Nascuti in suflet , crescuti din inima - 4
Raspunsuri - Pagina 5
MihaelaAnca spune:
Multumesc pentru urari fetelor. Noi ne-am cunoscut copiii in 24 februarie. A fost dragoste la prima vedere si am stiut ca sunt copiii nostri. De atunci, ne intalnim in fiecare weekend, ne cam omoara drumul dar merita fiecare moment. Am asteptat reatestarea pentru 2 copii si dosarul a fost trimis la tribunal. Pe 18 Mai avem termen. Desi in comparatie cu cei 3 ani cat am asteptat pare putin, mi se pare cea mai grea perioada. Nu uit sa tai in fiecare zi o zi din calendar.
maruta007 spune:
Nu ma pot rabda sa le felicit pe proaspetele mamici, mai ales ca ambele asteptau de mult timp marea intalnire cu copilasii lor. De acum viata voastra va fi una implinita, veti trai fiecare clipa cu o anumita magie, fiecare moment din viata voastra de familie va fi maret.
Mamaruta mea are 1 an si 4 luni, este cea mai scumpa si draga din lume si nu ma pot dezlipi de ea nici o clipa. Doamne cum ne mai umple casa cu rasul ei frumos! Si fetelor, in fiecare zi ma trage de mana sa mergem la biserica pentru a pupa icoanele si aprinderea unei lumanari
Pentru toate fetele multe, multe si bucurie in suflet.
SoriLea spune:
Ce frumos ANCA
Cat au baietei tai?
Ai sa vezi cand se v-a termina, ca ai sa uiti totul, cu toate ca acum incep cele mai grele framantari.
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT
http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"
Mariaa spune:
Ce vesti grozave!!!
Felicitari mamicilor! Sa aveti parte de multaa fericire si de o calatorie de vis in noua viata pe care o incepeti impreuna!
mamica de Fluturas
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
simona14 spune:
Ce vesti grozave!Ma bucur pentru voi fetelor,sa va bucurati de minunile voastre si bafta sa finalizati cat mai repede.Asteptam povestile.
simo_75 spune:
multumesc pentru urari.
A fost greu dar a meritat.Dumnezeu a tinut cu noi si in saptamana lumintata de dupa Paste l-am cunoscut pe Alexandru care ne-a iubit din prima clipa.Un inger de femeie ne-a trimis la el si dupa un drum lung si obositor am vazut ca a meritat efortul din plin!Alex era pentru noi!!
Acum e acasa si inca nu ma pot trezi la realitate.Ma uit la el cand doarme si ii multumesc lui Dumnezeu si doamnei care a avut o inima mare pentru minunea care a facut-o pentru noi.
Asteptam acum citatia pentru incredintare.
El evolueaza bine alaturi de noi si desi e de putin timp cu noi avem impresia ca ne stie de cand lumea.
Deja e gelos daca pup alt copil,vine la mine si imi spune la ureche sa-l strang tare in brate si sa nu-i dau drumul.Eu ii spun ca nu -i voi da drumul niciodata si incerc sa-i explic ca ceilalti copii au mamele lor si eu ii pup ca ii simpatizez dar de fapt el e puiul meu drag .Sta ,asculta si intelege.Il pup de o mie de ori si ii spun-uite pe ei ii pup doar odata dar pe tine de 1000 de ori..si atunci incepe sa rada .Zambetul lui ma face sa fiu in al 9 lea cer.Faptul ca-l vad fericit...e totul pentru mine!!atat imi doresc de la el,sa fie fericit alaturi de noi!!
o sa revin cu vesti cand mai am timp/
va pup si va multumesc ca ati fost alaturi de mine si la bine si la rau.
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
gabi_99 spune:
simo_75- parca am vazut cu okii mei cu il pupi pe micutz...heheh....din vorbele tale radiaza fericirea! ma bucur mult!!! sa va ajute DD sa trecetzi cu bine de toate procedurile!!!
gabi
MihaelaAnca spune:
Simo,
Sunt foarte fericita pentru voi , asa cum sunt fericita ca si noi ne-am gasit copiii. Zilele de weekend pe care le petrecem impreuna sunt minunate si abia asteptam sa treaca saptamana. AMR 18 zile pana la incredintare.
MihaelaAnca spune:
Fetelor,
am o intrebare pentru cele care au adoptat copii mai mari: cum ati abordat problema schimbarii numelui de familie?
sunnyday07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MihaelaAnca Fetelor, am o intrebare pentru cele care au adoptat copii mai mari: cum ati abordat problema schimbarii numelui de familie? |
In ceea ce priveste copilul?
Sa-ti spun cum a fost la mine, respectiv sa zicem ca pe mine ma cheama Ionescu si pe copilul meu Popescu.
La gradinita veche o strigau pe nume de familie , pentru ca erau 40 de copii intr-o grupa si erau mai multi cu acelasi prenume. Asa a fata mea spunea "ma cheama Ana-Maria Popescu, Popescu este numele de gradinita ".
Cand s-a mutat la mine am schimbat si gradinita si acum este Ana la gradinita. Cand a invatat sa spuen numele meu complet am inceput sa-i spun ca o sa i se schimbe si ei numele "de gradinita", n-o s-o mai cheme Popescu ci Ionescu. I-am explicat ce indeamna nume mic si nume de familie si ca in general (exista si exceptii) membrii unei familii poarta acelasi nume.
Inca n-am ajuns sa avem noul certificat de nastere, dar in timp a inteles despre ce-i vorba si acum uneori spune ca o chama Ana-Maria Popescu, alteori Ionescu.
La noi a fost mai greu pentru am renuntat si la un prenume, pentru ca inafara de Ana-Maria mai avea inca unul. La inceput i s-a parut ca pierde ceva, dar apoi a zis ca e mai bine doar cu Ana-Maria .
Succes!