LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *192*
Raspunsuri - Pagina 20
mihaelacg spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Ooo, si al meu e innebunit dupa pantofi!Adevarul e ca am cam trisat cand l-am pus sa aleaga de pe tava aia la dezmotare, ca, daca ii puneam un pantof si niste margele, teama mi-e ca destinul sau lua alta turnura Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Anaan spune:
Salutare!
Revenit din plimbari, spalat, hranit si culcat odrasla...si iata-ma la datorie!
Pisigri, bad cat!!!( de cand am vrut eu sa folosesc emoticonu' asta!)Ai tinut-o tu ascunsa pe minunea aia de Pisilinca...o frumusete de fetita, cu niste priviri de nu are nevoie de cuvinte, asa expresiva este!Fotografiile alea alb-negru m-au dat gata...asta in special http://s79.photobucket.com/albums/j157/pisigri/Ilinca%20nou/?action=view¤t=IMG_2517.jpg( dar si aia cu piciorusele, aia cu mainile voastre...).Mi-a placut si Motanul in verde, dar si elefantul imeeens...si de felinitatea dumneavoastra:ai o figura de adolescenta visatoare si candida!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Doranna, adica onorata cuscra, stai linistita, asteptam pozele ca doar, stii tu, iubirea-i "indelung rabdatoare"
Anaan spune:
Monnvas, de doctorit ma doctoresc la universitatea din Alba Iulia, coordonatorul meu a fost prof la Cluj(unde am terminat eu facultatea), dar acum e angajat la Alba, iar mie mi-a convenit asa, ca e mai aproape...
Stiu ca si tu esti filolog, dar din ce-ai mai postat si pe forum si pe blog, am dedus ca tu te doctoresti in lexicografie...sau ceva corelat cu asta
ramona7575 spune:
Am vazut frumusete de fetita Pisilica, cu un tort frumos ca ea, m-a impresionat la cate poze are in timp ce se joaca... Stefan al meu nu este deloc interesat de jucarii, sa bage cuburi in cutie etc....el baga totul la gura... am incercat diverse metode , orice ii dau in mana baga la gura... pasiunea lui sunt deschis / inchis usi si dulapuri, sa le auda cum trancanesc
Gata, i-am facut baita brotacului si mi-a adormit tare greu, eu am facut baie pe bucatele, mai am partea de jos asa ca va las...
Noapte buna !!!
mihaelacg spune:
aseara de bine ce m-am pus cu laptopul il brate si vizionasem toate pozele zilei mi-a dat maria desteptarea. iar m-a supt toata noaptea. azi dimi am cautat-o in gurita si am vazut doua gingiute de maselute umflate. cred ca vin maselutele
ma gandeam eu ce-i cu trezirile astea dese in ultimul timp, ce se mareste si se prosteste?
florinela, ce bine ca victoras este din ce in ce mai bine, faptul ca este foarte activ eu zic ca-i de bine.
al meu sot ma distrage de la scris ca-mi face masaj la talpi. cam la "misto" dar e bun si-asa. are o datorie veche la mine
aaaa...monnvas, cum adica "am "pacatuit" cu lapte la cafea". nu vreau sa-mi inchipui ce mananca tipa sau ce presupun dietele alea. eu nu-s de-asa ceva desi am kg pe burta.
da de mancare nu ma las. prefer sa ma apuc de sport dar sa mananc in continuare.
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
PETRECEREA MARIEI
MOTUL MARIEI
Anaan spune:
Si lui Andrei ii plac tot felul de vietati ( de furnici stiti deja); e incantat de cei trei caini ai nostri si are niste onomatopee specializate pentru fiecare dintre ei:Tessei( care e un rotweiller corcit cu husky)i se adreseaza cu "mmmmmm",lui Beni (corcitura la randul lui, caniche cu ciobanesc mioritic)ii zice "daddd",iar lui"the new dog"(asta nu stim ce este, ca l-am gasit eu calcat de masinasi l-am adus acasa si l-am oblojit si acum e ditamai dihania sanatoasa tun; n-are nume oficial ca barbatu-meu m-a facut sa-i promit ca-l dam, ca n-avem spatiu destul pentru trei lighioane mari,si sa nu ma atasez de el- au trecut sase luni si inca nu l-am dat)ii spune "isss". De altfel, the new dog m-a scos pe mine din fazele de igienizari excesive ale lucrurilor copilului si ale copilului insusi. Cand l-am gasit, v-am spus deja, era vai de el,credeam ca e pe moarte, nu se putea deplasa, picioare rupte, piele jupuita etc.Ei bine, intr-o zi,il pregateam eu tacticoasa pe Andrei de plimbare; duc caruciorul in curte, instalez odrasla in el si merg in casa dupa sticla cu apa si alte nimicuri. Aud eu ceva rasete, dar nu dau importanta...Ies, in sfarsit, si ce-mi vad ochii:preaspalatul si igienizatul meu copil era in culmea fericirii in timp ce the new dog(care nu reusise sa se deplaseze deloc pana atunci)il lingea cu entuziasm pe fata!Inutil sa spun ca odrasla n-a avut nimic dupa aceasta experienta, in afara ca a urlat din toti rarunchii cand l-am luat pe the new dog de acolo, iar the new dog din momentul ala a inceput sa se vindece cu repeziciune...
florinela79 spune:
http://community.webshots.com/album/577298328lOLckt
Am pus ceva fotografii recente cu Victor.
Va pupam!
Anaan spune:
Ce frumos este! Cred ca si tie iti spun o gramada ca e fetita.In masina de spalat e mortal. Sper sa mearga totul bine pentru voi de acum inainte!
Kea spune:
Salutare!
Pupam si noi cu drag sarbatoritii: Natalia si Nicholas!!!
Am admirat pe Ilinca si pe Victoras, amandoi buclati si frumosi.