LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *192*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Pai ai ocazia la Sighisoara sa vezi o mica parte din gasca asa ca vezi cum faci sa veniti !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

[/quote]

Pai, deja imi utilizez toate farmecele femeiesti ( cate-or mai fi ramas) sa conving consortul de necesitatea stringenta ( parca-s Iliescu...imediat o iau si cu sinergia faptelor...)a participarii la intalnire, mai ales ca e intr-un loc care ne place la amandoi si e si aproape.El zice ca-i ocupat in perioada aia cu nu stiu ce eveniment, dar azi a zis ca macar la un pranz cu voi tot ma aduce, daca e atat de important...Continuam eforturile!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Le-am vazut! Super! Pe Mihaela (fotografa) am vazut-o prea putin. Dar Calin chiar ca merge bine, numai singur l-am vazut, nesustinut! Ilinca e o finuta si seamna cu mami ei si Vladimir asa cum il stim deja, neconformist.
Unde v-ati intalnit, ce parc era?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Pai, deja imi utilizez toate farmecele femeiesti ( cate-or mai fi ramas) sa conving consortul de necesitatea stringenta ( parca-s Iliescu...imediat o iau si cu sinergia faptelor...)a participarii la intalnire, mai ales ca e intr-un loc care ne place la amandoi si e si aproape.El zice ca-i ocupat in perioada aia cu nu stiu ce eveniment, dar azi a zis ca macar la un pranz cu voi tot ma aduce, daca e atat de important...Continuam eforturile!

Asa da !! Poate ramaneti si sambata seara, vezi cum faci

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Le-am vazut! Super! Pe Mihaela (fotografa) am vazut-o prea putin. Dar Calin chiar ca merge bine, numai singur l-am vazut, nesustinut! Ilinca e o finuta si seamna cu mami ei si Vladimir asa cum il stim deja, neconformist.
Unde v-ati intalnit, ce parc era?

Keutu cheliutu

Kea !
Este parcul dintre Mitropolie si Teatrul National. Am ajuns acolo dupa ce ne-a fugarit o tentativa de ploitza din parcul unde ne intalnisem initial ( acolo era si nisip pentru deliciul picilor),si pana am gasit noi o teresa acoperita ( adica pana n-am gasit noi o terasa acoperita) am zabovit o tzira ( de tot ) pe-acolo, pana la imprastiere!

mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ma retrag la ca maine trebuie sa fiu fresh, mergem la munte la o cabana si stam pana duminica iuhuhu !!!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Mihaela, iti multumim1Noroc cu tine, ca Pisigri ne lasa sa fierbem in suc propriu!

Concluzii postvizionare:
1. Calin e un umblaret in toata regula. Am folost prilejul sa-l admir si in celelalte poze: mare gospodar si el, face ordine din greu.O fi ceva cu copiii nascuti in 14...Mami si tati sunt doi zambareti; cu asa copil , cred si eu...

2.Vladimir e cum il stim: o shodenie mica ( nu va speriati de ardelenism, e de bine!!!), iar ai sai parinti se potrivesc perfect unul cu celalalt si emana asa o fericire...

3. Ilinca e o splendoare de copil ( iar sub caciulita vazut-am eu zulufi?!),ascunsa privirilor noastre de sadica Pisigri, care, oricat face ea pe cinica, se vede de la o posta ca-i o draguta si jumatate, nici gand de vreo matza turbata, iar Motanul pare asa un tip interesant, misterios...( ma opresc aici ca s-ar putea sa ma fi inselat in analiza strafundurilor psihologice ale felinei Pisigri si sa ma trezesc c-o gheara...)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Ma retrag la ca maine trebuie sa fiu fresh, mergem la munte la o cabana si stam pana duminica iuhuhu !!!

Am implinit 1 anisor !

Boierie curata!Sa va distrati fain!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Despre alunite nu stiu de unde vin dar si Petroi are una pe kurulet

IRITEOPETRU
New Life Is Born

aia-i sexy!

Mergi la inceput

Ma duc la citit si apoi la somn!V-am pupat!. Va urez o noapte fara treziri bebelusesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

LA MULTI ANI!

Maria Natalia

Nicholas Claudiu

si multe pentru mamici!

Cuscra Cami a meritat din plin asteptarea, Iulia e tare frumusica si mereu vesela. sa treaca durerea la dintisor si noi am patimit tare la dintisorul nr.7

Am mai vazut pe Stefan dezmotat, are niste ochi , de o sa moara fetele dupa el, si copilasii frumusei si jucausi de la intalnire.

Si eu ma declar dependenta de voi, cu toate ca nu am timp sa intru prea des, stau mai mult doar cand e sotul de munca de noapte si nu va percep ca pe ceva virtual, va consider ca niste prietene dragi , de aceea fac eforturi sa ajungem si noi la Sighisoara cu toate ca imi e cam frica de cum o sa se comporte Lucian la cei 500 de Km pe care ii avem de parcurs pana acolo.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput