LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *192*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ce frumos si delicat este victoras.in poza cu coditele juri ca-i fetitza.maria mea l-ar invidia pt minunatiile alea de codite.dar are si poze in care e baietel in toata regula gata gata sa-i ajunga din urma pe "colegii" lui.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna seara!!!

LA MULTI ANI NATALIA si Nicholas!!!

LA MULTI ANI AMALIA, RADU STEFAN, PETRU!!!

Multe si multi pentru mamici!

Greu v-am prins din urma Am vazut muuuuulte poze, dar ultimele care mi-au ramas in minte au fost cu frumusetile de copii Pisilinca si Victoras . M-am bucurat tare sa-i vad caci sunt mai scumputi la vedere

David este in continuare racit. Si cand zic si ca este mai bine, iar o ia de la capat Asa m-am saturat...de 1 saptamana si ceva nu ne mai trece si am amanat aproape 1 luna vaccinul (a 2-a doza de prevenar), sper sa fie ok.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

anaan, si eu am patit ieri o faza tare cu maria si un caine. stateam de vorba cu cineva, maria se uita la lumea de pe strada din carucior cand vad ca se apropie ceva de ea. in secunda unu, pun mana sa dau "mana copilului" de pe fata mariei, cand colo nu era un copil, era un "botic" de caine mare alb cu negru, care tocmai mi-o pupase pe maria.
ea era in delir, iar eu eram socata, nu-mi explicam cum s-a putut apropia atat de mult cainele ala. stapana a zis" ii place si lui sa se bage in seama". si
dupa aia am bine ca nu s-a intamplat nimic rau.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Asa, azi am fost sa ne luam incaltari. Cred ca o sa mergem desculti pana la liceu. Asa tipete si dat din picioare si lacrimi cred ca numai la vaccinul de la nu stiu cate luni am mai avut. Nu a fost chip sa-i pun ceva in picioare. Ne-a stiut tot magazinul!

Florinela, 3 milioane o pereche de tarlici?

Mai, sa-l vedeti pe barbatu-meu ce grijuliu e. Azi ii ziceam in magazin sa puna copilul pe jos ca poate nu mai plange si el nu si nu, ca-i murdata mocheta. Saptamana trecuta intr-un magazin l-a rugat o doamna sa-i dea nu stiu ce de pe un raft de sus unde nu ajungea si s-a oferit sa tina ea copilul in timpul asta. I-a dat obiectul, dar copilul nu i l-a dat. Cica daca il scapa?

Mergi la inceput

kea, legat de legume saa stii ca eu inafara de fasole boabe i-am dat aproape orice mariei. mai mult pentru degustare, restul papa mami.
azi am facut un bors de gaina (cunoscuta) cu zarzavat de iarna din conserva propie( ardei gras, rosii, telina, morcov, pastranac,patrunjel si verdeturi) si i-am dres-o cu ou de tara. a iesit super delicioasa ca am impartit castronul. ea imi dadea mie, eu ei.
visini eu i-as da in iaurt sau cum au zis fetele merg si in budinca la cuptor sau compotel(pe care-l poti blendui) in care adaugi ceva cereale.

oli, noi nu am facut niciun vaccin pana acum.pe carnetul de vaccinari cica se fac intre 13-15 luni.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

am si eu o problema de cateva saptamani.
parul meu era destul de ok pt cat de putin il ingrijeam eu(nu ma agitam cu stiu eu ce fel de masti si tratamente)
il intorceam cu peria, si de a doua zi statea foarte frumos, se alegeau suvitele si statea usor intors la varfuri( fara sa-l dau cu vreun produs de coafat sau ser)
de cateva saptamani il intorc cu peria, sta frumos un pic, dupa care zici ca varfurile is matura. zici ca-i electrizat. ma dispera.
sunt constienta ca e asa si din cauza uscatului la perie. uneori il uscam liber si tot frumos statea. potolit
sa caut ceva ser cu keratina? as vrea doar ceva pt varfuri.
posibil sa-mi trebuiasca si ceva vitamine ca-s la "bubuta" toate.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

mihaela, borsul il faci tu? Daca ma prind unde gasesc tarate as face si eu, ca tare imi e pofta. Cred ca i-ar place si la pui borsuletul.
Azi am cumparat doua iaurturi bio cu fructe. Dilema, eu stiam ca iaurturile cu fructe sunt niste porcarii, dar asta cica e bio. Exista porcarii bio?

I-am pus azi in papica praz. Maine ii pun si rosie. Ardei am uitat sa cumpar.

Mergi la inceput

PETRU

AMALIA SI RADU STEFAN

1 ANISOR!!!

pt mamici.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

mami shasaaaaaaaaaaaa, dai si tu un pahar de vin alb poate mai vin fete la un pahar de vorba.
joanna, inapreda, monnvas, si lista ar putea continua.
eu astept trezirea de la ora 2 a mariei
maine iar nu ma pot ridica din pat de la atata treaba prin casa.ma termina spatele.

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

kea, bors mi-a adus mama de la o matusa, dar mi-a promis ca o sa "umple" si ea. asa se zice la noi, ca "umple bors"

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput