LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *192*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

dragelor va pup si va doresc un wk linistit cu ghiocei mancaciosi, cumintei si care dorm ne-ntorsi
ma pregatesc sa fug acasa la micsunica
ne (re)vedem luni

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ramona, ce e aia massaro?
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

E o firma cu microbuze si a plecat pana la Bucuresti oar de acolo via Londra - Miami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Floric, da-l cu ceva crema de protectie solara,ca nu-i bine sa-i apara alunite asa repede. Si eu am probleme cu ele si-mi tot fac curaj sa merg la un control. Chiar,ii dati pe bebei cu crema de protectie? Si, daca da, cu ce?

Buna intrebare. Cu ce fel de crema?
Si eu m-am gandit ca ar putea fi de la soare. Dar care soare???? Ca tot in iarna am fost pana acum. Cu putine exceptii. Si cum sa ii dau? Pe fata pe maini, pe toate partile expuse la soare? Of, cate intrebari. Eu am primit o mostra de la Avenue, parca, o sa o incerc.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

fetelor din Bucuresti, stiti pe cineva care impleteste frumos?? ieri am pierdut caciulita preferata a fetitei mele( si a intregii familii de altfel)- mai degraba cred ca ne-a furat-o cineva in parc din carut. De ieri suntem toti terminati , azi am fost cu fetita in oras si am batut la picior Victoriei, Unirea, tot Lipscaniul, City mall, Sun Plaza si nu am gasit Era ca o papusica cu ea, vreau sa -mi impleteasca cineva dupa o poza..stiti pe cineva? va rog!

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Apeleaza la Novus. Stia ea o doamna priceputa foc.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

floric - ma bate un gand sa incerc sa fac acum gem de gutui, ca tot se gasesc de cumparat
poti sa-mi spui cum sa procedez?
am cautat pe net inca nu am gasit retete fara zahar
am retinut ca le curat de coarja si seminte, le dau prin razatoare si le pun la fiert insa nu stiu cu cata apa si cam cat timp (orientativ)

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni

Reteta e cu zahar. Nu am spsu ca e fara zahar. Nu stiu exact cantitatile caci nu le-am masurat. Dar unitatea de masura e o farfurie adanca din aia de ciorba. Deci la o farfurie cu varf de gutui date pe razatoare (sau masina de tocat, dar iese prea pastoasa), 1 kg de zahar si 3 pahare de apa (adica 3x200ml). Se lasa la foc potrivit pana isi schimba culoarea si scade toata apa. Dar intrebare, intrebatoare...De unde ai gutui acum pentru gem????? Ca as manca si eu crude.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hellou !!

Mai nou am trecut iar la 2 somnuri de cand cu dintii astia care nu iasa
Azi am iesit afara de 2 ori, prima tura 10 min ca a inceput ploaia si apoi dupa ce am urcat iar pana la et 4 a iesit soarele asa ca hop si noi afara iar !

Am vorbit azi cu Georgiana, care va transmite salutari, din pacate Bris a facut o enterocolita (probabil virala) asa ca sunt in tratamente acum, noroc ca mami are liber 4 saptamani deci e langa puiutul ei

Kea, raspund si eu la ce am tinut minte:
- praz eu ii fierb de fiecare data langa legume si pasez cate putin apoi, ii da un gust ff bun
- visine, cred ca nu e bai, nu sunt pe lista interziselor
- conopida i-am dat, nu i-a placut si s-a balonat tare asa ca am renuntat
- fasole verde am incercat dar a fost cahh
- mozarella, parmezan inca nu am incercat dar mi-ati dat o idee buna
- cartof dulce i-am mai dat si i-a placut altceva nimic in plus

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

fetelor din Bucuresti, stiti pe cineva care impleteste frumos?? ieri am pierdut caciulita preferata a fetitei mele( si a intregii familii de altfel)- mai degraba cred ca ne-a furat-o cineva in parc din carut. De ieri suntem toti terminati , azi am fost cu fetita in oras si am batut la picior Victoriei, Unirea, tot Lipscaniul, City mall, Sun Plaza si nu am gasit Era ca o papusica cu ea, vreau sa -mi impleteasca cineva dupa o poza..stiti pe cineva? va rog!

Apeleaza la Novus. Stia ea o doamna priceputa foc.

Cu drag, doar ca e in Deva

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

www.organik.ro/category/index/cosmetice-bio-bebe-copii/all/all/all/all/9/pret/asc/9" target="_blank">Aici cosmetice bio testate de noi.

Mami de LENA 30.03.2009

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Aaaa mi-am amintit Kea, rosii : eu ii pun bulion bio facut din rosii de la bunica din gradina, fara alte ingrediente si vad ca ii place tare mult !!

Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui doranna

buna!
2-3 randuri vreau sa va scriu, nu pot mai multe
vorbeati de rosii... nu mai stiu cine spunea ca o sa le dea prin sita; eu cred ca e exagerata treaba un pic, copiii nu mai sunt asa mici, sigur, alergii se pot dezvolta inca, dar cred ca numai la copiii cu o anumita predispozitie
eu ii pun de cateva luni rosie la supa si apoi pasata in piure, cu tot cu serminte, cu pielita, tot

Salutare, cuscra!
De acord cu tine;eu folosesc un sos de rosii cu seminte in el si n-are Andrei nimic, n-am avut probleme din cauza asta.

Asteptam poze

Mergi la inceput