcud din start....cum ar fi cadoul...sunt oameni cu f mult bun simt si pt ca la intrebarea "ce v-ati dori?" nu au vrut sa rasp de jena, am venit noi cu ceva variante, insa le si spuneam in acelasi timp ca poate au sau cel mai bine ar fi sa le luam ceva de care sa se bucure pe deplin, ca as fi mahnita sa le iau ceva ce poate imi place mie mai mlt decat lor. Dar sa iti spun variantele ca as iti dau si idei: prima a fost o fantana de apartament dupa care eu sunt topita, insa ele sunt adeptele caselor sincer, dar ma rog ei au apartament mare, ar fi avut unde sa puna, ins au catel si mi-era sa nu se adape de acolo ...alta varianta - un set de lenjerie fain de tot...si a treia: aparat expresso, dar nasa nu bea cafea...iarasi pica varianta...intr-un final, ffff greu au spus ca ceva util si practic ar fi un pled (dar inclin sa cred ca au spus ca as nu ne coste prea mult pe noi). Am luat un pled de super calitate, suntem f incantati, un set de lenjerie pe dimensiunea pledului, mai de calitate si pt copii o masuta cu scaune pe care stiu ca nasa si-a dorit=o pt copilasi. Sunt linistita si incantata ca ne=am facut si noi cat de cat datoria fata de ei, si nasii au cheltuit multi banuti pe fundul finutzului

Fetelor, eu am un stres mare cu botezul: Daniel papa din ora-n ora si daca nu i se da papa urla ca din gura de sarpe......oare va fi el linistit la slujba? Tine 2 ore slujba de botez, a zis parintele ca vrea sa faca totul ca la carte.

Mergi la inceput