Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

aaaa io nu o observasem p prima....aia mi se potriveste mie "mama din greseal" LOL! la mine e "sotie si mama si casnica din greseala" daaa cred ca am gasit-o p a mea, schim acum, merci ca mi-ai ajutat inspiratia

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

la ce disperata sunt k nu am nik de imbracat pt botez....rochia pik...am senzatia k arat k o tzatza... ce-o fi fost in capul meu s-o iau..

m-am gandit k daca ar fi undeva de inchiriat haine as fi f incantata...cu jiji nici macar nu pot cauta...de ce m-oi fi lasat pe ultima suta...miercuri plecam....asta e stilul meu..ofd...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

Mergi la inceput

cum va place noua titulatura?

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Noi am fost ieri la shopping, dar pt bebe, nu pt mami Am dat o raita prin Kiabi, apoi prin C&A si in Auchan. Bebe a dormit tot timpul in carucior. S-a trezit in Auchan si a inceput sa scanceasca, i-am dat sa pape si a adormit la loc cand il tineam pe umar ca sa ragaie Sambata vreau sa mergem iar in Kiabi, pt ca vor baga reduceri, si nu i-am luat ieri nimic de acolo, ca sa-i iau sambata la juma de pret. In chimb, i-am luat un costum sport din C&A si o pereche de raiati, un pulovaras si o jachetica din Auchan. Total cheltuit: 125 lei

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

cand sambata..maine?

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

la ce disperata sunt k nu am nik de imbracat pt botez....rochia pik...am senzatia k arat k o tzatza... ce-o fi fost in capul meu s-o iau..

m-am gandit k daca ar fi undeva de inchiriat haine as fi f incantata...cu jiji nici macar nu pot cauta...de ce m-oi fi lasat pe ultima suta...miercuri plecam....asta e stilul meu..ofd...

poze

vezi idee de business
Mai ales cand ne-or incepe copi gradinita si le trebe costum de dovlecel de haloween, de iepuras de Pasti, de mos craciun, de zana x, de vanatoru y de lupu cel rau etc...cumparam si apoi cu ale noastre deschidem magazin de inchiriat costume

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

oani ...pacat ca asa scurt e concediul tau...in tara suntem norocoase...prietena mea e in israel si are 3 luni platite si 3 neplatite ...daca ai stii ce des imi amintesc de andu cu "ma dor piciorii mei"...... si ma intreb daca asa va vb si alex ...

lorex sa ne traiasca modela!

alexutzzza e faina titulatura,s-o stapanesti sanatoasa!... peste cateva mesaje te vom felicita pt stelutze rosii ... hai,ca nu mai ai mult! 8 pare-mi-se...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

cum va place noua titulatura?

de Yannis

fff tare

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Raspund un picut, ca-s cam in urma cu evenimentele:

cris.d, ce m-ai enervat cu ciresii din Japan, dar ce ma enervezi acum cu Singapore! Si mai arati si beton pe deasupra, ba mai mult, esti si super simpatica! Clar, nu ma pot supara pe tine!

haircut, am admirat-o pe Maia, mai zicea cineva, dar mai zic si eu, ii sta super in rosu!

catalutza, te felicit si aici pt cresterea Irinei, bravo mami, esti tare ca alaptezi in asa conditii vitrege!

onitza, of, abia astept sa ne spui ca ti-a trecut puroiul si ca esti bine!

evyme, brrr, multa putere sa rezisti in continuare! O sa treaca, e doar o etapa...

lorex, iarta-ma, sunt eu nebuna, n-am dormit bine noaptea aia stiind ca-s "semi-publica". Da-mi adresa ta de mail pe pm si-ti trimit poza, nu te supara pe mine. Imi permit sa ma bag in discutia despre titulatura initiala a lui cris.d, era "mother by default", in traducere mot-a-mot: "mama implicita" (stii, cum sunt setarile implicite la calculator, alea sunt "by default"). Cris.d, corecteaza-ma daca gresesc. A! ofc e "of course", asa cum OMG e "Oh, my God!" Stau bine cu jargonul de net?

alexutzzza, esti haioasa tare, inclusiv cu titulatura!

Am raspuns din amintiri, fara ferestre deschise in paralel, asa ca sorry pentru omisiuni.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput

Azi fii-mea a dormit cam toata ziua (la mine pe piept, in mare parte ), cu treziri doar pt papa cam la 3 ore si se pare ca a sarit peste ora de colici (sau cel putin si-a defazat-o, ca pana acum nu da semne, vedem noi mai incolo). Chiar, onitza, tu ai incercat sa-i spatiezi nitel mesele lui Daniel sau el n-are colici?

Mergi la inceput

Inteleg ca am ramas singura pe aici? Nu-i nimic, schimb repede capitolul si va las sa faceti party in lipsa mea!

Mergi la inceput