LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *192*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Sunt foarte bucuroasa ca ne-a mai scris Florinela

Noi de pasti am fost la CLung, vreme superba, v+t non-stop pe afara cu trotineta/role, deci nici o baba nu a mai dormit in 2-5, cum scrie la bloc sa pastram linistea, sic, vorbeati de caini, bb3 nu-i e frica deloc, alearga dupa ei sa le bage mana in ochi si gura, doar cand il linge cainele nostru lup pe fatza, da un pic intr-o parte capsorul, de genul: eii, nici chiar asa mare iubire...

Olisoara vad ca iar e in corzi cu bosul, :(, dc e ceva cu ce te pot ajuta, ma suni, ok?

monvas starteaza "ior, next generation", poate macar acu om reusi sa ajungem, tare tare vreau!

Si din lumea minunata a jucariilor, ma suna azi prietena mea si-mi spune ca a luat o jucarie nostima pt bb3, cu success asigurat pt ca si fetitei ei de 3 ani i-a placut, eu raspund ca e ok, inseamna ca si v+t o sa se joace fascinati cu jucaria, prietena zice ca aaa, nu, nici chiar asa, merg la intalnire si aduc jucaria cu bile, lumini si ceva gel inauntru, gen caracatita, o pun la bataie, plec in bucatarie cu treaba, intreb dupa cateva minute pe tudor ce mai face bb3, tudor zice ca bine, se joaca cu jucaria, eu intreb aaa, si ii place? tudor zice ca da, cred ca da, simt ceva suspect, merg in sufra. Tablou: tudor ZBATEA fericit [SIIII fascinat jucaria], iar bb3, aruncat intr-un colt de covor, privea nedumerit. Si cuminte. Si parca numarand din ochi cate picioruse are caracatita. Din ochi si de la distanta. Caat de mult ii placea jucaria!!!
Si pentru next level, v+t au jucarii wekkinz, animale de plus cu corespondent pe web, si un singur plus il au amandoi la fel, un koala, restul difera. Ei bine, pt acest koala a trebuit sa manageriez muulte dispute de genul: koala asta e al meu, ba nu, ba da... Insa azi problema si-a gasit rezolvare, caci vine tudor si ma anunta fericit: in sfarsit am gasit cu ce difera koala meu de al lui veronica. Eu, extrem de curioasa, parca mi=ar fi spus vreun cifru secret: care e? Tudor: al meu e mai curat .

Pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

tu anca, e "viata" acolo la tine.
nu te plictisesti o clipa.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ma duc sa ma bag langa tati, si s-o pun pe domnisoara in patut, ca "troneaza" pe locul meu.
sa vedeti scandal acum.

nopate buna.

din 10 martie 2009, mami fericita de

GHIOCICA CU GHIOCEI

PETRECEREA MARIEI

MOTUL MARIEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anca si Chiti face la fel cu jucariile lui David. Prima data le testeaza ea. Dar David o priveste fascinat cum se joaca si mai incearca sa o imite. De fiecare data cand vine Chiti pe la noi ma intreaba prima data daca am mai cumparat vreo jucarie.

Miha cred ca ai o fata tare cuminte daca te lasa sa porti parul desfacut. Eu de cand am nascut stau numai in doada de cal cu el si asa m-am saturaaaaat, de nu mai pot. dar nu pot altfel, caci ma cheleste David. Ii place tare mult sa ma traga si de cercei, dar la astia nu renunt, caci sunt pasiunea mea

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

capitol Nou

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Monica, asa-ti trebuie :))
Eu alerg dupa vrabii si porumbei. Macar buldozerul tau statea intr-un loc...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Tocmai, ca nu statea Si nenea soferul s-a oferit sa-l ia in brate si sa-l plimbe...la volan

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

nici eu nu pot purta parul desfacut ca se tine de el ca-n tramvai
olga ai dreptate maria e o fetitza f cuminte dar mai putin papacioasa... lasa ca papa mama in locul ei

dragastoasa de

Mergi la inceput