Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (383)
Raspunsuri - Pagina 3

mihailescu teodora spune:
Iubitele,a inceput inscrierea oficiala la gradinite?
Eu am tot sunat,dar mi-au spus ca se va anunta la TV data inceperii inscrierilor .Am fost si personal,marti,fara sa-mi dau seama ca e vacanta ,si m-au intampinat niste lacate mari pe poarta!
Mi-e asa de tarsa sa ma duc cu ,,saru'mana'' pe la directoare.....
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

greyeras spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cecilia L Greyeras, felicitari pt gradinita, sper sa fie ok cu acomodarea, pana in septembrie mai este timp de pregatire...la gradi de stat sau particulara?...........aaaaaaaa bafta la bb2. ![]() |
Multumesc Cecilia si eu sper sa fie ok cu acomodarea. Este gradi de stat, dar una foarte buna si ceea ce imi place este ca e si foarte curata, are o curte foarte mare cu loc de joaca si este la 5 min de casa.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

citat din mesajul lui Roxana_G Cumatra, azi ai telefon? Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Am cumatra!Di ce?

Teodora ,cea mai fericita

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

greyeras spune:
Teo nu a inceput inscrierea oficiala, cred ca depinde de politica fiecarei gradinite, dar e cazul de tatonare si cred ca "saru'mana" la directoare nu este suficient. Intelegi tu.....
Cecilia as vrea un bb2, dar va trebui sa mai astepte.

greyeras spune:
Valentina sanatate Alexandrei, imi pare rau ca aveti mereu probleme.

citat din mesajul lui greyeras Teo nu a inceput inscrierea oficiala, cred ca depinde de politica fiecarei gradinite, dar e cazul de tatonare si cred ca "saru'mana" la directoare nu este suficient. ![]() Cecilia as vrea un bb2, dar va trebui sa mai astepte. Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) ![]() |
Inteleg prea bine...

Cat e scorul?Mai mult de 100 E?

Teodora ,cea mai fericita

Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii