Nascuti in suflet , crescuti din inima - 4

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

ADUNAREA Mamici cu pui mai mici sau mai mari!
Haideti sa ne cunoastem si sa-i lasam si pe copiii nostri minunati sa se cunoasca.
Ce ziceti sa ne intalnim maine in Parcul Tineretului?
Nu am mai organizat o intalnire de... peste un an, parca.
Va fi cald si frumos, o zi superba de inceput de vara.

Unele dintre voi aveti deja nr meu de telefon, cele care nu-l au... facem schimb, la cerere, pe PM.

Cine raspunede prezent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Buna ziua tuturor!

In primul rand as dori sa felicit noile mamici - va doresc fericire si liniste alaturi de ingerasii vostri!

Vreau sa va anunt ca ne-am depus si noi dosarul,am trecut de testele psihologice si astazi avem primul curs.

M-am cam demoralizat citind subiectul cu adoptia -un cosmar dar sper sa-mi treaca repede cu ajutorul vostru si citind bineinteles povestile minunate si fericite a intalnirii fiecareia cu copilul ei.

Vroiam sa va interb daca un copil se afla in plasament dar inca nu are deschis dosarul aveti idee cam cat dureaza pana se finalizeaza si este declarat adoptabil?
Sau exista posibilitatea de a-l lua inainte de finalizarea dosarului?

Va multumesc si va doresc un week-end minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

vezi aici:

http://www.adoptiiromania.ro/procedura.aspx

(daca nu se deschide direct, mergi pe
http://www.adoptiiromania.ro/index.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1
si apoi in stanga pe Utile\Procedura de adoptie)

DGASPC depune o cerere catre instanta; pentru deschiderea procedurii de adoptie dar abia dupa ce are dosarul complet, aceasta insemnand ancheta la familia naturala. Atentie! ancheta de la serviciul adoptii nu de la serviciul plasament. Ancheta de la serv plasament s-a efectuat cand a fost dat copilul in plasament.
Deci timpul se compune din 2 parti:
-cel in care se completeaza dosarul cazului si care nu stiu daca e reglementat prin lege sau depinde de fiecare DGASPC
-cel impus de termenele de la tribunal dupa cum reiese din schema de pe site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Mihaela, la noi totul a venit de la sine. Dupa ce le-am adus acasa le-am explicat ca acuma suntem o familie. Ne-au intrebat cum ne cheama pe noi le-am spus care este numele nostru de familie. Atunci le-am spus ca acuma ca suntem o familie fericita si pe ele o sa le cheme la fel. S-au bucurat foarte mult si au acceptat imediat. Acuma cind le intreaba cineva cum le cheama imediat se prezinta cu noul nume. Andreea la inceput se prezenta numai cu numele de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Eu as fi incantata sa ne cunoastem , mamici si pitici, dar Sabineta, tu nu ai PM activat, cum luam legatura???
Nu mai raspunde nimeni PREZENT

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT

http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"

Mergi la inceput

Nu il am activat? Dar primesc si trimit PM-uri... Bine, acum imi si spune ca se lucreaza pe acolo pe la mine... poate asta e cauza. Dar puteti sa-mi trimiteti mailuri... din bara de sus...

SoriLea ti-am dat eu PM. Ma bucur tare ca te-ai hotarat sa vii. Cine ne mai insoteste maine in parc?

Cine nu vine, nu vede poze cu frumusetile noastre jucandu-se impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaAnca spune:

Fetelor,

Multumesc frumos pentru sfaturi. Sunt sigura ca duce ce copiii vor veni acasa se va rezolva problema. Sa aveti un weekend frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Salutare la toata lumea!

Imi trimite cineva si mie pr PM adresa si parola mail-ului comun pt a va vedea si eu minunile?

Multumesc,

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Buna fetele,
Nu am stiut la ce rubrica sa scriu asa ca scriu aici
La multi ani tuturor taticilor si viitorilor tatici, azi 5 Mai - ziua Barbatului
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Irina sau diminutive ale numelui pt ca azi e Sf irina
si mamicile si puii lor

Irina si Mihai

Mergi la inceput

La multi ani (cu intarziere) Irina!

Claudia72, SoriLea - daca aveti mai mult timp, povestiti/aratati voi ce frumos ne-am jucat duminica in parc

Poate asa convingem mamicile sa-si scoata puii din ascunzatoare

Va pup rapid ca sunt la job

Mergi la inceput