Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (383)
Raspunsuri - Pagina 2

valentina_22 spune:
Bun venit pe lume David Andrei!
Bun venit bebe David Andrei! Sa cresti mare si voinic! Felicitari parintilor! Mamicii refacere rapida si mult, mult laptic!
Mari, sanatate multa tuturor!
Carpatina, sanatate micutei
Roxana, sanatate lui Andrei
Teodora, Andrei a crescut cu Milumil pana pe la 1 an si 3 luni, apoi i-am dat lapte de vaca, de preferat Zuzu albastru. L-a tolerat f bine, inca din prima clipa. Acum este nelipsit de la micul dejun, iar seara doar uneori mai bea o canita.
Erina, duphalac a mers foarte bine la Andrei, sper sa dea rezultate bune si la voi.
Alina, frumoase planuri de vacanta.
Eu sunt foarte suparata si foarte obosita.
Ieri am dus-o pe Alexa la gradinita. In mod normal la pranz aveau doua feluri de mancarica plus un fruct la masa. Din ce mi-a spus fata ieri au avut o amarata de felie cu unt si ceai, iar la pranz doar un orez alb cu niste chestii rosii(am citat-o pe Alex). Atat.
Abia astept ziua de luni sa merg sa cer explicatii.
Incepand de la miezul noptii nu am mai avut liniste. Alex a inceput sa verse, dar varsa numai suc gastic. S-a chinuit mititica asa pana dimineata. Am facut noapte alba ca sa o pazesc, deoarece o lua voma numai in somn. Ma gandeam ca ar fi o indigestie cauzata de mancarea de la gradi. De dimineata a inceput sa verse din ce in ce mai rau,plus ca s-au instalat si scaunele diareice. Am plecat imediat la spital. Nu va mai spun ce telenovela am trait. A varsat de n ori pe drum. I-au pus diagnosticul de gastroenterocolita acuta. Avem regim si tratament. Cu toate eforturile mele nu a vrut sa manance nimic astazi , a cerut doar apa sau ceai. I-am dat putin si des cum mi-a spus medicul. Acum extenuata, vad ca a adormit. Mi-e asa o mila de ea.
Cand ne-am intors acasa de la spital a vrut sa stea putin in parc. S-a asezat cumintica pe o bancuta si se uita la toti copilasii care se jucau. Mi se rupea inima cand o vedeam asa si ma simteam/simt asa de neputincioasa...
Sa speram ca ziua de maine va fi mai buna pentru noi. Ma bucura mult faptul ca nu a mai avut nici un scaun diareic de cateva ore bune, dar parca mi-e si frica sa ma si bucur.
Andrei saracul parca intelege ca nu-i a buna si sta cumintel , nu se mai alinta ca inainte si nu mai face mofturi.Acvum fug sa-l culc si pe el si sa incerc sa o trezesc pe Alex ca sa-si ia antibioticul.
Pupici fetelor si aveti grija de voi si de puiutii vostri.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Roxali spune:
Tot vrand sa recuperez am ars pastaile...
Primavara si la noi, dar nu in suflete(ptr cei mari)...
Juniorul a terminat vacanta si are de tras tare inca vreo 3 saptam...teste, verificari orale , nu mai zic fotbalul (a inceput campionatul!)
Pitica e din ce in ce mai motzata...ca toate fetitele

papanash spune:
............................................................
Mama de papanas Andreiutz

papanash spune:
multumesc inca o data din suflet celor de-aici, care au intentionat sau au reusit sa ne ajute, atunci cand socrul meu avea urgenta nevoie de sange. A insemnat mult pentru noi, am reusit sa-i mai prelungim putin sederea pe langa cei dragi.
De azi e intr-o lume mai buna !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Sabina spune:
Papanash, condoleante. Valentina, sanatate Alexutei. Noapte buna tuturor.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo

cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash multumesc inca o data din suflet celor de-aici, care au intentionat sau au reusit sa ne ajute, atunci cand socrul meu avea urgenta nevoie de sange. A insemnat mult pentru noi, am reusit sa-i mai prelungim putin sederea pe langa cei dragi. De azi e intr-o lume mai buna ! ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ![]() |
condoleante.

Cecilia si

cecilia L spune:
Valentina, sanatate multa. si ceai pentru doritoare, o zi buna si fara stropi de ploaie.
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)

mihailescu teodora spune:
Buna dimineata!
Papanash,multe condoleante!
Offf,tare greu v-a mai incercat viata in ultima jumatate de an!!!
Doamnele mele dragi,multumesc pentru multitudinea de raspunsuri privitoare la laptic&paparica!
Am remarcat meniul foarte bogat al Antoniei!Felicitari Mandarinutza pentru asa bucate alese!
Teodora ,cea mai fericitade
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Erina spune:
Simona, sincere condoleante! Sa il odihneasca Dumnezeu in pace.
P.S. mi-am dat seama imediat ce am vazut cintecul. Cred ca ai sufletul ravasit. Putere draga mea tie, sotului si intregii familii.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle