LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *192*
Raspunsuri - Pagina 17
Anaan spune:
Offf, am uitat ce-i mai important:LA MULTI ANI PENTRU SARBATORITII DE AZI!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Imi pare rau sa spun asta, pisigri, dar esti de-a dreptu' nemernica si o mare egoista! Nici nu-mi puteam imagina ca asa frumoasa s-a facut Pisilinca, zici ca e o pictura, imi vine sa tzuc monitoru', chiar e .
Da, Bianca arata de 16 si tu de 19, haha, doua bone adolescente in parc cu copiii, sa-si faca si ele un ban de buzunar:P.
Deci asa cu Calin, e tanar si nelinistit nevoie mare...Sophiphi e tare precauta, n-ar da drumul la mini, Doamne feri. Am lasat-o in casa nesustinuta si ce credeti ca a facut? Si-a chircit degetele de la picioare, deci ea se tzinea cu degetele de parchet:)))
Florinela, bine-ai mai revenit pe la noi
Io tot ma minunez de cat de difeirti pot fi copiii intre ei, chiar nu inteleg de ce se incearca "inregimentarea" lor mai mult sau mai putin stiintific. Ca va ziceam de prietena mea din Italia: fetitza ei cea mica, ghiocica de aprilie si ea, e cumintenia intruchipata (asa sa va imaginati ca a mea e dracu' gol pe langa ea!), numa zambeste, e senina, nu-i trebuie nimic, doarme de seara pana dimineatza fara intrerupere de cand avea o saptamana (desi alaptata si ea pana la 9 luni), nu suporta sa fie cineva in camera cand doarme, doarme singura in patutz, singura in camera, se trezeste la 10 chiar 11!!
Eee, da' cea de 3 ani doarme si acum in pat cu mami si tati, a fost de mica o zvapaiata, nu dormea noaptea, nu manca etc Apoi daca fratii se deosebesc asa, ce sa mai vorbim de altii...
Ilies.Clara, da' pe unde umbli? Hai sa vad tu ce-ai facut cu carnea, le-ai dat ori ba, sa simt ca are si Sophiphi companie
Am editat ca asa scrisesem de parca am atentat la palinca SHASEI!!
(semneaza Ilinca-mai tare ca palinca:))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever
Monnvas spune:
Inainte sa recuperez, zic ca am vazut pozele de la intalneala (si mi-a luat ochii camasa Biancai, si eu am asa mare drag de hainutele nepaleze). Vazut si Mario cu antenutze si Ariana ghidusa. Mai caut poze, abia m-am incalzit.
Kea: https://www.echidnasontheloose.com.au/product.php?productid=16443 sunt mai multe sortimente, unele cu animalute, altele cu alte nebunii, noi pe-astea le avem.
http://cioburideviata.blogspot.com/" target="_blank">Monica mami de cu motoras http://picasaweb.google.ro/monica.vasileanu/BaiatDe1An#" target="_blank">CRISTIAN
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140267" target="_blank">(7.03.2009)
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Iooooo, cinica...? Va zic eu ca nu, sint numa grasa. Da azi se termina cozonacul (daca ma straduiesc destul) si intru si eu la cura in sfirsit. |
Si io tocmai remarcam ca ai slabit
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Monnvas spune:
Ma doar capul asa ca va . Vrea cineva intalneala in IOR saptamana viitoare? Luni dupa-amiaza?
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Floric spune:
Ilinca, sigur cea diun cap este alunitza. Cat despre cale de pe fata chiar nu stiu sa spun diferenta dintre aluna si pistruie. Dar cea de pe mana, chiar nu stiu daca e pistruie sau aluna. Mai studiez problema.
Am admirat pozele de la Maldavia. Superbeeeeeeeeee.Auziti, Bianca oare are buletin sau inca se prezinta cu certificatul de nastere??? Arata...Are Vladimir cu cine semana.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Ayla21 spune:
Pisigri, ma bucur ca te-am vazut in poze si pe tine si pe Ilinca. Are Ilinca niste trasaturi atat de dulci si de delicate, nu ar trebui sa o ti atat de ascunsa.
Luana - 14 luni+
Floric spune:
Ayla, ma indur sa spun si eu bine ai re-venit. Am vazut ca ai intrat o data, ai mai stat, iar ai mai dat un semn , ei dar acum...parca ai prins curaj (desi cred ca asta nu iti lipseste).
Luana e fata mare, ma uit cu drag la poze si pic pe ganduri.
Mai fetele, Rares cred ca are "sindromul anti-vaccin" (nu stiu daca exista dar il inventam). De ceva vreme, mai exact de cand a implinit 1 an, il tot programez pentru vaccin. Si ba nu e vaccin, ba cand e vaccin are el cate ceva, ba tuseste, ba baseste (adica diaree)...ca in bancul cela "cand fu Tica, nu fu Tache, cand fu Tica si fu Tache, nu fu tush la gaurica". In cazul de fata personajele sunt Rares si vaccinul. Ieri l-am programat iar ca am zis ca nu mai tuseste nu mai nika...si ce credeti de dimineata o diaree pe el de zile mari. Ei, na...iar fu tush la gaurica. Sper ca pana marti s aii treaca.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
alina.n spune:
Am intrat si eu pe fuga sa va multumesc pentru urarile facute .
Noi suntem in Italia de la Paste ,maine ne intoarcem in tara.
Naty a fost azi cam maraita,plangacioasa ..abia a reusit sa adoarma acum 1 ora . A facut si putina temp 38.1 ,cred ca ceva dintisori sunt de vina caci in rest pare ok....
Am luat motul si sa va zic ce a ales in ordinea preferintelor ei: telefon,parfum,masina(pe urma le-a incercat si pe celeletle-bani,pix,carte,chei) -
In rest suntem ok.
Pupam gasca.
_