LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *192*
Raspunsuri - Pagina 16
mababei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Si de Calin ce va tot mirati, pe mine de cand am vazut filmuletul cu el marshaluind in 4 labe la 7 luni, nu ma mai mira nimic din partea lui! Cred ca de l-ar lasa maica-sa ar face si bungee-jumping! Acum fug sa vad pozele de la Moldavia, ca inca nu le-am vazut! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 11luni Manole forever |
Oooo, dar a inceput deja! A sarit din patutz/tzarc, de la nivelul cel mai de jos, cu o lipie de saltea, de i se vede doar capul cand sta in picioruse. Il pusesem acolo sa se uite la desene animate cat strang eu urmele si urmarile alimentarii autonome. Si l-am auzit venind bodoganind pe hol. M-am intrebat cateva minute bune ulterior daca chiar l-am pus in tzarc sau am avut doar intentia. Avea doar o roseata pe gat si umar probabil de la rasucirea peste marginea patutzului.
Si se urca pe bratzul unui fotoliu relativ apropiat de comoda pe care sta TV-ul si incearca sa se catzere sus sau se ridica in picioruse in pat fiind si pleaca c-un strigat de lupta inainte, de-l prind in zbor cateodata la limita patului. Deci da, are intentii clare de bungee-jumping !
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
pisigri spune:
Iooooo, cinica...? Va zic eu ca nu, sint numa grasa. Da azi se termina cozonacul (daca ma straduiesc destul) si intru si eu la cura in sfirsit.
Da, Pisilinca are zulufi si da, Vladimir are o multiiime de par des si blond si tunsulica.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
mababei spune:
Se vede ca-mi doarme odorul si n-am nici chef de dat startul la lucrarile administrative de week-end. Astept sotul sa impartim atributiile!
Florinela, ma bucur ca ai intrat si ne-ai mai dat vesti despre voi! Sa ne dai si poze cu Victoras!
Karina multi pupici si sarcina usoara in continuare. Doamne, dar cand a trecut asa de repede timpul?!
pisigri spune:
Florinela ai grija cu ceaiul noaptea, la caria de biberon. n-ar fi mai buna apa?
Pampersu nostru e plin, dar nu a dat pe afara decit o data, cind nu era bine prins pe laterale....
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
mababei spune:
Gata, inca una si ma mobilizez sa iau in piept bucataria ca a facut sotul pizza aseara si cum sa zic... a fost cronica unui dezastru anuntzat. Dar pizza a fost delicioasa!
Uram sarbatoritii zilei:
domnisoara prim ministru Maria Natalia
italiano vero Nicholas Claudiu
pentru mamicile fericite Alina si Nicky
Anaan spune:
Buna dimineata!
Ne-am trezit la 9.30:Andrei a mancat si apoi s-a apucat de curatenie, acum e la tura a doua, ca-i pretentios
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
citat din mesajul lui mababei Daaaa, mare gospodar si de mare ajutor la casa omului. Dar mai ales in dulapul femeii! Priceput nevoie mare la reorganizat, regrupat,redistribuit! Si are aceiasi pasiune ca a maica-sii: pantofii! mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009 |
Ooo, si al meu e innebunit dupa pantofi!Adevarul e ca am cam trisat cand l-am pus sa aleaga de pe tava aia la dezmotare, ca, daca ii puneam un pantof si niste margele, teama mi-e ca destinul sau lua alta turnura
Anaan spune:
citat din mesajul lui mababei Oooo, dar a inceput deja! A sarit din patutz/tzarc, de la nivelul cel mai de jos, cu o lipie de saltea, de i se vede doar capul cand sta in picioruse. Il pusesem acolo sa se uite la desene animate cat strang eu urmele si urmarile alimentarii autonome. Si l-am auzit venind bodoganind pe hol. M-am intrebat cateva minute bune ulterior daca chiar l-am pus in tzarc sau am avut doar intentia. Avea doar o roseata pe gat si umar probabil de la rasucirea peste marginea patutzului. Si se urca pe bratzul unui fotoliu relativ apropiat de comoda pe care sta TV-ul si incearca sa se catzere sus sau se ridica in picioruse in pat fiind si pleaca c-un strigat de lupta inainte, de-l prind in zbor cateodata la limita patului. Deci da, are intentii clare de bungee-jumping ! mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009 |
Buuun...deci Calin escaladeaza tzarcul si lenevila al meu e tot la stadiul de catel....Mi-l si inchipuiam pe Calin cum venea el bodoganind
Anaan spune:
citat din mesajul lui pisigri Iooooo, cinica...? Va zic eu ca nu, sint numa grasa. Da azi se termina cozonacul (daca ma straduiesc destul) si intru si eu la cura in sfirsit. Da, Pisilinca are zulufi si da, Vladimir are o multiiime de par des si blond si tunsulica. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
. Ce sa-ti spun, grasa mai esti!Daca m-ai vedea pe mine...
Anaan spune:
citat din mesajul lui mababei Gata, inca una si ma mobilizez sa iau in piept bucataria ca a facut sotul pizza aseara si cum sa zic... a fost cronica unui dezastru anuntzat. Dar pizza a fost delicioasa! mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009 |
Las' ca finalitatea conteaza!