LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *192*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Apar si eu asa in miez de noapte.....ca in bancul cu "buhuhuuu ca e luna noua"
Mai citesc din cand in cand....asa cum imi permite timpul....
Nu stiu ce s-a intamplat cu fetele care intrau mai des: Ayla,Anca,Petra....sau poate au intrat dar nu am nimerit eu pe pagina?!
M-am uitat asa pe poze cu "copaceii"...asa ii spune mama lui victoras cand il incurajeaza sa faca pasi:"copacel mamaie, hai copacel"....frumosi toti.
Noi suntem bine, am trecut de 7kg, multumim Cerului a acceptat oezul...pe 15 facem vacinul(mi-e teama tare...sper sa-l calmez cu agocalmin), asteptam sa vedem ce mai avem voie in alimentatie.
Si copilul meu are crize de nervi, se enerveaza pe ceva si da cu el aasa cu nervi strange pumnii si tipa,sau daca vreau sa-l iau de jos sa-i schimb pampersul....se taraste si tipa, ne luptam sa punem pampersul...pana transpir.
Ma omoara o chestie.....si vroiam sa va intreb daca si la voi e la fel...de 3 ori pe noapte schimb pampersul, asata daca nu se pipi pe langa, am luat si alt tip de pempars, am luat din aia de noapte...se pipi pe el...sa iau mai mari?...Victor are7kg...dar la inaltime e ok cu cei de varsta lui...nu inteleg cum de se uda noaptea. Si il schimb pe la 2 pe la 5 si pe la 7 ca la 9-10 se trezeste....Bine bea ceai toata noaptea...a renuntat la suzeta ca la sanul meu, sa nu o vada, o arunca de zboara..in schimb toaca in dinti biberonul cu ceai...e drep ca ies niste dinti...ce apuc eu sa vad.....dar se pisolceste toata noaptea....Mai paptiti careva????????
Nu il multumeste nicio jucarie....cumpar de drag, ca-mi plac mie..dar Victor baga figurine intr-un borcanel, le scoate, le plimba prin casa...baga in sertare le scoate, il pune in dulap...si mai are treaba cu orice e incarcator...il apuca si-l plimba prin casa...
Si e mare gimnast, a invatat sa se dea singur jos din pat dar se tine bine cu mainile de patura cand coboara e asa haios...patutul lui are un hublou cu fermoar ...il deschid si ramane suspendat cu manutele de marginea patutului..apoi pune vf. de la picior si coboara si-mi zice "data" apoi aplauda - adica gata a scapat e destept.
Am sa mai pun poze imediat ce descarc..si am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Kea - eu stiu ca ai voie si rosie si praz in supa sa le fierbi...apoi sa le scoti.....(praz, ceapa nu au voie copii cu reflux, dau arsuri stomacale).Asta imi spunea dr. in cazul copilui maeu...daca e mai sensibil cu burtica...nu-i baga decat le fierbi in supa.
Stiu ca din alimentatie e bine sa nu lipseasca: legumele-radacinoasele(morcov,pastarnac,telina,patrunjel-fff bogate in vit C), dintre legume fierte, sufleuri si piureuri de dovlecel, cartof...lactatele foarte importante (branzica,iaurtul,unt....si laptele formula)-pt.calciu,ca fructe marul si banana- non pericol pt burtica, carnita de pui sau vita,ficatel de pui - pt proteina, la fel imp. in alimentatie sunt cerealele. Oul de ori pe saptamana.
Cam asta stiu eu(asa ce am auzit la dna dr. cand recomanda mamicilor)...supa de pui cu legume si orez in ea, sau taietei...
piure cu ficatel, perisoarede pui....in general din astea preparate in casa pe cat posibil pana pe la 3 anisori.
Va pup!
Merg la culcare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Buhuhu desi cine mai sta la ora asta treaza sa faca buhuhu si cu mine?!
La multi ani sarbatoritilor!
Gigelica multu ptr morcovel si multumim fetelor care si-au adus aminte de ziua noastra.
Am facut o mini petrecere, Bia a facut febra de ziua ei 38.7, ne-au iesit 2 maselute odata,a vomitat noaptea, asa ca numai sarbatoare nu a fost ptr mine.Tocmai ce scapasem de o raceala foarte puternica, m-am dat peste cap cu pregatirile si apoi cine nu se mai putea ridica din pat a 2 zi?
Am scapat si de vaccine cu bine de data asta, dar tot am luat de la gradi un virus, era epidemie exact la grupa mica si s-a raspandit in toata gradi.Febra, vomitat,agitatie, rosu in gat, etc.
Acum suntem bine, am inceput sa papam si mancare de la gradi,avem un singur somnic pe zi, ne mai trezim noaptea si pentru laptic de 2 ori.Chiar asa mai sunt bebei, ca mie tot asa imi vine sa le zic
care sunt pe formula si care se mai trezesc noaptea sa pape?
Avem 4 maselute si 7 dintani si ca de obicei nu stam locului o secunda.
Bebe 2 are program de gimnastica in fiecare dimineata.Cum o aude pe Bia ca se trezeste (ca noi facem taraboi la trezire mama, tata, baba, dada, gaga)incepe sa se miste, simt cateodata ca imi buta burtica din loc.
Are momente cand vine singurica , mai ales cand ne jucam impreuna si pune caputul pe burtica si facem impreuna mai, mai la bebe si apoi rade cu gurita pana la urechi, dar are si momente cand ma impinge peste burtica,adica nu stiu mult spus impins ci un gest "pleca si lasa-ma in pace".Mai este un picutz si intru in 30 de saptamani.
Ohoho gata ca m-am intins nepermis de mult si imi este un somnik.....

A si am vazut niste copilasi absolut deliciosi in poze.Superbi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Si eu ma declar dependenta de voi, cu toate ca nu am timp sa intru prea des, stau mai mult doar cand e sotul de munca de noapte si nu va percep ca pe ceva virtual, va consider ca niste prietene dragi , de aceea fac eforturi sa ajungem si noi la Sighisoara cu toate ca imi e cam frica de cum o sa se comporte Lucian la cei 500 de Km pe care ii avem de parcurs pana acolo.

Eforturile o sa va fie rasplatite cand ajungeti acolo !!!

Camere sunt retinute si in plus cateva asa ca nu e o problema pt cine se mai hotararaste sa vina

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Maria Natalia , Nicholas Claudiu

1 AN

Un buchet mare de pt mamici !!!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Alexandra s-a trezit la 08 sa fie sigura ca plecam la munte !!
Doar ca aici e o vreme urata, sper sa fie ok unde mergem !

Florinela, ma bucur ca sunteti mai bine si ca ai mai intrat pe la noi !
Despre pipi noaptea, ce sa zic si la noi e dimineata plin pampersul dar pe langa niciodata, noi folosim marimea 4+
Cand ai timp mai pune niste poze !

Karina, ma bucur ca mai semnat condica,asteptam si ceva poze cu voi

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Karinaaaa, 30 de saptamani, cand a trecut atata timp?!! Cand ziceai ca are program de gimnastica m-am gandit ca proasta:"ce? deja?!" Is inapoiata rau!
Simonapro, blondinul va fi un mare intreprinzator, 3 afaceri va avea: firma de transporturi, beauty saloon si fabrica de produse de papetarie Va avea mereu un as in maneca in caz de criza.
Cami, bine ca ne-ai mai delectat cu poze cu fata, ca erai cam restanta!
Ramona, da' tie unde ti-e burta aia de care te tot plangeai? Ca am cautat-o in poze si n-am gasit-o:P.
Floric, da' alunitzele alea nu-s cumva pistrui?...Sau sunt in relief?
Si de Calin ce va tot mirati, pe mine de cand am vazut filmuletul cu el marshaluind in 4 labe la 7 luni, nu ma mai mira nimic din partea lui! Cred ca de l-ar lasa maica-sa ar face si bungee-jumping!
Acum fug sa vad pozele de la Moldavia, ca inca nu le-am vazut!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Ramona, da' tie unde ti-e burta aia de care te tot plangeai? Ca am cautat-o in poze si n-am gasit-o:P.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
11luni
Manole forever

Of, of, nu imi mai aminti ca ma doare inima... am colacei vizibil prin bluza larguta (cred ca in poze aveam burta supta, daca va fac o poza , aveti cosmaruri noaptea)... am fost la tara de Paste la mormantul tatalui meu iar pe drum m-am intalnit cu cateva fete care mi-au zi "waw,ce bine iti sta mai grasuta, sa nu-mi zici ca esti gravida iar ?" (eu am fost aschie cand m-am maritat, 42 kg.la 166 cm,cand am ramas gravi 52kg., acum am 59 kg.multe puse la burtoaca). Nu stiu, trebuie sa fac ceva, nu prea mananc mult seara, nu am depus decat la burta, am picioare slabutze.

http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:

Super intalneala ati avut !!!
Frumosi si plimbareti toti !!
Abia astept intalnirea din toamna care va avea loc in nord ca sa mai cunoastem lume noua !!

Am implinit 1 anisor !

Asteptam si noi cu nerabdare intalneala nordica. Pe asta speram sa nu o mai ratam!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Concluzii postvizionare:
1. Calin e un umblaret in toata regula. Am folost prilejul sa-l admir si in celelalte poze: mare gospodar si el, face ordine din greu.O fi ceva cu copiii nascuti in 14...Mami si tati sunt doi zambareti; cu asa copil , cred si eu...

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Daaaa, mare gospodar si de mare ajutor la casa omului. Dar mai ales in dulapul femeii! Priceput nevoie mare la reorganizat, regrupat,redistribuit! Si are aceiasi pasiune ca a maica-sii: pantofii!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput