LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *192*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor din Bucuresti, stiti pe cineva care impleteste frumos?? ieri am pierdut caciulita preferata a fetitei mele( si a intregii familii de altfel)- mai degraba cred ca ne-a furat-o cineva in parc din carut. De ieri suntem toti terminati , azi am fost cu fetita in oras si am batut la picior Victoriei, Unirea, tot Lipscaniul, City mall, Sun Plaza si nu am gasit Era ca o papusica cu ea, vreau sa -mi impleteasca cineva dupa o poza..stiti pe cineva? va rog!

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Ramona, ce e aia massaro?

Referitor la branza, eu cel mai frecvent ii dau un fel de branza telemea complet nesarata, facuta de un producator local. Tot de acolo iau si branza de vaci si iaurt.

Floric, da-l cu ceva crema de protectie solara,ca nu-i bine sa-i apara alunite asa repede. Si eu am probleme cu ele si-mi tot fac curaj sa merg la un control. Chiar,ii dati pe bebei cu crema de protectie? Si, daca da, cu ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

fetelor acum m-am intors de la mancat "enspemii" de prajituri ca am avut de satbatorit un coleg
de-abia respir
asa-i ca-i tare greu la servici?

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni

Mergi la inceput

eseea - incearca si in parc
la moghioros de exemplu sunt batranele care impletesc diverse caciulite, vestute...

avem 11 luni

Mergi la inceput

floric - ma bate un gand sa incerc sa fac acum gem de gutui, ca tot se gasesc de cumparat
poti sa-mi spui cum sa procedez?
am cautat pe net inca nu am gasit retete fara zahar
am retinut ca le curat de coarja si seminte, le dau prin razatoare si le pun la fiert insa nu stiu cu cata apa si cam cat timp (orientativ)

avem 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Va salutam cu drag si cantam in Multi ani traiasca! pentru:
MARIA

MIHNEA

VLAD IOAN

Am trecut si noi sa va mai vedem ca ne era tare dor de voi
Noi nu prea mancam mare lucru in afara de lapte. avem zile in care vrem doar iaurt si ...lapteCu fructele ba vrem, ba nu. Legumele sunt mai tentante dar nu intotdeauna.
am vazut ca vb de lotiune ptr copii. Noi anul trecut am folosit una bio eco-cosmetics cu factor de protectie 45, Baby & Kids. am fost foarte multumiti de ea. Si anul acesta tot de acolo o sa luam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

www.organik.ro/category/index/cosmetice-bio-bebe-copii/all/all/all/all/9/pret/asc/9" target="_blank">Aici cosmetice bio testate de noi.

Mergi la inceput

Multumesc Raaluca!Am fost incantata de produsele de pe site, nu stiam de ei...dar acum stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

buna!
2-3 randuri vreau sa va scriu, nu pot mai multe
vorbeati de rosii... nu mai stiu cine spunea ca o sa le dea prin sita; eu cred ca e exagerata treaba un pic, copiii nu mai sunt asa mici, sigur, alergii se pot dezvolta inca, dar cred ca numai la copiii cu o anumita predispozitie
eu ii pun de cateva luni rosie la supa si apoi pasata in piure, cu tot cu serminte, cu pielita, tot

Mergi la inceput