Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Salut, I'm back!

Fetelor sunt ingrijorata!
Va cer parerea si apoi ma intorc la pg 4 sa recuperez, poate intre timp imi raspunde cineva!

Micutza mea doarme neobisnuit de mult in ultimile 2 zile si papa putin....oare are ceva? Febra nu are!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Fetele care sunt din Bucuresti...aveti cumva informatii privind targul de curatenie de la Romexpo care va fi intre 14-17 apr???
Cautam un aspirator cu abur performant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Lorex....daca ea prezinta o stare buna....cum ai zis...fara febra sau alte manifestari ciudate...nu cred ca e o problema...
Si noi am avut perioade de acest gen...dormit mult mancat putin si dupa o perioada....dormit mai putin si mancat mai mult...
Alterneaza perioadele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Buna dimineatza,
Azi am fost sa luam alocatia pentru nastere.
Saptama viitoare, banii de trusou. De ce oare tre sa fac alt drum? Nu puteau sa le dea pe amandoua odata?
Voua v-a venit alocatia copilului? Aia lunara?
Mie inca nu. Ar trebui sa-mi intre pe card dar nu a intrat.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

mie mi-au dat o data pt ambele si pt restul cam de cand sa ma uit in cont...se pare k in sect 3 fct bine...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Onitza, Cristies- spor la pregatiri, petrecere frumoasa, bebei linistiti si poze reusite sa ne incantati si pe noi

Noi pe 17 facem botezul...Plateea, unde ai gasit rame foto mici,mici??As vrea sa fac si eu asa marturii, dar nu stiu pe unde sa ma apuc de cautat, timp n-am prea mult...

de Maia Ilinca (29.01.10)

si noi tot pe 17 facem botezul, nasii sunt o matusa de a mea (sora mamei) si sotul ei. Nu ma agit sa ii fac cine stie ce cadou ca e de ajuns ca i-am cerut sa fie nasa pt matza (asta a fost cadoul)
eu mai am bombonele de la nunta (precizez ca nunta a fost anul trecut in iulie) pt marturii cam 2 cutii si nush ce sa fac cu ele.(stricate nu-s)
M-as apuca de marturii..dar mi-e ca o sa-mi ia mult timp...si iar nu o sa aprecieze nimeni munca mea

31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

ayanna, iti multumesc din suflet pentru raspuns , multi si multe pentru tine! M-am apucat deja sa citesc cartea, sper sa gasesc o cale de a remedia situatia. Sa-ti dea DD multa sanatate!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

ma felicit si pe mine pentru ingeniozitate - i-am legat un balon umplut cu heliu de maina - ce mai joaca, ce mai voie buna! s-a prins de smecherie si e vesel nevoie mare.

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Multumesc mult fetelor care mi-au raspuns referitor la febra dupa vaccin, iertati-ma ca nu nominalizez. ayanna, si noi am facut vaccinul la 10 dimineata si nu a facut febra decat un pic seara, nu si peste noapte sau a doua zi.

Azi Irina vad ca e cam maraita, vrea numai lipita de mine, daca se mai linisteste raspund din urma, mai ales ca am vazut niste pozeee...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna fetele!

Uite ca iar am timp de forumit spre uimirea mea...zgubilicea n-a facut deloc febra, a dormit foarte bine....e adevarat cu pauze de tzitzi o data la 3 ore (chiar si azi noapte), dar e foarte linistita...acum a papat si doarme iar. I-am pus comprese reci pe locul vaccinului ca e un pic rosie...apropos, cum evolueaza normal locul acela? e normal sa se inroseasca, sa se umfle, sau cum?...la noi are asa o pata rozie in jurul intepaturilor de vreo 5mm si se simte un pic tare locul acela daca apas. E normal?

Lorex ...si eu am patit cu bb-lina la fel...zile in care doarme mult si papa putin si invers, papa mult si doarme putin...Acum la mine e in perioada in care doarme mult si papa la fel de mult (de multe ori prin somn asa, scanceste si nu se linisteste decat la tzitzi si suge acolo incontinuu, dar cu ochii inchisi...nici nu stiu daca are ce suge ca sanii is moi, dar nu pare s-o deranjeze, ea suge de zor)...cred ca sunt perioade normale, or fi pusee de crestere sau cum s-or numi, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi...doar daca vezi ca situatia continua asa mai mult timp, eventual... la somnoroasa...

haircut...am vazut poze cu puiul mic...o scumpete ...m-am bucurat sa vad ca in poze e vesela si senina, ii place sa pozeze, e foarte expresiva...
Poza aia cu ghipsul m-a induiosat foarte tare......o mai vazusem mai demult si chiar vroiam sa-ti zic ca te admir pentru puterea si taria de caracter de care a trebuit sa dai dovada, mai ales ca nu a fost singura problema cu care te-ai confruntat in ultima vreme. pentru tine, ca reusesti sa treci peste toate...sa va dea dumnezeu multa sanatate si sa vii sa ne povestesti numai ghidusii de-ale zgubiliciului si lucruri placute.

Ruxita...ai scris un mesaj zilele astea, nu-l gasesc acum, in care spuneai ca bb suge putin, apoi lasa tzitzi, iar suge si tot asa...chiar m-am gandit atunci cand am citit ca parca vorbesti despre fii-mea.
Exact asa face si ea...la mine se si scanceste si vrea mutata de la o tzitzi la alta ca sa se linisteasca. Nu stiu de ce face asa, ce anume o deranjeaza, dar sunt momente in care fac naveta intre tzitzi la fiecare 2 minute chiar de cate 15-20 ori una dupa alta, pana cand intr-un final se apuca de supt klumea si adoarme. Nu cred ca e vorba ca nu am lapte pentru ca daca strang un pic iese in jet iar ea nici nu apuca macar sa traga, doar pune gura pe tzitzi sta un pic asa si iar trage capul inapoi si tot asa...

cris.dogarel ...mersi pentru aprecieri...ai dreptate si in ceea ce priveste rolul profesorului si foarte bine ai zis cu zicala aia:'nu ii dai peste sa-l hranesti pentru moment, ci il inveti sa pescuiasca ca sa se poata hrani singur si pe viitor"...foarte adevarat!!!
A....si am vazut pozele din Singapore...super, super...mi-a placut in mod deosebit prima, cea cu indicatorul 'southernmost point of asia continent'...foarte tare!...iar tu esti o draguta si mi se pare ca si acum arati la fel de bine, iar kg alea in plus de care te plangi nu prea se vad.

Auuuu...plange kupiluuuuu...trimit si mai revin daca ma lasa...poooooop la voi!

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Salut, I'm back!

Fetelor sunt ingrijorata!
Va cer parerea si apoi ma intorc la pg 4 sa recuperez, poate intre timp imi raspunde cineva!

Micutza mea doarme neobisnuit de mult in ultimile 2 zile si papa putin....oare are ceva? Febra nu are!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

ce inseamna neobisnuit de mult? si pitzu meu in unele zile doarme mai mult ca ma apuca si ingrijorarea, dar in altele mai putin - alaltieri de ex. a dormit pana la ora 14 ziua (de la ora 23 pana a doua zi la 14 evident cu pauze de papa si kaka), alteori a dormit mult la amiaza de la ora 14-15 pana la 19 -20...

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput