Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 2
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 andrelina sunteti doi frumoasi imi pare rau ca aveti probleme in familie..nu stiu cum le-ati putea rezolva si noi am avut, dar apoi tati s-a lasat de bautur si s-a rezolvat tot ca prin minue, so de 10 ani e liniste si pace in familie....daca el are bea, eu nu as mai sta aici............ poze de azi de la plimbare si de pe aici sa vedeti cum e la tara........................ de aici incepe: http://good-times.webshots.com/photo/2155482100105915686hfIDog Bea de Ivan, iubirea noastra!![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! ![]() Poze ![]() |
faine poze;faini "cireshii " infloriti. ai vandut vitelul-pufulete al odiseei?
. tre' sa iau si eu unul de la cineva peste 2 sapt. 1200 "in viu"? sau nu era ptr taiat?faina "balena", lasa ca se duce la ditamai gradina, gospodaria.
ivanul dormiciosCris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
Andre_lina spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel nikole, si noi febra, 2 zile. pus paracetamol.si plans si maraiala... Xela, programul e pe net, zilnic 8.30-16.30 si marti pana la 18.30. eu cred ca a fost omor ca sunt copiii in vacanta, or fi venit si cei din strainatatzuri . o sa merg si eu dimi, prima ora, stau cu ema in masina si tati la coada, ne suna cand ajunge in fata. trebuie ambii parinti.![]() Andrelina, bafta, sa ai inspiratie si sa iesi invingatoare, ca tare bine ti-ai ales titulatura ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
si eu care vroiam sa o schimb!
las-o acolo, poate aduce cu ea un rezultat bun... sper sa nu se lase cu bataie, ca am facut karate 9 ani...yaaaaaaaaaaaaaaa.... en garde!
Andreea,
de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
cris.dogarel spune:
ANDRELINA, ce tare ca ati avut cafeneaua "la dispozitie". dulce tudor, chiar si fara zahar pe el
. nu se "supara" de la vita iute?
Cris, mami de
Ana(2003)
AMR: 3 kile!![]()
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
si inca ceva... Andrelina: ai dat tonul la Montignac aici si acu'? orez cu alea, tort, etc?ntz,ntz.
ai dreptate, insa, ca arati bestial..nu-i nevoie de cura asta drastica.
Cris, mami de
Ana(2003)
AMR: 3 kile!![]()
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
andrelina iti tin pumnii sa fii mereu invingatoare!

pisicul tau seamana perfect cu cel de la parintii mei,bea...![]()
cornelia,mami de
Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
Andre_lina spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel si inca ceva... Andrelina: ai dat tonul la Montignac aici si acu'? orez cu alea, tort, etc?ntz,ntz. ai dreptate, insa, ca arati bestial..nu-i nevoie de cura asta drastica. ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
multumesc de compliment.... am facut exceptie de paste.. dar revenim, vreau macar 5 kg jos!!
Andreea,
de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
oani_2002 spune:
Andre_lina, arati bestial! Poti sa o lasi mai moale cu dieta (scrisesem "cura" si iesea o cacofonie). Tinem pumnii! Lasa titulatura acolo, sa fii mereu invingatoare!

Mami de
Lucas (06.02.2010) +
André (30.01.2006)
oani_2002 spune:
Acum vad ca am copiat-o pe mamidepuiuti. Probabil ca imi ramasesera vorbele ei in cap si cum eram de acord...le-am facut ale mele. 
Mami de
Lucas (06.02.2010) +
André (30.01.2006)
Beatrice1982 spune:
daaaaa cris d...............
am vandut vitelul pufulete...............
in viu.....dar nu stiu ce fac cu el......avea cat?
vreo 3 luni si ceva ca nu mai stiu cand s-a nascut
Bea
de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze 
oani_2002 spune:
Am mai pus niste mutrite de astazi pe contul comun. Ma duc la treaba, ne "citim" maine. 
Mami de
Lucas (06.02.2010) +
André (30.01.2006)

. o sa merg si eu dimi, prima ora, stau cu ema in masina si tati la coada, ne suna cand ajunge in fata. trebuie ambii parinti.