LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *192*
Raspunsuri - Pagina 13
mababei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Hehehee...am un tonus, sa dau si la altii:) Ne-am intilnit cu Bianca si Vladimir si cu mababei si Calin, si fireste cu taticii din dotare. Ce sa zic? Calin merge de parca asta ar fi facut toata viata, Vladimir este un zimbaret si un vesel si are niste ochi atiiiit de albastri; s-au jucat toti 3 cu mingea ( a se citi au mers in 4 labe si si-au luat unii altora mingea in brate), au patrulat freestyle dupa posibilitati prin parc, au gustat pamint si frunze :)) iar pe Vladimir am zis ca il "inchiriez" pentru orele de masa (macar) ca nu mi-a venit a crede cind el si fiica-mea stateau fiecare in caruciorul proprietate personala si bobinau mincarea din dotare, dindu-si unul altuia capace de borcan si jucariile (lui Vladimir). Mihaela e o mamica tare draguta, dar de ea nu scriu prea multe ca noi ne stiam deja; de Bianca ce sa zic...? Ca arata de 16 ani si e veselia intruchipata. Tare mi-e ciuda ca o "aveti" voi fetele de Bucuresti...dar ii mai asteptam la Iasi. Iar fiica-mea, care in general e circumspecta cu strainii...s-a "amorezat" de tati Robert, la care s-a hlizit cu chicoteli si pe care il tot arata cu degetelul..si l-a mai si aplaudat. Ca sa fac un rezumat, tare bine mi-a priit intilnirea asta, si chiar daca picii nu prea au rabdare sa stea intr-un loc ca sa ne conversam in liniste, faptul ca am avut si taticii cu noi ne-a oferit cite un ragaz de schimbat doua vorbe. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Dovada aici!
Ma declar fermecata de ochisorii albastri ai lui Vladimir si topita dupa zambetul ghidus al Pisilincei! Super mamici, tatici pe masura! Solicitam repetarea urgenta a actiunii!
mihaela, mama de nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
Anaan spune:
Pisigri, si Vladimirescu e tunsulici?Ca m-am uitat la pozele Biancai ( cu speranta ca ne ostoieste ea curiozitatea in legatura cu intalnirea moldava, dar n-a facut-o)si mi-a parut tuns baiatu'.Salutam familia calatorilor neobositi si asteptam macar un fotoreportaj!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
citat din mesajul lui Monnvas Am ajuns azi in Real si gasiti acolo: - borcanase bio marca proprie - oferte la Hipp bio - produse Organix - cereale, biscuiti, piureuri, toate bio - jucarie cu bile de-aia cum are Pisigri - e la oferta 120 lei de a 150 |
Si eu am facut ieri provizii, duminica mai merg o tura sa ma uit la jucarii mai cu atentie !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Pisigri,ma bucur ca v-ati simtit asa bine si mai ales ca s-au stabilit afinitati bebelusesti. Nici nu stiti, tu fetelor, ce va invidiam, cand eram eu cititor din umbra,pentru intalnirile astea, care-s convinsa ca-s tare faine si aduc muuult in plus conversatiilor de pe forum. Dar acum ma consolez ca n-o fi timpul pierdut! |
Pai ai ocazia la Sighisoara sa vezi o mica parte din gasca asa ca vezi cum faci sa veniti !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !
shasa spune:
RAMONAtare greu trebuie sa iti fie!!! Iti suntem alaturi atat cat putem!!! Nu pot decat sa iti urez sa ai multa rabdare si curaj
cami_05 spune:
Vazut poze cu dezmotarea marelui blond Stefan!!! E un superb!
Novus, palarioara nu e din Oradea e din Debrecen de la Cora, eram la cumparaturi si lui tati tare i-a placut-o. Acum imi pare rau ca nu i-am luat si alte culori. Dar sa stii ca am vazut palarioare frumoase si chiar ma tenteaza sa fac comanda pe sepci.ro.
Anaan, multumim, sa stii ca si eu le invidiez pe fete ca se tot intalnesc si ca se cunosc mai bine, eu nu am cu cine. De cele mai multe ori vine mama si mergem in oraselul copiilor cu Iulia, in rest cam singurica.
Si sa stiti ca si eu sunt dependenta de VOI, abia astept seara sau cand apuc sa va citesc, chiar daca de multe ori imi cad ochii in gura de somn dar nu ma las, macar va citesc.
Merg la cu printesuca mea maraita. Va , noapte buna.
Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)
novus spune:
citat din mesajul lui mababei Dovada aici! Ma declar fermecata de ochisorii albastri ai lui Vladimir si topita dupa zambetul ghidus al Pisilincei! Super mamici, tatici pe masura! Solicitam repetarea urgenta a actiunii! |
Super intalneala ati avut !!!
Frumosi si plimbareti toti !!
Abia astept intalnirea din toamna care va avea loc in nord ca sa mai cunoastem lume noua !!
Am implinit 1 anisor !
novus spune:
citat din mesajul lui cami_05 Novus, palarioara nu e din Oradea e din Debrecen de la Cora, eram la cumparaturi si lui tati tare i-a placut-o. Acum imi pare rau ca nu i-am luat si alte culori. Dar sa stii ca am vazut palarioare frumoase si chiar ma tenteaza sa fac comanda pe sepci.ro. |
Mersi, o sa studiez si eu !
Va asteptam si pe voi la Sighisoara !!
Am implinit 1 anisor !
shasa spune:
citat din mesajul lui Floric Asa inca una si ma duc... Ieri l-am tuns pe Rares Nu pun poze, deocamdata, ca inca plang. Nu imi place deloc, dar asta e. Trebuia sa ii aduc parul la un numitor comun. Am constatat ca are parul negru pe dedesubt si inca vin fire multe, multe, deci nu va fi chiar cheliutz. Si inca ceva, am observat ca i-au aparut niste alunutze. Una in cap, mai mare ca intindere, una cat varful de ac, deasupra sprancenei, una sub barbie, si inca una azi dimineata intre degetul mare si aratator. De unde vin alunitzele???? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Of, cunosc senzatia!!!!! Eu siigur nu il voi tunde inca pr Petroi, nici la ceilalti nu m-am indurat sa dau jos pletele pana la 2 ani+, fiindca ei au avut parul numai inele si tare frumos le mai venea.....La fel si Petru, are parul tot asa inele
Despre alunite nu stiu de unde vin dar si Petroi are una pe kurulet