LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *192*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Cu Joanna ce-o fi, ca mie mi-e dor de ea....

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Am fost afara si aerul asta dupa ploaie l-a doborat...doarme...inca avem 2 somnuri pe zi de la 12 - 13.40 si seara de la 18 - 20...aici distractia e mare ca mai adoarme pe la 23.30 - 12.30; si-mi incurca si programul de mese....care e oligativitatea noastra NR 1.
Pana acum nu am avut voie apa...decat ceai de menta...am sa intreb acum la dr....Eu cred ca lui i se face foame peste noapte ca beacam 450 ml de ceai...tzoncaie toata noaptea...dorme cu sticla de ceai in mana.
Eu cred ca da peafara cu pipi..pt. ca se ingreuneaza pempersul si cum el e slabut nu sta fixat si lasa loc...si iese pipi..folosim marimea 4 - din alea de noapte - portoalie punga, dar parca mai bune-s cele normale....oricum ma capiaza noaptea cand tb sa-l schimb de toate hainele...asa ca mai bine ma trezesc si schimb la doua ore jumatate pemparsul.

Mergi la inceput

Astazi am fost sa-i iau pantofiori...am zis ca daca tot suntem la faza de invatat sa mergem sa iau unii de piele ortopedici...BAI NENE CE PRETURIIIIIIIIII...3 mil, 2,9 mil...am gasit pana la urma la 1,7 mil (de la magazinul Piciul )- nu prea am timp de cautat asa doar ce e pe langa casa. In general de la miniblu si de la Piciul i-am luat.
Apoi i-am luat si niste tenisi rosii (cred ca sunt cam de fata, noi mai mult la masurile de fete ne incadram ca suntem mai slabuti)dar mi-a placut mult si merg la blugi.
Apropos de blugi ati vazut pe undeva bretele de pantaloni???? ca pe noi nu prea stau blugii...vin bine pe el aia de 6 luni dar sunt prea scurti...asca ca aia care vin la lungime sunt largi (avand si pempars si dres pe dedesupt).

Mergi la inceput

Ilinca, Novus...va salut si pupam printesele...Sofi si alexandra sunt preferatele noaste. Sofi are sant in barbie ca si noi, iar alexandra are niste ochi...oauuuuu (frrumosi ca si ai lui Victor )
Pe Sofi o mananci..."gogosica cu ciocolata si pudra de zahar dulceeeeeeeeee", cred ca daca ar fi am mea as musca falcute toata ziua.
Vicoras nu vrea sa doarma singur, s-a invatat cu mine(cei drept cam respiram unul prin altul...de cand a fost bolnavior cu greu ne deslipim), se lipeste noaptea ori de mine ori de taso si nu mai poti nici sa te intorci.... Cu imbracatul si schimbatul e jale, ma incrunt, tip la el, ii spun ca-l bat...pot sa fac ce vreau nu tine nicio amenintare...Tipa si el la mine "dea dea dea dea"...apoi imi zice "na na na" adica ma bate.

Mergi la inceput

la ultimul mesaj nu pre pricepeti nimic...:)))))))))))))))...s-a trezit scaloiul... a dat cu piciorul in tst..arunca mouseul.Mai nu are stamar 3 min sa zic ca 3 minute se joaca sau face ceva...nu prin cosul de gunoi fuge pe gresie..ajunge prin baie....tranteste...seara sunt LATA.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

la ultimul mesaj nu pre pricepeti nimic...:)))))))))))))))...s-a trezit scaloiul... a dat cu piciorul in tst..arunca mouseul.Mai nu are stampar 3 min; sa zic ca 3 minute se joaca sau face ceva...nu... prin cosul de gunoi, pe la dulapul cu incaltaminte, isi pune papucii nostri in picioare sau pantofi lui tasu, da din cap si zice ca e frumos" mai mai".. fuge pe gresie..ajunge prin baie....tranteste...arunca....seara sunt LATA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Maria Natalia, bebe de Alina.n

Nicholas Claudiu, bebe de Nicky09

dragastoasa de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Florinela, bine ca e vesel si energic si vioi. Si bine ca estimai optimista (si ai si motive sa fii). Sint sigura ca o scoateti voi la liman in curind, ca de-acu e baiat mare. Eu am vazut prin magazine pantalonasi de blug cu bretele sau salopete de blug; bretele separate nu, dar noi sintem...mai la tara. Cu papuceii ortopedici daca am retinut bine explica una dintre fete ca se recomanda in cazul in care exista deja o modificare a piciorului, care trebuie corectata, altfel sint suficienti cei cu talonet si care tin glezna.

Monnvas, am slabit eu intr-un fel, dar am ajuns la greutatea dinainte de sarcina si...aici m-am oprit; cred ca e nevoie de ceva efort din partea mea ca sa ajung la greutatea ideala, cu 10-15 kile mai la vale. Ma rog, eu ma bucur ca am scapat de cele 30 de kile din sarcina...de-acu ma pun pe munca pentru "detalii":))

Hai ca mi-am insusit criticile si ma duc si eu la compul lui tati sa incarc in album niscai poze cu Pisilinca. Sa stiti ca nu o tin ascunsa ca asa mi-as fi propus...pur si simplu ...nu stiu, toate admirati asa de ...entuziast ghioceii si ghiocicile...si noi ne simtim mai nebagate in seama. Si-atunci, decit sa ma intreb daca am copchil urit, mai bine nu pun poze deloc

Ayla, zi-ne (sau zi-mi) ca sinteti bine cu totii. Eu nu am de gind sa insist sa postezi mai des, pentru ca sint sigura ca o vei face daca vei avea chef.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

seara buna!

pt ca azi am fost singura de 2 ori afara cu iulia, acum sunt la "happy hour" asta inseamna ca 1h, de la 8 la 9, eu fac ce vreau iar tati are grija de fata am adoptat acest program de cand era iulia f. mica. Nu se intampla zilnic, mai ales in ultimul timp, de cand a mai crescut si ne intelegem mult mai bine cu ea, dar a fost perioada aceea, de la 3 la 7 luni, cand iulia a fost foarte dificila, plangea mult, vroia numai in brate si stand singura cu ea toata ziua, seara, cand venea tati eu eram deja ffff obosita si aveam nevoie de o ora in care sa fac ce vreau, sa ma ocup numai de mine

ana, pt cererea de prietenie
stiu ca am promis poze, dar n-am avut cand sa ma ocup

acum cateva saptamani, la scurt timp dupa revenirea mea pe forum, am scris un mesaj in care propuneam un concurs legat de lupta cu kilogramele; nu m-a bagat nimeni in seama, asa ca am editat textul si am scris altceva
acum vad ca de fapt sunt multe fete preocupate de asta, asa ca m-am gandit sa va scriu din nou...
am vazut mai demult la un alt grup de pe forum, facusera tabelas pe prima pagina, cate kg aveau si cat vroiau sa slabeasca; raportau lunar (parca asa imi amintesc); cred ca aveau si ceva premii, niste maruntisuri, nu contau prea tare, dar numai simplul fapt ca raportau din cand in cand era destul de motivant
noi, daca vreti, putem sa punem premiu o jucarie frumoasa pt bb, la care sa contribuie toata lumea

ce ziceti???

Mami fericita de Iulia-Alexandra (23 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

doranna, nu e rea ideea ta, dar eu cel putin nu ma bag :) ca nu prea ma motiveaza comparatiile. In plus stiu ca slabesc f greu, ma ingras f usor, fluctuez mult in greutate...ma rog, poate asta e mai putin important, dar dpdv psihologic nu e de mine.

se incarca si pozele...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput