LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *192*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

multumesc fetelor care mi-au raspuns , am rezolvat cu Dodo.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORILOR!

Noi nu am mai intrat demult, dar am incercat sa va citesc.
Ne iese si noua dintisorul cu nr.7 si suntem maraita , numai la mami in brate vreau, nu mai mananc atat de mult, noaptea ma mai trezesc si plang si uite asa mama nu mai are timp de nimic.

Simona cuscra, l-am vazut pe Lucian ii sta bine tuns, ii ies in evidenta superbii ochi. Vin si cu pozele daca tot m-ai certat!

Dodo pui, cumintica Isabella si frumusica foc.

Pana acum am tot fost pe afara si a fost atat de bine! Mi-e groaza, am inteles ca vin ploile. Nu mai vreau ploi si vreme rea
M-am saturat tot in casa!

Pun pozele : http://www.myphotos.yahoo.com/s/2163a608ccn69xvpq0p7

Va revin cand ma mai lasa maraita mea

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

in sfarsit am reusit si eu sa mai pun niste poze cu noi si brotacelul Stefan...

http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

fetelor din Bucuresti, stiti pe cineva care impleteste frumos?? ieri am pierdut caciulita preferata a fetitei mele( si a intregii familii de altfel)- mai degraba cred ca ne-a furat-o cineva in parc din carut. De ieri suntem toti terminati , azi am fost cu fetita in oras si am batut la picior Victoriei, Unirea, tot Lipscaniul, City mall, Sun Plaza si nu am gasit Era ca o papusica cu ea, vreau sa -mi impleteasca cineva dupa o poza..stiti pe cineva? va rog!

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

In Bucuresti nu, dar poate tanti a lui Novus iti poate impleti si trimite cu posta.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Pun pozele : http://www.myphotos.yahoo.com/s/2163a608ccn69xvpq0p7

Va revin cand ma mai lasa maraita mea

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Foarte frumoasa si cocheta printesa ta !!!

Ce-mi place palarioara, din Oradea ai luat-o ?

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

in sfarsit am reusit si eu sa mai pun niste poze cu noi si brotacelul Stefan...

http://family.webshots.com/album/577298563nQKiLG

Admirat familia fericita !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Am implinit 1 anisor !

Mergi la inceput

Vad ca Eseea a rezolvat sa iasa la fel ca originalul!

Eu is rupta de picioare ca am stat o gramada afara, chir daca e vremea inchisa.

Am ajuns azi in Real si gasiti acolo:
- borcanase bio marca proprie
- oferte la Hipp bio
- produse Organix - cereale, biscuiti, piureuri, toate bio
- jucarie cu bile de-aia cum are Pisigri - e la oferta 120 lei de a 150

M-am aprovizionat si eu cu magiun de Topoloveni Maine fac si eu soldatei [multumim, Floric! ]

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hehehee...am un tonus, sa dau si la altii:)
Ne-am intilnit cu Bianca si Vladimir si cu mababei si Calin, si fireste cu taticii din dotare. Ce sa zic? Calin merge de parca asta ar fi facut toata viata, Vladimir este un zimbaret si un vesel si are niste ochi atiiiit de albastri; s-au jucat toti 3 cu mingea ( a se citi au mers in 4 labe si si-au luat unii altora mingea in brate), au patrulat freestyle dupa posibilitati prin parc, au gustat pamint si frunze :)) iar pe Vladimir am zis ca il "inchiriez" pentru orele de masa (macar) ca nu mi-a venit a crede cind el si fiica-mea stateau fiecare in caruciorul proprietate personala si bobinau mincarea din dotare, dindu-si unul altuia capace de borcan si jucariile (lui Vladimir).

Mihaela e o mamica tare draguta, dar de ea nu scriu prea multe ca noi ne stiam deja; de Bianca ce sa zic...? Ca arata de 16 ani si e veselia intruchipata. Tare mi-e ciuda ca o "aveti" voi fetele de Bucuresti...dar ii mai asteptam la Iasi.

Iar fiica-mea, care in general e circumspecta cu strainii...s-a "amorezat" de tati Robert, la care s-a hlizit cu chicoteli si pe care il tot arata cu degetelul..si l-a mai si aplaudat.

Ca sa fac un rezumat, tare bine mi-a priit intilnirea asta, si chiar daca picii nu prea au rabdare sa stea intr-un loc ca sa ne conversam in liniste, faptul ca am avut si taticii cu noi ne-a oferit cite un ragaz de schimbat doua vorbe.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Cami05, chiar ca se face tot mai frumoasa pe masura ce creste...iar moda cu pampersul pe post de palarie trebuie musai s-o incercam si noi

Ramona, Stefan e un dragut si face si el la soare o mutrita simpatica foc, ca Andrei.

Pisigri,ma bucur ca v-ati simtit asa bine si mai ales ca s-au stabilit afinitati bebelusesti. Nici nu stiti, tu fetelor, ce va invidiam, cand eram eu cititor din umbra,pentru intalnirile astea, care-s convinsa ca-s tare faine si aduc muuult in plus conversatiilor de pe forum. Dar acum ma consolez ca n-o fi timpul pierdut!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Simplyana, costumul in care Luca e inginer e de pe hainute.ro? Ca ma tenta si pe mine sa i-l iau.

(7.03.2009)

Mergi la inceput