Nascuti in suflet , crescuti din inima - 4
Raspunsuri - Pagina 4
SoriLea spune:
F E L I C I T A R I I I I !!!!!!
Simo_75 si MihaelaAnca, ma bucur mult pt voi sa fie intr-un ceas bun sa aveti o viata frumoasa impreuna...si asteptam povestile
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT
http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"
simo_75 spune:
mihaelaanca- FELICITARI! SA VA BUCURATI DE CELE DOUA MINUNI!!
sI NOI ASTEPTAM PASUL NR.2 INSA SUNTEM HAPPY.DUMNEZEU NU NE-A LASAT SI DATORITA UNUI INGER DE FEMEIE NE BUCURAM DE O MINUNE LA NOI IN CASA !!sa fim sanatosi cu totii si sa pasim alaturi de ei in viata!!
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
maimutzak spune:
Simo_75, ce mult ma bucur pentru tine! Asteptam de mult vestea asta minunata!Simteam eu ca se va intampla! Sa fiti fericiti alaturi de puiul vostru !
MihaelaAnca, ce primavara frumoasa si pentru voi!Doua floricele deodata!
Va pup si ma bucur pentru voi si retraiesc si implinirea mea de acum 2 ani!
asi spune:
Felicitari Simo si MihaelaAnca pentru implinirea visului vostru!
Ce vesti minunate!!!!
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
dpluhovici spune:
buna fetelor,
Simo 75,si tu MihaelaAnca ce vesti minunata ne dati, sa va traiasca, sa va bucurati de ei si ei de voi.
se pare ca primavara vine cu multe vesti bune
irina_g spune:
Simo 75 pe Alex si mamica lui.
Bafta sa finalizati cat mai repede si fara surprize neplacute pe parcurs.
Irina si Mihai
irina_g spune:
Citat: |
Buna fetelor, Nu prea am avut timp sa intru pe forum pentru ca la noi primavara a venit (in sfarsit!!!!!!!!!!!!) cu 2 minuni, doi baietei minunati. Avem termen de incredintare in 18 Mai. Sa aveti o primavara frumoasa |
Felicitari MihaelaAnca pentru minunile tale, sa te bucuri de ei si bafta pe 15 Mai
Irina si Mihai
gabi_99 spune:
...shi uite asha, la noi aici, primavara se numara de asemenea bobocii...heheh.... Simo 75 si MihaelaAnca - sa va traiasac boboceii
gabi
gabi_99 spune:
simo_75- nu ma pot abtzine...am inkis computeru' shi l-am deskid din nou, doar sa scriu inca o data cit de tare ma bucur...am doar 1 an de cind activez pe forum, dar am citit poveshtile tuturor, de la infiintzarea subiectului....cind citeam postarile tale, care erau oglinda descurajarii, speram la aceasta zi in care sa ne spui ca avetzi copilul acasa!!! DD ne ajuta pe totzi sa trecem de toate ingrijorarile shi ashteptarile.....sa intri in continuare pe forum, sa incurajezi pe aspirantzii la statutul de parinte , asha cum shi noi, la rindul nostru, am avut aici umeri destoinici shi rabdatori shi ureki shi suflete deskise pentru a ne suporta cind eram nesuferite in supararea noastra.......asta incercam sa itzi spun acum citeva luni....cind ashteptai tu sa se traga in tine cu pietricele, pentru ca erai suparata taaare: aici ne strigam shi bucuriile shi supararile...kiar daca nu este mereu timp sau dispozitzie de scris , nu se poate ca cineva care a trait bucuria de a deveni parinte impreuna cu grupul de suport de aici sa nu citeasca poveshtile in continuare, sa nu intre pentru a da un sfat, a acorda sprijinul pe care , la rindu-ne l-am primit!
Sa va traiasca Alexandru, sa fitzi sanatoshi sa-l vedetzi mare...shi ashteptam povesteaaaaaaa!!!!
gabi