Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Salut, I'm back!

Fetelor sunt ingrijorata!
Va cer parerea si apoi ma intorc la pg 4 sa recuperez, poate intre timp imi raspunde cineva!

Micutza mea doarme neobisnuit de mult in ultimile 2 zile si papa putin....oare are ceva? Febra nu are!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

eu zic sa stai linistita, au si ei perioadele lor. daca ea e fericita....nu ai motive sa te ingrijorezi. am trecut si eu prin asa ceva, de ma minunam si ma cruceam

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Buna.... ziua mamici!
Raportez o seara de cosmar cu o repriza infioratoare de plans de la 22.15 pana la 00.30 Nu a functionat NIMIC pt potolire, nici leganat, nici wrap, nici tzitzi, nici schimbat aer, nici dezbracat, nici cantat, nici shashait, nici plimbat in brate de la unul la altul, nici muzica, nici descant de deochi, nici apa sfintita... Cam ce a trait si andre_lina acum cateva zile... A fost crunt; urla si transpirase tot, frigea, se invinetise in jurul gurii, nu mai respira cum trebuie Ma panicasem, am inceput sa plang si eu ca nu stiam ce sa-i fac ca sa-l calmez

In schimb, a dormit de la 00.30 pana la 5.45, a papat, a adormit pe la 6.30, papa iar la 11.00, si acum doarme de la 12.00

Merg sa citesc din urma, ca sunt la cap. trecut pe la pag. 10

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Acum citesc pe la pag 4
fetele soto a fost ceva ieri ca si cel mai cuminte si "de lume" bebelus al odiseei (mi-am acordat titlurile singura deh cioara...) a avt draci p el ieri toata ziua maraaaitttt maraiittt uaaa uaaa numa daca stateam langa el era ok
cum ma indepartam zic ca-l taia cineva uaaaa!!! uaaaa! si plans si d-ala de copil rasfatat cu colurile buzelor in jos oprit din senin din cand in cand si uitat daca vine cineva... pan la urma l-am trantit plangand in carucior spre disperarea soacrei careia nu aveam timp sa-mi strofoc putina greaca sa ii explic ce si de ce (nici io nu stiam oricum ) si am plecat, am luat-o la sanatoasa....dar a fos productiva plimbarea...am mers...stiam io ca e un outlet Marks and Spencer aproape... (sotu mi-a zis ca e la min 7 km, adev e ca mi-a iesit un pic liba pan acolo cu carutu asta dup ce intai fusesem la un mag care il vazusem din masina cu fisher priceuri care e la vro 2,5 km de noi si unde nu am gasit nik de luat).....pan la urma dak tot m-au trecut toate transpiratiile pan acolo am spart 60 de E da am luat o groaza!

- 2 pantaloni lungi asa de bumbac de afara da gen training
- o bluza cu maneca lunga
- un set de 3 costumase de casa f frumi ptr vara (maneci si picioare scurte)
- 3 costumase f trendy de plaja
- 4 tricouri cu maneca scurta
- o pereche de pantaloni scurti

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Hai, ca am ridicat-o un pic in fundulet si vad ca s-a linistit...nu mai stiu cine zicea ca bb prefera sa stea mai mult ridicat...exact la fel si la mine, tace cand o tin ridicata, cum incerc s-o pun la orizontala cum se apuca de urlat...

...si inca ceva...mai fetele, bb-lina asta a mea sughite de rupe, mai ales dupa ce o ridic sa scoata aeru...face grr! apoi se pune pe sughitat si scoate un zgomot destul de puternic, de vomat nu vomita deloc, dar si sughitatul asta asa ma nelinisteste...si am uitat sa intreb medicul ieri...

Intre timp m-a sunat ioana_fota...e la spital cu bb. A zis ca a vomat dimineata foarte mult si s-a speriat si a chemat salvarea, iar la spital au internat-o pentru mai multe investigatii. Stiti ca a fost aseara medicul de familie si a vazut-o si a zis ca are rosu in gat si i-a dat sa ia nurofen si amoxicilina...zice ca febra n-a facut, dar a vomat destul de des, iar dimineata a pus capac. De la spital i-a spus ca e deshidratata...normal, de la atata vomat. Deja i-au facut 3 injectii, dar nu stie cu ce...au bagat-o intr-o rezerva si acum asteapta sa vada ce se intampla.
Sper sa fie bine...ca e asa micutaaaaa...are abia 2 saptamani, draga de ea. Ma sa se faca bine repede si sa vina Ioana cu vesti bune cat mai curand.

Apropos, de Miruna si David ce se mai stie?Nu s-a mai ameliorat situatia???
Ne in continuare si pentru ei...Doamne ajuta!!!

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

mai scriu unu' si ma opresc sa va astept

eu incap in haine, ok, chiar daca inca nu-s "lejere", ci dimpotriva, dar am constatat alta problema: unele nu-mi vin la sani. cum se poate asta, daca sutienele imi vin (un pic micutze, dar nu ma revars...)?? am ramas lata in umeri ori what?.
vroiam o rochitza anume sa imi pun si...pocneste peste sani. nu am chef de cautat/luat altceva...

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Norocoas-o...sanii mei din pacate revin la starea de dinainte de sarcina...stiti voi vorba aia...bubitze..ia-ti alifie de la farmacie ca-ti trec...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili...dam noi cafelutza....

am aj la zi...cu greu...

scuze de absentza....am fost dupa cortina si sunt cam supi. miercuri am fost in mall sa-mi iau ceva pt botez....am vz o rochie la tina r pe care s-o asortez cu un sacou de la mango....luat rochia....sacoul se vanduse. oricum acu nu-mi mai place rochia. astea erau mai casual....incercasem una mai eleganta....nr 40 aveti? hm...stiti...mai bine 42 ca nu intratzatzele....da 44? auziti voi 44.....44....m-a luat k capul. ce-i drept era de vina modelul k cea pe care am luat-o e 40.

cris.d...m-am gandit la tine....la vointza ta....pupici mami...cu muuult respect.

a pt masculi stiti unde gasesc sacouri casual? noi nu suntem genul 4 ace....in general puram blugi...asa ca tre sa gasim ceva casual-elegant...xxxl...

jiji e ok...incepe si el sa reactioneze la jucarii. sa rada...il distreaza cand ii recit...somnoroase pasarele...asta pt ca o spun haios....dar tot de 2-3 ori se trezeste pe noapte....am inceput sa-l alaptez mai mult la orizontala...k la cat suge ma termina la operatie...a descoperit k daca isi ridik la 90 picioarele si le lasa pe-o parte se duce k totul...asa k deja s-a intors....doarme putin ziia si nu sta mult singur asa ca tre sa balangai toata ziua.

io sunt un pic racita sper sa nu-l influentez..

sper sa intru mai des...ma doare spatele k adorm langa el can suge si nu-i tocmai f comod....trec ele toate...de s-ar duce odata k kg...offfff

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7, LA NAIBA, e de bine.....

pe mine lately ma mananca operatia de zici ca-i facute din piscaturi de tzantzari si e mereu roz rosiatic asa adica nu e ca o cicatrice alba....ale voastre cum sunt? si inca nu e cum am auzit...adik cat un fir d par...are o grosime pe taietura de 2mm tot e si cu crema nu stiu de cate ori pe zi sa ma dau
cand a prescris dr a zis numa aplicatii locale p cicatrice da nu de cate ori p zi, voua v-a zis de cate ori p zi sa va dati cu crema de cicatrice??? p prospect scrie de cateva ori p zi..io abia daca pun o data, dupa dus...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

M-am suit pe cantar... nu stiu cum se face dar la cat am bagat in perioada asta trebuia sa tzopaie acul ala.. (e electronic insa)

Deci, 1.79 si 65 kg... target 58kg, god help me!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

1.79 si 65 de kile si tot mai vrei sa slabesti? oricum, din poze se vede ca esti deja f slaba, dupa parerea mea umila...asa ca nu inteleg...de ce sa mai slabesti?...ca nu te simti bine asa probabill....dar nu stiu...nu cred ca e sanatos, serios...eu la 1.76 (cum imi scrie in pasaport..)-1.78 cum am eu impresia, arat scheletic daca scad sub 65.
a, buna dimineata tuturor!

mama lui STEFAN

cel mai bine ma simt la 56-58kg... am un fix sa fiu slaba... dar de cand am nascut imi plac dulciurile:D

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

si mie imi plac dulciurile da nu de cand am nascut ci de cand M-am nascut si io ce sa mai zic??? am 64kile la 1,67 io ma simt bine inte 52 si 54, dar in ultimii ani am fost mai des pe la 55,56...momentul 2 liniute m-a prins la 57...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

bebelusii pot visa urat? al meu azi-noapte mi-a urlat/plans de vreo 2 ori in somn. prima data m-am si speriat, a strigat...asa a sunat..s-a trezit, asta era pe la 12 si ceva, apoi , a adormit la loc, iar peste o ora iar a inceput sa miorlaie in somn. de data asta nu s-a mai trezit, dar parea f framantat mititelul, as fi vrut sa-l iau in brate si sa-l linistesc, dar ar fi insemnat sa-l trezesc si am renuntat la idee. of, sper sa nu mai faca asa, ca mi se rupe inima......poate il durea burtica? pe la 10 il luasera niste colici destul de usori, dar suficient cat sa il faca sa planga...si se uita mititelul cu ochii mari, in lacrimi de mi se rupea inima, si plangea....fara urlete, doar cu "aaaauuuuu....", si se uita insistent la mine probabil sperand sa fac ceva, ca deh, eu-s mama, iar eu mai mult decat sa-l mangai pe burtica nu puteam. a trecut repede partea asta, insa ieri am mancat un pic de varza si ma astept la un pic de show...sau poate nu.

mama lui STEFAN

eu cred ca viseaza ptr ca Yannis se mai stramba in somn sau se supara de-a dreptu si mai trage si un tzipat dupa fetze suparate....ma intreb ce viseaza asa urat? ca i-a luat careva biberonu de la gura??? si cand rad ce viseaza???? sani mari plini cu lapte.... fantani arteziene cu laptic???

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Am vazut ca discutati despre dormitul pe burta... Pustiu` nu poate dormi DECAT pe burta! Cand e treaz sta pe spate fara probleme, da din maini si din picioare, gangureste, rade la pereti, dar cand i se face somn incepe sa planga pana-l intorc pe burta, dupa care adoarme imediat... Nu m-am gandit niciodata ca i-ar face rau la coloana, singura grija era sa nu ramana cu nasul in jos si sa nu mai poata respira, dar am incredere in instinctul lui de supravietuire, asa ca-l las si peste noapte sa doarma tot asa.

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Onitza, multzam de idei. doua dintre ele au fost deja luate la alte okazii: lenjerie, expresor.

eu zic sa iti iei esarfa si sa ii dai copilului sa suga, ca el nu stie de ritualuri. eu la ana la fel, de a stat nasa cu degetul in gura ei toata slujba si tragea saracutza din el de il acoperea pe popa cu tzoncaitul. o alaptasem inainte sa plecam, dar... tot asa, avea 2 luni si baga intens si des.

bafta!

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

noi la nunta anu trecut i-am luat nasului un ap foto profi (vro 4-500 E parca a fost) ptr ca e terminat dup poze si nasei o geanta de piele de fitze (400E )

de Yannis

Mergi la inceput