Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
catalutza81 spune:
STiu ce vroiam sa mai zic azi am intrat in blugii mei de slabanoaga RECOMPENSA o partida super faina de sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uihuuuu (ps: a plecat mama acasa la ea pana duminica )
Sunt super incantata ca am revenit la normal. Mai e nasparlia asta de burta care nu mai da inapoi si dr mi-a zis ca exclus abdomene pana la 6 luni....pai bine mai nene si io la vara ce fac ies cu pieile pe mine?????
Catalutza mami de Irina
lorex spune:
First of all, multumesc celor care au intrebat de mine: Cris.D , mamidepuiuti (ai gasit maimutza?), Bea (firar tu sa fii cu prajiturile tale), Nikole si multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebare! Deci nu ma mai ingrijorez, ca avd ca de zambit imi zzambeste! poate are un puseu de crestere si mai ia si ea in greutate ca bb-ii vostri!
Uff...e finutza , ce mai, fotomodel o fac!
Am fost la o cumatrie unde era plin de bb-i si m-am dus intr-o camera sa alaptez, si au mai venit apoi doua mame de baietei s aalapteze...cam cum se auzea la ei cand sugeau???...la a mea nici musca nu se auzea, e toata o delicata! ca sa nu mai vorbim de diferentele sonore dintre ragaituri!
Trebuie sa raspund din capitole demult apuse:
Ruxita si Ratusca, imi pare rau ca nu am apucat sa va raspund la rugamintea cu, colajul!
Ruxita, ideile pt prima pagina mi se par super, pune-le daca te pricepi si ai deja materialul!
Imi pare f rau ca nu toti pufuletii apar in colaj, desi stiu cat a insistat Cristies in vremea aceea sa trimiteti poze.Nu am inteles cum de a ramas Adina bulina pe afara, sper sa se remedieze situatia!
Apropo de colaj, poate ca o sa-l folosim tot pe asta si o sa-i punem continuare atunci cand trec toti pufuletii de primul an..si tot asa la fiecare an. Cred ca ar fi super emotionant!
Imi pare rau pt YASMINE si Mara, sper sa se refaca cat mai usor! La fel si Alexandra de Ioana fota!
Doamne-ajuta-i!
Apropo, Miruna de abia acum arata ca un bb bolnavior, in sensul ca tuseste si are muci. Sa speram ca asta e de bine!Deja nu mai este la terapie intensiva!
Cris.m...obosesc io numa cand citesc cate faci...intr-o zi ma enervez si vin sa te pandesc sa vad daca e pe bune ce tot spui tu ca faci!..si stau si peste noapte, ca mie nu-mi vine-a crede
Bubu, m-am enervat eu de ce ai povestit acolo...aoleu ce le-as zice eu frumos vreo doua...auzi...pai cum sa iei la copil asemenea nashi? sa-si puna pofta-n cui!!!si daca se supara ce??? mai bine, poate va mai scutesc de vizite nedorite si agasante! Acum lasand la o parte gluma, sunt de parere ca nashii pt copil trb sa fie niste persoana f dragi sufletului vostru pt ca el, copilul, va fi cel care se va bucura de "nana si nanu" iar daca voua nu va place de ei n-are cum sa iasa ceva frumos pe viitor! trebuie sa alegi cu sufletul pt ca e pe viatza! Ar trebui sa incerci sa le spui ca iti doresti alti nashi pt copil!
Nikole, pe tine sunt suparata ca ai lasat pozele acolo contra cronometru si cei mai intarziati n-au apucat sa te vada..
Cristies, Alexis vrea sa se apuce de citit, bag'sama! Tz, tz, tz..
Alexutza, LMA pt sot, sa-ti traiasca sa te iubeasca! M-am amuzat cu "supa care seamana cu drobul"
Bea, ce tare-i poza cu Ivan, se pregateste de campionatele mondiale sau pt armata?
Haircut, scumpica foc Maia voastra! sa fie sanatoasa! pana la urma s-a infirmat suspiciunea cu colonul, da?Am vazut ca ne-ai dat vesti bune!Azi scoateti ghipsul..
Satulica??? a fost cumva oe-aici? parca-i simt urma de parfum...
Mi-e dor de Baly si de Amiss zip...
Danasor vad ca s-a ascuns dupa ce i-am propus intalneala in parc.. Apropo, am alaptat si eu first time in public...in parc ..bine, camuflata de esarfa de la gat
Plateea, multe intrebari intrebatoare mai ai bre cand ai insomnii...imi amintesc doar ca intrebai de calorii...pe mine ma preocupa in sensul ca nu ingurgitez destule.In mama si copilul scria ca treb 1800/zi daca alaptezi.. io nu cred ca iau nici o mie .
Cu pastilele e tantari io nu-s de acord nici pt mine dapoi pt bb...din aduceri aminte cred ca pot cauza alergii si astm pe termen lung. Bine-ai mai zis de maim rosie ca se uita ca o soacra
Eu dorm cu ea lg mine in pat, sotul tot lg mine (eu la mijloc).Mi-e draga si imi place sa dorm cu ea..oi vedea cat timp, ma mai gandesc. Ma fac ca nu aud teoriile cum ca se invatza si bla bla bla
La Felix am fost si eu de cateva ori mai demuuuult si mi s-a parut mare pacat ca era totul in paragina.Poate intre timp s-a mai renovat cate ceva.De ce nu incerci Sovata?
Mrs.Congeniality, si noi ne-am "stricat" de la miel nu mai mananc in viata mea!Imi pare rau ca nu mai scapi de virusul "racelilor" si acu s-a dus in sud..down-there.Felicitari pt stelute! Sa le inmultesti sanatoasa! Dor de duca am si ioooooo....vreau la Roma, am zis! Cat despre poza din timpurile singaporiene...am crezut ca-i Ana in prima poza.Mie imi placi mai mult asa cum esti acum! Apropo de semnaturi, eu am observat-o si pe prima da nu am indraznit sa-ntreb ce vrea sa insemne mama di greseala cum nici acum nu indraznesc sa intreb ce inseamna ofc sau mrs congeniality...
Larisel? ce mai faceti voi?
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
La raspunsul pt Plateea, a nu se intelege ca dorm cu soacra in pat ci raspundeam la intrebarea ei despre dormitul cu bb in pat
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel mai scriu unu' si ma opresc sa va astept eu incap in haine, ok, chiar daca inca nu-s "lejere", ci dimpotriva, dar am constatat alta problema: unele nu-mi vin la sani. cum se poate asta, daca sutienele imi vin (un pic micutze, dar nu ma revars...)?? am ramas lata in umeri ori what?. vroiam o rochitza anume sa imi pun si...pocneste peste sani. nu am chef de cautat/luat altceva... Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
eu am doua prietene care s-au latzit in umeri dupa sarcina! deci e posibil..
_
lorex spune:
citat din mesajul lui mitumac Lorex....daca ea prezinta o stare buna....cum ai zis...fara febra sau alte manifestari ciudate...nu cred ca e o problema... Si noi am avut perioade de acest gen...dormit mult mancat putin si dupa o perioada....dormit mai putin si mancat mai mult... Alterneaza perioadele... Claudia Nicoleta 09.02.2010 |
_
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
ce inseamna neobisnuit de mult? si pitzu meu in unele zile doarme mai mult ca ma apuca si ingrijorarea, dar in altele mai putin - alaltieri de ex. a dormit pana la ora 14 ziua (de la ora 23 pana a doua zi la 14 evident cu pauze de papa si kaka), alteori a dormit mult la amiaza de la ora 14-15 pana la 19 -20... Caius (21.01.2010) www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete |
si eu ma ingrijoram pt mai putin, dar nah'..daca nu obisnuieste..
_
lorex spune:
citat din mesajul lui evyme Buna.... ziua mamici! Raportez o seara de cosmar cu o repriza infioratoare de plans de la 22.15 pana la 00.30 Nu a functionat NIMIC pt potolire, nici leganat, nici wrap, nici tzitzi, nici schimbat aer, nici dezbracat, nici cantat, nici shashait, nici plimbat in brate de la unul la altul, nici muzica, nici descant de deochi, nici apa sfintita... Cam ce a trait si andre_lina acum cateva zile... A fost crunt; urla si transpirase tot, frigea, se invinetise in jurul gurii, nu mai respira cum trebuie Ma panicasem, am inceput sa plang si eu ca nu stiam ce sa-i fac ca sa-l calmez In schimb, a dormit de la 00.30 pana la 5.45, a papat, a adormit pe la 6.30, papa iar la 11.00, si acum doarme de la 12.00 Merg sa citesc din urma, ca sunt la cap. trecut pe la pag. 10 din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai poze gravi www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
ce experientze sper sa nu trec prin asa ceva
_
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_g
eu zic sa stai linistita, au si ei perioadele lor. daca ea e fericita....nu ai motive sa te ingrijorezi. am trecut si eu prin asa ceva, de ma minunam si ma cruceam mama lui STEFAN |
_
lorex spune:
citat din mesajul lui alexutzzza pe mine lately ma mananca operatia de zici ca-i facute din piscaturi de tzantzari si e mereu roz rosiatic asa adica nu e ca o cicatrice alba....ale voastre cum sunt? si inca nu e cum am auzit...adik cat un fir d par...are o grosime pe taietura de 2mm tot e si cu crema nu stiu de cate ori pe zi sa ma dau cand a prescris dr a zis numa aplicatii locale p cicatrice da nu de cate ori p zi, voua v-a zis de cate ori p zi sa va dati cu crema de cicatrice??? p prospect scrie de cateva ori p zi..io abia daca pun o data, dupa dus... de Yannis |
nici mie nu mi-a zis nimeni de nici o crema..
_
lorex spune:
Am obosit...se pare ca pana la urma nu doarme chiar asa mult...ori i-a trecut "perioada"
ma duc sa ma uit la totul despre sex ca sta mufata de nush' cand si tastez cu o mana, mi-a luat o ora sa va scriu
mai am cateva lucruri sa va spun, revin doar daca adoarme si nu se trezeste cand o pun in pat sa pot sa scriu si eu cu 2 maini..
pup you all
_