Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (383)
Raspunsuri - Pagina 4
carpatina spune:
Valentina, multa sanatate Alexandrei! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Roxali,
, iti doresc sa gasesti cat mai curand soarele care sa-ti incalzeasca sufletul!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
valentina_22 spune:
Simona, sincere condoleanta si Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Greyeras, felicitari pentru inscrierea Adelinei la gradinita si succes in acomodarea fetii.
Teodora, am vorbit si eu la fiica-mea la gradinita, unde tin sa mearga si Andrei al nostru si mi-au spus ca se fac inscrieri in mai. Am observat insa ca pe la alte gradinite se fac deja preinscrieri.
Cu "darul" tot ce este posibil. Mi-e mi-au cerut pentru cresa lui Andrei 300 euro. Normal ca mi-a picat fata si am facut cale-ntoarsa. Acum astept raspun din alta parte, unde e mai subtirel si sper sa fie cu noroc.
Multumim tutor pentru grija si cuvintele frumoase. Alexandra nu a mai varsat azi-noapte, insa ca sa nu uit,mi-a facut o "surpriza" de dimineata. Totusi refuza in continuare sa manance. Ieri nu a papat nimic,astazi, ma chinui de o ora sa o conving sa manance o crocheta. Vad ca o molfaie acolo. Astazi vreau sa-i dau supita de regim, macar daca ia cateva linguri si ma declar multumita.
In rest vreau sa zac toata ziua. Enterocolita asta a fetii,m-a rascolit rau de tot, nu am pus geana pe geana de 2 zile de teama sa nu se innece cu voma in somn si pic de-a-n picioarelea. Andrei ma ia de buna, desi pare mai cumintel vrea si el partea lui de atentie. Abia astept pranzul sa-i culc si sa ma bag si eu in pat langa ei.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 I-au pus diagnosticul de gastroenterocolita acuta. |
Sanatate multa! Sa ai grija sa nu ia si Andrei, ca asta va mai lipseste. Mai, dar mereu se ingramadesc chestii neplacute la voi! Uite, un
de incurajare.===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Roxali, sunt sigura ca o sa vina primavara si in sufetul tau! Putere!
Papanash, condoleante!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
bernix spune:
Hristos a inviat, dragele mele!
papanash, sincere condoleante! Stiu tare bine cat de ravasitoare este moartea/inmormantarea, ca tocmai mi-am inmormantat bunica scumpa, plecata in cealalta lume in ziua de Paste.
valentina, sanatate multa Alexandrei! Te caut io imediat ce se face fata bine ca mi-a ramas gandul la gentutele lea!
valentina_22 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Sanatate multa! Sa ai grija sa nu ia si Andrei, ca asta va mai lipseste. Mai, dar mereu se ingramadesc chestii neplacute la voi! Uite, un de incurajare.=============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
si multumim. Da asa este numai "zile fericite si cu soare" in ultima vreme. Si in special am observat ca mi se intampla asta ,ori de cate ori pleaca sotul de acasa.Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
mandarinutza spune:
Papanash, sincere condoleante.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 23s+ 
Poze
bernix spune:
Bun venit, Alexia Briana! Felicitari, Yaia si tati de delfinasi! Refacere rapida nu mai zic, ca-mi pare ca toate sunt la locul lor!
Luy, felicitari maxime pentru vestea buna! Te imbratisez strans si-ti doresc o sarcina usoara si un copil sanatos si la fel de reusit ca Maria!